Téma: Koloidni stribro

Celkem 25 příspěvků.

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.
amater 2011-09-04 00:14:35 ukázat v kontextu reset

Jeden můj známý aby vylepšil zdraví své a svojí rodiny, se začal specializovat na výrobu stříbra. Má s tím dobré zkušenosti, já také. Mohu dodat kontakt.

babi Helča 2010-06-15 21:02:53, odpověď na #5078 ukázat v kontextu reset

Asi začnu tady,tak se mi to líbí,vida jak se to tu rozjelo,díky děvčata
...a protože zrovínka cucám tu stříbrnou lžičku od kafíčka,tak k té chuti Banditko,je fakt,že tak nějak do sebe natáhne tu vůni od turka a i když umeju a pak dám třeba do čaje,pořád cítím tu kávu,tak asi tak
...jó a pěkně hnědnou ty lžičky...hezký večer

banditka 2010-06-15 20:17:40 ukázat v kontextu reset

Tak to je dobry tip - koukala jsem, ze na Aukru jsou kolem dvou stovek Ale neco na tom stribre bude - pamatuji si, ze babicka mela velkou lzici, ktery nejspis byla podivna, protoze jsem s ni nikdy nechtela jist - nechavala v puse takovou divnou pachut - ze by to bylo stribro? Nebo nejaky jiny dryak?

Revelacao 2010-06-15 17:51:33, odpověď na #5070 ukázat v kontextu reset

No to je milá zpráva!
Teď ještě kde
Ne že bych se je jala máčet v čaji, ale mohou být pěkné ... ))

Qadr 2010-06-15 17:41:23, odpověď na #996 ukázat v kontextu reset

V bazaru jsou stříbrné lžičky i za 20 Kč...

Dědek kořenář 2010-06-14 11:52:23, odpověď na #1082 ukázat v kontextu reset

Nejsem propagátor lichořeřišnice, protože 8 m.j. antibiotického efektu na 100 ml čersvé šťávy není nic moc (to má česnek nebo křen víc) a sušením i toto mizí. Extrakt z čerstvé rostliny se nedělá, tak musíte věřit nadšení, kterému podlehli autoři tvrdící, že je zvlášť účinná proti obtížnému mikrobu aureus saphylococcus a ještě mnohem víc proti zlatému stafylokoku...
;-(
Informacemi lze z člověka udělat blbce celkem snadno, postup se učí na vysokých školách marketingu (a dalších, abych se nedotkl...), záleží jen na tom, kdo, kolik, komu za to......

Dědek kořenář 2010-06-14 11:45:00, odpověď na #4983 ukázat v kontextu reset

Elektrody máme skladem za 400 Kčs, plochou baterii si musíte koupit v konzumu...

banditka 2010-06-14 00:57:33 ukázat v kontextu reset

Dobry vecer - tak zase nas to koloidni stribro dohnalo
Otazka na diskutujici a na dedouska - byl by tady nekdo schopen sestrojit tu baterii + elektrody za nejakou rozumnou cenu? Rozhodla jsme se, ze z toho tedy nebudu delat vedu a zkusim to hezky po domacku. A dalsi dotaz - dokazal by k tomu ten mily "nekdo" sestrojit i solarni napajeni? viz:
http://www.kolumber.com/Ag.php
v prislusensti je solarni kapesni nabijec
Budu vdecna za kazdy tip!
Dekuji a mejte se vsici hezky

Revelacao 2010-02-11 19:20:33, odpověď na #1079 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer!
Lichořeřišnice ...
http://www.fiftyfifty.cz/Lichorerisnice-zazracny-zabijak-bakterii-6623185.php
A to ještě pan Nový zrovna dnes píše v Poradně!
Vkládám názor paní bylinkářky v mém oblíbeném obchůdku:
"Lichořeřišnici mám v kapkách a zkušenosti s ní mám velmi dobré hlavně u zánětů močových cest a zánětech v krku."
A ještě jiná paní mi to také doporučila jen tak ...

MUF 2010-02-11 11:46:19 ukázat v kontextu reset

Já mám přístroj od stribro.com a jsem spokojený. Špička však je craftgen. Celkem souhlasím s DK, že se to s účinky KS zbytečně přehání. Dávám to prakticky jen lidem, kteří jsou líní užívat byliny a jsou náchylní na různé mikropotvůrky, např. anginy. Taková lichořeřišnice je ale přitom tak 100x účinnější. KS vyrábím max.20 minut a stačí užívat lžíci denně, nejlépe na lačno.

banditka 2010-02-11 10:51:18, odpověď na #1070 ukázat v kontextu reset

Dobre ranko Revelacao - Vy jste pilna vcela! Musim se podivat na ty pristroje.
DK dekuji za komentar, asi mate pravdu - ty informace o KS jsou tak fascinujici, ze clovek jen tak neprijme, ze to je vlastne uplne jednoduche
Mam jeden dotaz: casto je doporucovano udelat si ocistnou kuru s KS, ktera trva 21 dni (pomalu se zvysuje davkovani, ale i tak co jsem vycetla je v unosne doporucene mire) - mate pocit, ze to je bezpecne? Ptam se proto, ze se cela rodina potacime ve vecnych nudlich, kasli a nachlazeni a nemuzeme se z toho dostat (i kdyz uspesne vyprazdnujeme snad vsechny Vase preparaty ) a doktor uz trochu hrozi antibiotiky, protoze to je porad dokola a moc se mu to u deti nelibi, takze hledam vedlejsi cesticky. Dalsi otazka je - co deti a KS? Ne ze by se mi modre nelibily, ale preci jenom....

Revelacao 2010-02-11 07:35:49, odpověď na #1069 ukázat v kontextu reset

Hezké ráno!
Nebojte, to jen zkoumalka vyráží občas na průzkum. Včera jsem byla i na webovkách o mrtvé a živé vodě ... abych věděla asi oč jde ...

Dědek kořenář 2010-02-11 05:31:50, odpověď na #1058 ukázat v kontextu reset

Myslím, že kolem stříbra je všecho zbytečně komplikováno, mlženo, aby to bylo tajemné. Stříbro, které se dostane do žaludku udělá vždy sraženinu chloridu a jeho ionty tlumí hlavně patogeny ve střevech. Jen zcela nepatná část se chelátovými vazbami vstřebává a je odstraňována zase komplikovaně brvami, žlučí, pokožkou, kterou může při těžkém gramovém předávkovávání zabarvit do tmavomodra. Z této barevnosti se člověk dostává mimořádně špatně až vůbec. Takže všeho s mírou, aby z vás nebyli přičmoudlíci...

Revelacao 2010-02-10 22:31:05, odpověď na #1057 ukázat v kontextu reset

Trochu jsem pátrala po přístrojích. A je jich hodně ... ale pan Nový stříbrné elektrody nabízí, takže jen to dobře zapojit a mělo by to jít vyrobit ...

http://www.kolumber.com/Ag.php
http://craftgen.eu/quickshop/index.php
http://www.stribro.com/pr.htm
http://www.ionic-pulser.cz/index1.htm
http://www.borelioza.cz/download/koloidni_stribro.pdf

banditka 2010-02-10 21:34:55, odpověď na #1050 ukázat v kontextu reset

Omlouvam se, ze jsem se na Vas takto vrhla a zasypala Vas vsetecnymi dotazy. Kdyz zustaneme tedy u toho KS Muzete nas prosim zasvetit do vyroby? A event. nejakou tu informaci, na co vsechno KS doma pouzivate - staci obecne. Jinak rada vyuziji Vasi nabidky - zkusim neco rozumneho zformulovat, co je u nas asi tak nejozehavejsi, at neplytvam Vasi energii. Dekuji

MUF 2010-02-10 12:14:52 ukázat v kontextu reset

20 let zkušeností lze těžko vměstnat do takovéto diskuse. Mohu vám poradit, abyste se nebála experimentovat. Každému pomůže něco jiného, i když jde o stejnou chorobu. Jsem schopen vám případně odpovědět na zcela konkrétní postupy léčby.

banditka 2010-02-09 22:33:22, odpověď na #1023 ukázat v kontextu reset

Dobry vecer Mufe, jaky prosim pouzivate pristroj? Porad se s kamaradkou nemuzeme rozhodnout, jestli si mame pristroj poridit nebo ne, zatim jsem KS kupovala. Docetla jsem se, ze udajne pristroje, ktere pracuji rychle, tak na kvalite moc nepridaji, jinde jsem cetla, ze vyroba takove stojku, psal vlastne i DK, stoji par korun. Priznam se ale, ze jsem takovy technicky antitalent, ze bych radsi duverovala pristroji koupenemu. Jake mate prosim zkusenosti s KS? Popiste nam vsechny neduhy, ktere jste potrel Jak jste davkoval a v jake "velikosti" stribrnych castecek? Mate zkusenosti i s obklady apod.? Jinak tema ZaM voda je zajimave, kdysy jsem o tom letmo cetla - urcite se radi/rady dovime vic!!! A co aktivni uhli? Jen pokracujte - nasavame informace jako houby Uz jsem tady psala, ze bych potrebovala navod: zakup generator koloidniho stribra, odstavnovac, dubovky, merino deku atd. a ty a tva rodina se bude tesit od teto chvile jiskricimu zdravi Jen musim jeste prijit na to "atd."
Tak mluvte o vsech zazracich, budu si delat poznamky.

MUF 2010-02-09 11:03:31 ukázat v kontextu reset

S KS mám poměrně dobré zkušenosti, zejména při likvidaci mikroorganismů, např. při angině. Vyrábím si sám pomocí jednoduchého zařízení. Důležité je použít elektrody z čistého stříbra a čištěnou vodu (aqua purificata). Destilovaná voda není vhodná. Roztok musí být čirý s kovovou chutí, mléčný zákal svědčí o špatném postupu výroby. Už ve středověku se házela stříbrná mince do studny jako desinfekce. Na stříbrné příbory bych se osobně vykašlal a za 2000 Kč koupil raději přístroj na výrobu KS Kdybych ale měl porovnat účinky KS a živé a mrtvé vody, tak ŽaM voda je v mnoha směrech jasný vítěz. A to nemluvím o dalších zázračných látkách za pár haléřů, např. aktivním uhlí...

Revelacao 2010-02-09 00:34:28, odpověď na #1016 ukázat v kontextu reset

Spěchám již do Hajan, Váš přípis je tak veselý, že mne zatím nic kloudného po půlnoci k odpovědi nenapadlo ...
Když si pomyslím, že se kdysi jedna stříbrná lžička po babičce toulala někde v mé blízkosti ...

Dědek kořenář 2010-02-08 23:45:51, odpověď na #996 ukázat v kontextu reset

Hlavně, aby drahý host neodešel i s drahou lžičkou na drahou památku...

Revelacao 2010-02-08 19:34:29, odpověď na #995 ukázat v kontextu reset

Tak co, děvčata a pane Nový!
nedáme si drobný dárek pod smrk? Ne prsten, ale kávovou lžičku ... slabé 2.000 Kč!
Dokonce to i přivezou – jinak ne ... jdem do zdravého luxusu? Lžičky bych koupila raději dvě, aby se předrahý host necítil ublížen ...
Co vy na to? Je-li to zdravé, tak proč si s tím čaj nezamíchat!

http://www.kulina.cz/stribrne-pribory/

http://www.kulina.cz/pribor-augsburger-fadenmuster-stribrny-lzicka-na-kavu/d-69148/

babi Helča 2010-02-08 15:34:37, odpověď na #655 ukázat v kontextu reset

Dobrý den stříbrňáci,tak protože jsem dotaz na toto téma zamontovala do Zapingu a náš dědoušek si ho asi ještě nepřečetl,ptám se znova.Jak jste to prosím myslel s tím stříbrným příborem,popř. lžicí?To jako když si budu míchat čajíček,nebo kafíčko pravou stříbrnou lžičkou dostanu do sebe stříbro koloidníJapato se to změní z normálu na koloid?Mimochodem Dr.Clarková doporučuje při čištění organizmu odstranit ze sebe zlato a případně i vylámat zlaté zoubky /to snad né!!!!!!! / Takže zlato nám škodí a stříbro naopak Tak toto mě velmi zajímá a ještě něco,objednala jsem si u Vás sifon 6,ale nevím,jestli to bublání může provozovat i kuřák?Abych se neudusila!!!To jsem zase na sebe něco práskla,co tu dělám,když mám tuto nectnost?Už se stalo,až se přestanu ozývat jak tady,tak na Zapingu,je to jasné!!!!!!!! Hezký sluníčkový všem.

banditka 2010-01-20 22:11:44 ukázat v kontextu reset

Dekujeme Tak. A ted doufam, ze se jeste nekdo ozve
Priznam se, ze jsem se o stribro zacala zajimat ve chvili, kdyz doktor detem pohrozil antibiotiky a ja jsem si vzpomnela na promarodene tydny na antibiotikach jako dite a dalsi tydny jako dospela - kdy jsem se nechala jako hlupacka travit a nakonec si vzit mandle . Timto se svemu telu jeste jednou omlouvam a prisaham, ze uz mu to nikdy neudelam Ty mandle mi opravdu podruhe nevezmou
Kazdopadne bych nerada, aby se takto pokusnicilo na nasich detech, takze zatim hledame alternativy (a nastesti uspesne). Budu rada za kazdy tip a zkusenost.

Dědek kořenář 2010-01-20 19:56:06, odpověď na #642 ukázat v kontextu reset

Ionty stříbra poškozují membránu mikrobiálních buněk a proto jsou vhodné do vody k pití k její částečné dezinfekci. Efekt se projevuje i vnitřně.
Jako přístroj postačí plochá baterie a dvě elektrody z 0,5Ag99,999 s krokosvorkou na konci, které připojíte na baterii tak, aby se v roztoku nedotýkaly. Doporučuji přidat na špičku nože sůl kuchyňskou do čtvrt až půllitru běžné pitné vody (pro obsah iontů). Za 10-20 minut je hotovo a voda mírně zakalena oblakem iontů chloridu a dalších přítomných aniontů a hydroxidu stříbra. Vzhledem k tomu, že koloidní stříbro v žaludku reaguje s kyselinou solnou na nerozpustnou sraženinu, vstřebává se Ag absolutní minimum, ale zdá se empiricky, že i to stačí ke zlepšení zdravotního stavu.
Je-li podáváno stříbra příliš mnoho, může se deponovat v pokožce za vzniku jejího tmavšího odstínu.
Osobně si myslím, že nejlepší je varianta střívrných příborů. Sám bych chtěl používat a případně prodávat alespoň lžíce z Ag.

banditka 2010-01-19 23:53:39 ukázat v kontextu reset

Zdravim DK a ostatni,
posledni tydny se snazim udelat si v hlave poradek ohledne koloidniho stribra. Informace z internetu jsou velice zajimave, misty zazracne, ale trochu mi chybi zkusenosti. V tomto diskuznim prispevku tedy prosim vsechny koloidy a koloidky, jestli by nam nesverili,
- pri jake prilezitovsti stribro uzivali nebo pouzivali
- jake bylo davkovani, doba uzivani atd. a v jake "sile" (kolik nm)
- jestli maji nejakeho vyzkouseneho spolehliveho dodavatele
-jestli ma nekdo zkusenosti s vyrobou (jaky pristroj, vodu pouzivat atd.)
- a cokoliv vas jeste napadne
Pana Noveho bych poprosila, jestli by nam napsal nejaky uvod - jestli je vubec koloidni stribro tak spasny prostredek (momentalne s tema umele vyrobenyma chripkama asi aktualni tema) nebo jestli jeho uzivani skyta nejak uskali ci nebezpeci.
Dekuji! A tesim se na vase prispevky

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.

Vyhledávání

Přidat k oblíbeným

Nákupní košík

0 položek za 0,- Kč

Přihlášení uživatele