Téma: Čistý sklivec

Celkem 23 příspěvků.

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.
Alan Clarke 2011-02-07 10:23:11, odpověď na #724 ukázat v kontextu reset

jake pripravky od p. Noveho pouzivas ?
Muzes mi napstat ?
belino@zoznam.sk

Alan Clarke 2011-02-07 10:08:43 ukázat v kontextu reset

Zdravim, mam zakalky tiez. Na jednom oku uz asi asi stvrt storocie, ale to tak nevadilo, pretoze druhe oko fungoval perfektne, ale jedneho dna som sa zobudil a uz zacal zakal kvitnut aj tam. Tak neviem, na psychyke to neprida, a ak sa to zhorsi, neviem neviem..takze hladam sposob ako ho vycistit.
Na jednom fore som cital odkaz od slecny, ktore potvrdila, ze jej zmyzli, ked radikalne musela zmenit stravu smerom k vegetarianstvu. Takze sup, chce to asi poriadne precistit...

babi Helča 2010-03-21 08:27:52, odpověď na #2064 ukázat v kontextu reset

Krásné voňavoučké a štěbetající ránko.Tak to jsem sama ráda,že nám dědoušek neoslepl a že mu i humor zůstal,lepší ráno jsme si nemohli přát,také se mi moc líbí,jak si hraje s českým jazykem a my tady řešili problém s koňma /i/.Je to neskutečné jak používá písmenko x ! A teď jdu juknout na další témata.Hezkou neděli všem.

Revelacao 2010-03-21 08:11:40, odpověď na #2059 ukázat v kontextu reset

Hezké ráno!
To je dobře, že vidíte a jste veselý.
Venku je voňavo a hezky ...

Dědek kořenář 2010-03-21 01:08:44, odpověď na #2057 ukázat v kontextu reset

Tak jsem to zkusil. Když vám kapka kápne na otiku, tak se to zajímavě rozplizne po oku, když jsem si kápnul další, začal jsem slzet a ještě pár kapek než jsem si všimnul, že mi tečou slzy z vnějšího koutku po lbi podlehnuvšivše gravitaci a že jsou smíchány s olejem a jsem tedy poněkud naolejován. I zavřel jsem pravé oko za účelem zachovat tam kromě slz ještě nějaký oil. I jmul jsem si kápnouti v druhé oko. Dopadlo to úplně stejně. Tak jsem si dal kulich a na hodinu si polodáchnul na zádech. Potom jsem přestal dáchat umyl si zavřená voka studenou vodou a odejel do výrobny dělat tu kaši. Pak jsem vyhnal tělo na dynamickou meditaci pohybem ven. Mezi tím venku zhasli, txem jel zase sem v kancelýář a vymýšlím si, jak oddálit můj plán si uklidit ty hromady na svých třech přeplněných stolech. A zase čučím do sem.
Oka se chovají úplně stejně, jako před tím. Jakoby jsem tam žádný olej nenakapal. Musím vymyslet něco jiného.

Revelacao 2010-03-20 22:19:06, odpověď na #2056 ukázat v kontextu reset

Babi, pan Nový to dnes plánoval zkusit - viz dole ...
tak čekáme s Jiřím na výsledek.

babi Helča 2010-03-20 22:10:09, odpověď na #2052 ukázat v kontextu reset

Ale fujky,olej do očiček?To bych byla slepá jako patrona aspoň týden,ne-li dýl.

Revelacao 2010-03-20 21:55:12, odpověď na #2042 ukázat v kontextu reset

Tak tady tiše čekám, jestli jste vyzkoušel MO v očích a vidíte na monitor.
Zatím Vás tady nevidím … … ale olej jsem nezkoušela!

Revelacao 2010-03-20 12:55:15, odpověď na #2040 ukázat v kontextu reset

Budem držet palce, abyste zase prokouknul!

Dědek kořenář 2010-03-20 12:39:34, odpověď na #2028 ukázat v kontextu reset

Podle mě to bude dělat všechno, co od tohoto oleje očekáváme. Já si vezmu novou čersvou lahvičku MO a kápnu si a dám vědět. Nepsal jsem o tom, protože je to o trochu pro pokročilé. Starší MO nebo déle otevřený bych na to už nedal. Indi si v Ájůrvédě dělají koupel oka v oleji běžně. Lehnou na záda, asistent udělá hráze kolem nosu a oka a nalije na půl hodiny rostlinný olej. A potom klient uvidí i co nemá. Tak já to dneska také zkusím a dám vědět.

Revelacao 2010-03-20 12:34:18, odpověď na #2038 ukázat v kontextu reset

Jednou to nepročtu a je to tady .... RADĚJI.

Revelacao 2010-03-20 12:33:26, odpověď na #2028 ukázat v kontextu reset

Jejda (pane Bože už zaději nepoužívám ...
To je slovo do pranice ...
No nevím ...

Jiří 2010-03-20 11:59:13 ukázat v kontextu reset

Co by udělalo několik kapek MO v oku? Když se to může vnitřně na hojivě sliznice, tak proč ne do oka?

Revelacao 2010-01-27 08:32:39, odpověď na #740 ukázat v kontextu reset

Hezké mrazivé ránko!
Děkuji!

Dědek kořenář 2010-01-26 23:18:22, odpověď na #736 ukázat v kontextu reset

Tamponem klidně, prstem častěji také. Na to MO ne, raději tence MOM nebo RM-BS.

Revelacao 2010-01-26 13:20:28, odpověď na #731 ukázat v kontextu reset

Kdybych se mohla ještě lehce dotázat.
Jak přesně použít PVO. Raději než na prst (tekutina se neudrží a kape na zem ...) jsem už použila odličovací tampon (tenká kulatá placička). Otírám chvíli víčka. Pak ošetřím krémem.
Někde jsem četla, že jste doporučil na záněty víček (bylo to snad dítě – problém ječného zrna) tampóny jako obklady nechat na víčkách déle. Je to i pro účel sklivce vhodné – ne-li účinnější? Nebude alkohol víčka příliš vysušovat – tedy dlouhodobě „poškozovat“ pokožku tamtéž? Po procedůře ošetřit případně MO, nebo MOM? Jen si nahlas přemítám.

Revelacao 2010-01-26 09:09:13, odpověď na #731 ukázat v kontextu reset

Hezké ráno!
Tedy rozpustit je „myšlenkou“ je zatím neprobádáno ...
Ostropestřec útočí na všech frontách neustále ...
Zkusím se poradit s prasátkem, co ono na to ...
Děkuji!!! ))))))

Dědek kořenář 2010-01-26 08:39:01 ukázat v kontextu reset

Hlavní biřic na galéře ráno: Mám pro vás veslařští otroci dvě zprávy. Dobrou a špatnou. Dobrá je, že k snídani bude kuře. Špatnou, že vám půlku už snědl kapitán.
Galejník: Nemáte nějaké jiné?
Biřic: Dobře tedy - k obědu bude vejce, můžete losovat.
A ta špatná?
Po obědě si chce kapitán zajezdit na vodních lyžích...

Mám také pro vás 2 zprávy.
Je to degenerace, která podle lékařů nejde opravit.
Podle mě ji lze pozastavit, ale leze to do peněz:
Kulich do postele, alkalizovat prostředí zlepšeným dýcháním (ještěrčí dech j1 = nádech začínat výdechem), OO-KH po jídlech, JK po jídlech a do pitiv kdykoliv, polarizované brýle, novpoklony, GY, Q10P, PVO, narovnat a zateplit šíji.

Revelacao 2010-01-25 23:14:22, odpověď na #727 ukázat v kontextu reset

Zdravím všechny u sklivcového stolu!
Jsme tady zatím v počtu 4 a jak tak čtu, každá řešíme hemžení ve sklivci jiné, jinak se projevující. Uvidíme, jestli se tady vůbec objeví někdo se zkušeností „zlepšení“ stavu. Když mi naposledy lékař s úsměvem řekl, že je to stabilizované, beze změn, tiše jsem si říkala – já vím, že je to lepší, ale nechám si to pro sebe ... ... a v míru jsme se rozloučili.
Takže také se pokouším o různé metody ... včetně Světlíkové vody a dalších „čistících“ prostředků jaterních.

kočka 2010-01-25 20:58:56 ukázat v kontextu reset

Bude mi padesát a tento problémek mám snad od dětství.Jednou jsem přišla na to,jak smetí vypadá.Jako spojené kulaté buňky s modrým jádrem.Jsou vidět proti čistému sněhu,ale dá to práci ,než se zastaví,protože pomalu plují ve směru pohybu očí.Poslední tři roky mám pocit,že jich přibylo .Zašla jsem k lékaři a ten mi řekl to samé co Vám.Nedá se s tím nic dělat.Ale začíná mi to vadit.Mám pocit,že vidím rozmazaně.

daja 2010-01-25 20:17:12, odpověď na #724 ukázat v kontextu reset

Hezký večer.
Tohle je velice zajímavé téma. Já tomu neříkám létající pavoučci, ale hvězdičky. Nikdy mne nenapadlo to nějak řešit. Dělá mi to od mládí a můj pocit byl, možná rychlým pohybem hlavy, nebo očí. Pravda, více mi to dělalo , když jsem hodně přibrala a zvedl se mi hodně tlak. To jsem musela i chvíli stát, protože oči nešly zaostřit a dívat se rovně. Po první dietě už mi to dělalo méně a když se mi srovnal tlak už jsem hvězdičky viděla mnohem méně. Nyní kdybyste to nepřipomenuly tak si ani nevzpomenu na tento problém. Každopádně několikrát jsem je už letos viděla ,ale krátce. Takže jakoby nic. Ale hodně jsem změnila po operaci stravu. Tlak se mi podařilo ukočírovat do normálu. Jestli je to tím? Nevím. Když mi zjistili glaukom ,ptala jsem se zda to má nějakou spojitost. Prý ne. A asi ne protože zákal se nehorší a hvězdy také ne. Deset let 2x denně kapu Betopic a v poho.

Anuš 2010-01-25 17:39:14 ukázat v kontextu reset

Mně se zákalky ve sklivci udělali nejprve v levém oku asi před 3 lety.
Abych pravdu řekla, myslela jsem, že se z toho zblázním. Byla jsem i v Oftě, ale tam mi také řekli, že se s tím musím naučit žít. Tak jsem hledala na internetu, našla jsem stránky Dědka Kořenáře, byla jsem i v poradně, takže už asi 2,5 roku používám přípravky p. Nového, ale zákalky mám pořád. Asi před 2 měsíci se mi udělaly i v druhém oku. Ale už jsem si postupně zvykla, a už z toho nešílím. Používám i světlíkovou vodu, piju domácí mrkvovou, řepovou, zelnou, celerovou šťávu, jím hodně borůvky, pampeliškové listy celé léto a stále doufám, že se toho jednou zbavím, nebo že se to alespoň nebude zhoršovat.

Revelacao 2010-01-25 09:49:44 ukázat v kontextu reset

Hezký den.
Pokouším se založit nové téma. Myslím, že hodně lidí se časem začne potýkat s poletujícími "pavoučky", či jinými drobnostmi ve sklivci a lékaři většinou konstatují, že je to už „normální, neměnné. Naučte se s tím žít, čistit to nejde“. Dobře.
Od DK tuším, že se jedná jako ve většině „problémů“ o Jon – tedy odložený odpad. Protože se nerada smiřují s něčím, co lze ještě řešit – byť i značně zajímavými cestami – ptám se tady, máte-li kdo s těmito poletujícími smítky ve sklivci zkušenosti. Do poradny to myslím není, lidé řeší závažnější problémy. Večer si lehce přetřu oči Světlíkovou vodou - neředěnou, OO-KH konzumuji pro radost svou i jater. A další věci ...
Lze se zaměřit na problém ještě „cílevědoměji“? )))
A vůbec – lze to smetíčko ještě vyčistit?

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.

Vyhledávání

Přidat k oblíbeným

Nákupní košík

0 položek za 0,- Kč

Přihlášení uživatele