Téma: Anion
Celkem 22 příspěvků.
| jarkako 2011-08-03 10:10:31 | ukázat v kontextu reset |
|
Každý, ať si nosí vložky jaké chce, mě je to opravdu jedno. Ale bohužel musím říci, že konečně jsou na trhu pořádné vložky a je kolem nich tolik diskusí. Místo, aby ženy byly rády, že se tímhle sortimentem vůbec někdo zabýval a faktem je, že jsou v ostatních státech nejrozšířenějšími vložkami. O vložkách, které doteď ženy používaly a používají jsem nečetla snad žádnou reakci, na jejich kvalitu by se měly ženy zaměřit. Vždyť jsou z nejobyčejnějších materiálů, neřeší ani savost, ani nemají žádnou zdravotní funkci, akorát hned neprotečete, to je všechno. A s tím bych se měla smířit. Taky si raději koupíte od pana Nového jeho bylinky než abyste si vzala nějaký prášek. A tak je to asi i s anionovými vložkami (které fungují) a normálními vložkami, které nic nenabízí a to je prostě holý fakt. Můj názor vám nenutím, ale musela jsem se k tomu vyjádřit. |
|
| P.avla 2011-07-12 08:44:38, odpověď na #11955 | ukázat v kontextu reset |
|
Dobrý den, Jarko |
|
| Deer 2011-07-11 13:26:42, odpověď na #11955 | ukázat v kontextu reset |
|
Promiňte, ale nerozumím vašemu vyjádření "kdekdo je odborníkem na něco, co je mu tak vzdálené". Jestli tím myslíte, že p. Novému je vzdálená chemie, biochemie a fyziologie, z jejichž hlediska problém anionových vložek rozebírá, pak nemůžete být dále od pravdy a já s vámi hluboce nesouhlasím. Právě proto, že p. Nový je v těchto oblastech vysoce vzdělaný, tak zde vyjadřuje svůj názor na nesmysly, které v uvedených odkazech nalezl, a já jsem ráda, že na tyto nepravdy upozorňuje. Jestli jste si všimla, tak p. Nový anionové vložky jako takové nezavrhuje, jen se pozastavuje nad tím, že nikdo z odborníků, kteří je propagují, neumí vysvětlit podstatu jejich funkce a nezabývá se ani tím, jak na tuto novou technologii může organizmus reagovat. Dříve byli také všichni nadšeni hormonální antikoncepcí a možností genetické modifikace potravin, aniž by se zabývali možnými důsledky. Pokud vám anionové vložky vyhovují a máte s nimi dobré zkušenosti, tak vám váš názor na jejich užívání neberu, ale vydávát jej za jedinou platnou pravdu mi připadá hodně samolibé. |
|
| jarkako 2011-07-10 09:54:44, odpověď na #1670 | ukázat v kontextu reset |
|
Jak pročítám články ohledně těchto anionových vložek, Vaše reakce jsou různé. Překvapuje mě však, že kdekdo je odborníkem na něco, co je mu tak vzdálené. Něco Vám řeknu, kdo čeká zázrak, asi se nedočká. Ale kdo chce posun třeba v dámské hygieně, tak si ho může dopřát. proč bych jako žena nosila vložky, běžně koupitelné, když jsou nic neřešící, léta stále stejně mokré a nutěji ženský nosit tampony, protože se jenom jako vložky tváří a musíte je pořád měnit, jinak jste jako čuňátka. Já skutečně jsem ráda za to, že se někdo k ženské hygieně postavil jinak. Proč hledáte mouchy na všem co je dobré,zamyslete se nad tampónama a vložkama, co doteď používáte, ty zkuste zhodnotit a prozkoumat. Věřím, že pan Nový ledacos ví, ale ani k tomuto vám nemůže dát jasnou odpověď a říká pouze svůj názor. Názor a pravda je něco jiného. Zázrak je jenom to, že denně se o sebe budeme starat ze všech stran, od výživy, přes pohyb a psychiku... a že použijeme anionové vložky, použijeme prostě lepší variantu ženských vložek, to je celé. A že nám tyhle o dost lepší vložky můžou být více prospěšné díky svým vlastnostem, to tak prostě je a každá si to může vyzkoušet. Raďte se se svojí intuicí a vlastní zkušenost vám napoví. Hodně dobrých zkušeností . Jarka |
|
| Dědek kořenář 2011-05-01 01:34:10, odpověď na #11035 | ukázat v kontextu reset |
|
|
|
| Dědek kořenář 2011-05-01 01:23:58, odpověď na #11031 | ukázat v kontextu reset |
|
|
|
| Sluníčko3 2011-04-29 18:15:51, odpověď na #11031 | ukázat v kontextu reset |
|
Dobrý den Ireno, |
|
| Airen 2011-04-29 14:40:04 | ukázat v kontextu reset |
|
Dobrý den. Podle Vašich reakcí na níže zmiňované vložky je vidět, že jste o nich nezískal správné informace. Již v roce 2009 je na konferenci Tradiční čínské medicíny představil MUDr. Mykola Shmilo z Centra preventivní medicíny v Českých Budějovicích. Pro své pacienty našel další přírodní produkt k prevenci i léčbě. Nechci uvádět na pravou míru to co v článku píšete a ani dále reagovat. Ve zkratce: anion - v tomto případě jde o molekulární strukturu kyslíku uvolněné z přírodního minerálu turmalín. Více jsem se dověděla na www.aniontovevyrobky.cz v článku "Základ zdraví v každém věku" - celý žlánek. Tyto informace doporučuji. |
|
| Dědek kořenář 2010-12-31 03:16:12, odpověď na #8249 | ukázat v kontextu reset |
|
|
|
| dakra 2010-12-30 19:19:44, odpověď na #1650 | ukázat v kontextu reset |
|
Musím reagovat na ty anionové vložky, jak tady píšete. |
|
| Dědek kořenář 2010-09-08 00:28:10, odpověď na #1698 | ukázat v kontextu reset |
|
|
|
| Dědek kořenář 2010-03-10 22:27:33, odpověď na #1670 | ukázat v kontextu reset |
|
|
|
| banditka 2010-03-10 09:00:16, odpověď na #1665 | ukázat v kontextu reset |
|
Dekuji dedouskovi a Revelacao za patrani a za prispevky. Mne to totiz prislo takove podezrele, znama rikala, ze s tim ma dore zkusenosti, ze se ji zlepsily prave ty hemeroidy s vytokama a jeji manzel to pouziva do bot a jiz pry nesmrdi |
|
| Revelacao 2010-03-10 00:13:16, odpověď na #1664 | ukázat v kontextu reset |
|
Hezké ránko! |
|
| Dědek kořenář 2010-03-09 23:09:06, odpověď na #1650 | ukázat v kontextu reset |
|
|
|
| Dědek kořenář 2010-03-09 23:05:42, odpověď na #1650 | ukázat v kontextu reset |
|
|
|
| Dědek kořenář 2010-03-09 23:04:17, odpověď na #986 | ukázat v kontextu reset |
|
|
|
| Dědek kořenář 2010-03-09 23:01:29, odpověď na #985 | ukázat v kontextu reset |
|
|
|
| Revelacao 2010-03-09 14:53:51, odpověď na #1645 | ukázat v kontextu reset |
|
Tak já nevím … trochu brouzdám po Netu … |
|
| babi Helča 2010-03-09 13:39:47 | ukázat v kontextu reset |
|
Zaujalo mne toto téma i když v mém věku jsou už dámské vložky pasé - mne to asi teprve čeká,ale spojené s inkontinencí a né menstruací.A protože se zajímám o vše nové,tak si dovolím tady takovou poznámečku,pokud vím,tak třeba dr.Clarková mluví o Candidě Albicans v těchto intimních místech,ten název jak uvádíte,neznám,ale nejsem děda vševěda,proto toto téma šoupnu nahoru,aby si všiml.Kdo |
|
| banditka 2010-02-07 14:18:40 | ukázat v kontextu reset |
|
Dovoluji si zkopirovat casti propagacniho materialu - ne za ucelem reklamy, ale na pranyr kritickych pripominek |
|
| banditka 2010-02-07 14:13:42 | ukázat v kontextu reset |
|
Dobry den, zdravim vsechny koumaky a zkusence - i ty v suknich |
|

Neumím si představit, že bych cokoliv, byť s anionovým proužkem, nechala na svých intimních místech celý den nebo půl dne bez výměny....to bych si pak jak ten čuník vážně připadala
Článek jsem četl a zaskočil mě bagatelizováním nanostruktur a argumentací, že molekuly jsou ještě menší a člověku nevadí.
? Hádejme!!!