Téma: Káva, kávička, kafe, kafíčko...
Celkem 11 příspěvků.
| Dana 2010-07-26 17:56:06 | ukázat v kontextu reset |
|
Já mám kávu moc ráda. |
|
| daja 2010-06-22 11:36:00 | ukázat v kontextu reset |
|
zase chyba. NE !!! rozpustné |
|
| daja 2010-06-22 11:35:29 | ukázat v kontextu reset |
|
Rychle než přijde šéf. Dnes říkali v rádiu, že se mají na ochranu srdéčka pít 2 až4 šálky denně kávy. Ale na ty rozpustné nahrážky. Vrátila jsem se zpět k turkovi piji denně 1 někdy 2 a kupuji voňavou Vulkano silnou a pochutnám si Fakt. Mazitím piji ajurvédské kávy. Jsou 4 druhy a vynikající. Jen si musíme na ně zvyknout. |
|
| babi Helča 2010-06-22 11:20:58, odpověď na #5387 | ukázat v kontextu reset |
|
...i Vy pokušitelky,už mě zase svádí... |
|
| Gio 2010-06-22 10:16:53, odpověď na #5348 | ukázat v kontextu reset |
|
Turecka kavicka = kusok raja na zemi |
|
| kavomilka 2010-06-21 12:41:31 | ukázat v kontextu reset |
|
No tak to by nešlo nepřispět!!Tak já donedávna taky turkařka ale od jéžiška presovačka a teď jsem se někde dočetla že ten kofejn néni takovej neřád ale to kafčo je mooc kyselinotvorny-takže nás okyseluje víc než je zdrávo, což zvládáme i tak tím ostatním jako je dobrý papu a nedejchání a stresík a tak.....no prostě co ted stím nevim ale skoušela jsem ty náhražky jak njá řikám z bukvic a vono je to zdrávo ale neni to vono tak to dlouho nevydržim.Srdečně Fšem. |
|
| babi Helča 2010-04-03 21:55:25, odpověď na #2439 | ukázat v kontextu reset |
|
Prostě není nad dobrou kávičku Zandalí,máte pravdu a to si ještě do ní přidám trošičku skořice pro vůni a zamíchám tou stříbrnou lžičkou od babičky,no prostě to mám se vším všudy.Tak co,zkusíme to spolu s těma cigárkama,zatím v této sekci vedu jen monolog,každý kuřák se asi bojí přiznat,nebo tu jsou samí nekuřáci a to je teda babi hanba,styď se!Hezký večer i tady všem než půjdu do hajan s panem kulichem. |
|
| Dědek kořenář 2010-04-01 23:38:59, odpověď na #2434 | ukázat v kontextu reset |
|
|
|
| zandalee 2010-04-01 17:34:04, odpověď na #2430 | ukázat v kontextu reset |
|
Babi Heli |
|
| babi Helča 2010-04-01 13:26:53, odpověď na #2429 | ukázat v kontextu reset |
|
Já se přidávám,bez kafíčka ani ránu a žádné napodobeniny!Ty fujtablové rozpušteniny co jsou cítít jako magi,tak to fakt nemůžu ani ucítit,natož píti.Protože trpím nízkým tlakem,tak si můžu dopřávat,potvrdila jedna Mudr.že můžu kolik chci,tak nevím jak dalece škodí,on nám to tu dědoušek vysvětlí - ne-li vytmaví!A protože vím,že odvodňuje,nakonec zapíjím vodou,tu ostatně piju celý den.Zrovna teď upíjím dobroučkého turka a k tomu pšššššššt cigárko a čtu si tady O kouření,cha cha.Hezký den a dobrou chuť s kávičkou ! |
|
| zandalee 2010-04-01 13:14:01 | ukázat v kontextu reset |
|
Dobré odpoledne všem! |
|
Nejraději presovanou, pak překapávanou a pak rozpustnou. Klasického českého turka jsem pívávala, ale mám z něj žaludeční problémy, tak už ne. Z džezvy jsem ještě neměla.
Tak uvidíme...?
))
( Ale už se chystám praštit s tím. Jenže závislák je nejhorší pacient, klient, slibovač.... Už jsem to jednou dokázala - úspěšně, takže - když teď vím, že to jde, jednou si řeknu dost.