Téma: BEN7 = Bioenergonáramek dk7

Celkem 341 příspěvků.

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.
amater 2011-09-19 20:16:49 ukázat v kontextu reset

Tady jsem někde četla, když padají vlasy nosit BENa na krku. Kdo máte zkušenosti? Přestaly vlasy padat?

Asi k tomu budou dobré boty MBT kvůli bederní pateři, která by se mohla vyrovnat.

Takže kombinace obojího by nebyla na škodu.

Revelacao 2011-01-23 14:54:49, odpověď na #8655 ukázat v kontextu reset

Pokud jsem se s takovým dotazem tady někde setkala, tak odpovědi byly:
Maminka to dala na noc dítku, ráno si Bena vzal manžel do práce a už ho nechtěl sundat, kamrádka si ho půjčila pro nemocné dítko na zkoušku ...
I pan Nový říká, že není nutné mít každý svůj ... neovlivňuje to jeho účinnost ...

Cinda 2011-01-23 14:43:19 ukázat v kontextu reset

spíše dotaz - nevíte jestli je ten BEN7 - Bioenergonáramek dk7 přenosný (půjčovatelný) nebo má mít každý jen svůj , Díky za zkušenosti

Revelacao 2011-01-16 11:45:10, odpověď na #8543 ukázat v kontextu reset

Violko, já jsem pěškobusová a metrem je to super ... ale díky za typ ... Půjdu se nadýchnout dobrého světýlka ... a případně tam o dodám svoje ... stav zjistím na místě.
Peněženka je dobrá na informace "při ruce".
Když ji ovšem nenecháte v jiné tašce ...

Violka 2011-01-16 08:34:23, odpověď na #8537 ukázat v kontextu reset

Revelacao, tak si tam (pokud nemáš) vem i leták první pomoci do auta, je to sranda (velmi užitečná) a je v něm i vizitka, kde je na druhé straně plánek metra, což jsem velice ocenila - vždycky když ho někde na zastávce hledám, není tam, teď ho mám v peněžence!

Sluníčko3 2011-01-15 19:21:20, odpověď na #8538 ukázat v kontextu reset

...učí nás to.....přemýšlet, naslouchat, dívat se, nevlastnit, žít....je to ale ta nejtvrdší škola...

...už jsem sundávala a lovila Beníka z mnoha míst.....naposledy to bylo v noci z WC )))

Fanynka 2011-01-15 18:59:36, odpověď na #8537 ukázat v kontextu reset

Poslední léta jsem se opakovaně přesvědčovala, na vlastní všechno možné, že všechno špatné je k něčemu dobré. Blbý je, že když se děje to špatný, opravdu si nikdy neumím představit, k čemu to, zatraceně, může být dobrý. Snad v tomhle mém pozorování najdete malilinkou útěchu i vy, Violko. Usmívám se na vás )

Revelacao 2011-01-15 18:00:56, odpověď na #8536 ukázat v kontextu reset

No to je smutné ... ale bude dobře.
Také se tam chystám nakouknout koncem měsíce ...

Violka 2011-01-15 17:56:43 ukázat v kontextu reset

Hezký večer) Tak jsem byla v Pze a zastavila jsem se "U dědka kořenáře". Obchůdek je to hezký a po zabydlení bude jistě ještě hezčí a útulnější. Navíc jsou tam dvě úžasně milé a sympatické paní prodavačky. Jedna byla moc sympatická už do telefonu a ta druhá osobně a musím tedy říct, že prodávat umí) Koupila jsem tam (mimo jiné) tu OOKH a taky mě uchvátil náramek, neodolala jsem. Sice jsem četla, že je to jako šperk, ale ono opravdu) Bohužel mi nevydržel ani 24h, ztratila jsem ho při vystupování z vlaku( Předtím už se mi sundal při svlékání svetru, asi mi nebyl souzený...

Revelacao 2011-01-11 00:24:10, odpověď na #8418 ukázat v kontextu reset

Ano jsem z Ostravy a tu paní mám moc ráda.
Malinká, útulná prodejnička a v ní víla bylinkářka ...

Violka 2011-01-10 20:35:49 ukázat v kontextu reset

Dědečku - moc děkuji, zajdu tam

Revelacao - tobě také moc děkuji, naproti radnici se určitě podívám, to je dobré vědět!! Tento týden je to pro mě ale časově schůdnější do Prahy..
Ty jsi z Ostravy?

Revelacao 2011-01-09 22:07:25, odpověď na #8401 ukázat v kontextu reset

Prosím, Majáčku, jestli máte na Violku kontakt, pošlete ji odkaz na prodejnu U radnice v Ostravě - jak tady píšu ...
Děkuji!!!

Revelacao 2011-01-09 22:02:21, odpověď na #8398 ukázat v kontextu reset

Violko!!!!!
Tady je v Ostravě paní, která má všechno od pana Nového!!!! Chodím jen tam!!!!! Máte tady kontakt a zavolejte jí ... žádné zálohy a vždycky má co potřebuji. Je u radnice - máte tady kontakt.

http://www.bylinarstvi.tk/

Dědek kořenář 2011-01-09 21:47:42, odpověď na #8392 ukázat v kontextu reset

Jojo

Dědek kořenář 2011-01-09 21:46:15, odpověď na #8385 ukázat v kontextu reset

Chemikovi jako chemik velmi snadno vysvětlím, proč jsou jeho nejoblíbené (samozřejmě kromě vás) hlavně JK, OO_KH, GH, sifon 6 a zadbalon. V našem konzumu U dědka kořenáře ve stanici Metra Rajská zahrada tal. 773123459 mají OO-KH od 8 do 19 každý všední den.
))

martecka 2011-01-09 20:47:55, odpověď na #8352 ukázat v kontextu reset

A taky kvuli sve hlouposti neuvidim ((( az za mesic ... pripada mi jako by mi neco chybelo, neco co normalne je moji soucasti a vyznemne se podili na me vnitrni sile a radosti, vlastne to ani nevnimam, az ted ... do pristiho kurzu uz budu sto% pripravena na vsechny alternativy, aby me nic nezaskocilo. Alespon k necemu je to dobre - overila jsem si cennost skoly kde krome informaci dostaneme vzdy neco navic, co si kazdy odnasi schovane hluboko v sobe. Dekujeme a budeme se i s Anikem tesit pristi mesic .....

Violka 2011-01-09 18:08:08 ukázat v kontextu reset

Já vím, že jsem úplně nemožná, ale nemůžu nikde na stránkách najít, kde je ta nová pražská prodejna.... můžete mi to prosím někdo napsat??

Dědečku, vidím, že sem chodíte, nebudu otravovat smskou - splaskla jsem i po JK!!!!!!! OOKH se totiž v Ostravě (aspoň tam, co jsem byla), objednává týden do předu a oproti záloze.... moc vám děkuji (vím, že od té doby, co byby vynalezeny peníze, netřeba děkovat, ale to až po výplatě...). OOKH zkusím koupit v Praze, když ne, tak si ji pak objednám, protože mě nalákal vás článek o její úžasnosti, už jsem poslala odkaz kamarádu chemikovi, jehož játra jsou ve 28 letech skoro na odpis.

Dědek kořenář 2011-01-07 01:16:17, odpověď na #7277 ukázat v kontextu reset

To ve vás dělají hormony a 2,5 dítěte...
Anebo jste mě už dlouho neviděla...
))

Dědek kořenář 2011-01-07 01:14:40, odpověď na #8323 ukázat v kontextu reset

Cysta často mizí, když na ni přiložím ruku.

Dědek kořenář 2011-01-07 01:13:09, odpověď na #8332 ukázat v kontextu reset

Ano je přítomen...

Violka 2011-01-06 20:20:23 ukázat v kontextu reset

Hmmm.... náramek mě zaujal, je k sehnání v té nové pražské prodejně? Příští pátek si dělám výlet...

Anuš 2011-01-06 15:40:18 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
prosím, máte někdo zkušenosti s Benem při léčení štítné žlázy.
Dcera potřebuje zmenšit cystu 6 cm, jinak jde v březnu na operaci. Nebo jestli máte někdo zkušenosti s nějakou jinou léčbou. Maže si krk MO asi rok, teď i jírovcovou směsí + MO, ale teď po porodu se jí cysta hodně zvětšila.
Děkuji za rady.

martecka 2010-10-06 23:23:12 ukázat v kontextu reset

Dobry vecer, jsem rada, ze nejsem sama kdo ma tyhle problemy. Posledni dobou nejak napadne casto bouram hlavou do cehokoliv (predtim si na nic takoveho nepamatuji). Poprve to bylo nejhorsi, to me fakt ta potvora dostala na par dnu. Ted kdyz se prastim uz to tolik neboli, ja se prece nedam ...

Jinak nas Benik udrzuje ve zdravi a dobre nalade, vsechny holky az na tatinka, ten benika zatim nechce ... ale zato si kazdou chvili pilne studuje v zelene knizce naseho dedouska a pak me zkousi :¨)

Dobrou noc M

Dědek kořenář 2010-10-05 02:53:08, odpověď na #7235 ukázat v kontextu reset

Jak jste mozkem neobyčejně chápavá, tak na své tílko tvrdoň. Budeme muset probrat parakotoul.
))
Potom deváťákům poklesne čelist v údivu a vypadnou jim třeba z pusinky malborky i tráva....

Sluníčko3 2010-10-04 20:20:08, odpověď na #6757 ukázat v kontextu reset

...hmota fakt někdy kouše a snaží se znemožnit, co jen se dá Ve čtvrtek jsem "hodila" velmi tvrdý držkopád na kluzké, ale hodně tvrdé dlažbě. Dopadla jsem přímo na kolena (za přítomnosti správně pohledem hodnotících deváťáků,tudíž jsem to nemohla ani slovně ohodnotit), a ihned jsem cítila, jak začínají tuhnout (obzvláště pravé, které to odneslo více) a nepěkně natékat. Naštěstí mi právě skončila pracovní doba, takže jsem nazula pohorky a "s nadšením" se jala ždímat kolena rychlou chůzí do kopce a z kopce cca 14km. Otok téměř zmizel, ale bolelo to jako čert. A tak jsem na noc namazala jírovcovou směsí (neboť K1 teprvá zakoupím) a pak MO a kolena omotala Beníkem. Ráno otoky žádné, bolest mírňoučká, že jsem klidně mohla cvičit novpoklony a na kolena si kleknout, druhou noc jsem aplikovala to samé.Kolena jsou v pořádku, jen mírně ladí s okolní barevnou přírodou

Simoušek 2010-08-26 13:23:06 ukázat v kontextu reset

Beníka nosím převážně v noci na krku a na rukou. Někdy se při otáčení spojí a já se nemůžu rozpojit. Jednou se mi stalo, že jsem ráno našla beníky z krku a z jedné ruky omotané na druhé ruce ve třech řadách. Moc nechápu, jak to dokázaly. Uvažuji nad vyčištěním , jsou už dost zašlé a nedokážu je už svými vlastními silami zvládout. Takže někdy v září v prodejně přijdu vyčistit

Dědek kořenář 2010-08-01 16:23:23, odpověď na #5767 ukázat v kontextu reset

Vím o dalším kuřákovi a další kuřečce, kteří ve zralém věku uzráli díky BENu úplně klidně a bez absťáku k nekouření. Jen se nechtějí zviditelňovat, i když si tu čtou...
))
Zdravím... a gratuluji
))

Dědek kořenář 2010-07-02 13:30:25 ukázat v kontextu reset

babi Helča 2010-07-02 10:49:23, odpověď na #5759 ukázat v kontextu reset reagovat upravit smazat
...a helemese,podívejmese /Bohdalka/ že bych tu měla další spřízněnou dušičku? Já už ale Jaryne nekouřím,to znamená,že Vy áno,je to tak?
..a nechcete se na to taky vyprdnout? Slyšela jsem,že UŽ kuřákům vyšel zase pokolikáté předělaný zákon,že můžou čudit ve volné zastávce autobusu,nebo tramvaje,to znamená - nějaká štangle a na tom střecha,sákryš....,škoda,že sem zrovínka přestala,ani to nevyužiju
No nic, jsme v hlášení,takže stručně a jasně je zajímavé,čtu jak každý pulíruje Beníka,já nee a furt je krásný stříbrný,blejskavý...že bych se čistila jinudy? Ale kudy?
Sem z toho jelen,ta vyrážka mi dává zabrat,už je to podruhý a záhadně zase zmizí a jááák to svědí
Nebojte,fšechno s dědulou proberu na BUNSU a pak podám zprávu,ju ?
Tak hezký den všem Beníkářům

Dědek kořenář 2010-07-02 13:29:37 ukázat v kontextu reset

jaryn 2010-07-02 09:37:15 ukázat v kontextu reset reagovat upravit smazat
babi Helča píše, že se osypala...to je zajímavé...já mám kolem krku vyrážky a to beníka na krku skoro nenosím...co na to dědeček? máme s babi Helčou asi hodně společných věcí - až na to kouření...bazaliom mám vyřezaný...asi si budu muset pořídit MO tak zatím pa jaryn

Dědek kořenář 2010-07-02 13:28:26 ukázat v kontextu reset

babi Helča 2010-07-02 07:32:05, odpověď na #5757 ukázat v kontextu reset
...kerejpa se přichytne na babi?které se příchyt vytratil tak před 20léty...

Revelacao 2010-06-28 20:16:21, odpověď na #5632 ukázat v kontextu reset

Věřím, že se dočkáme, Sluníčko
... třeba se někde v domečku najde i program ...
Možná i s autogramy pěvců ...

Sluníčko3 2010-06-28 20:05:44, odpověď na #5623 ukázat v kontextu reset

A neprozradí a neprozradí. Takhle nás nechat napnuté ,cože to bylo za kultúru
S křížkem si tak akorát vzpomenu na pohádku, že i čertík se nakonec upsal, ale to má do opéry hódně daleko

Revelacao 2010-06-28 11:52:40, odpověď na #5620 ukázat v kontextu reset

Víla sem, víla tam ...
Stejně by mne zajímalo co to bylo za Operu ...

Babi, je z toho ze všeho tak krásně cítit, jak se těšíte! I na tajemné neznámo se člověk těší - byť i s obavami. Je to magické ...
To bude krásná "láskavaja vstréča" s Majáčkem!
Jen abyste se vzájemně těmi sekačkami nesestříhali!
V zářivé představě krásného holého Nového trávníčku ...

babi Helča 2010-06-28 11:44:33, odpověď na #5614 ukázat v kontextu reset

....tu kultůru už ocenila naše krásná víla,tak co byste eště chtěl?
Šak já se připravuji bojovně na to bojový umění a hlavně na to sekání trávy
...já nemám strach z Vás,ale z Vaší nezvladatelné energie,už mi rozumíte?
...po zkušenostech s léčitelem před dvaceti roky,který mi málem spálil záda,tak se nedivte Ale koukala jsem,že máte přítomný i hasicí přístroj,tak to snad zvládnem,né?
...jo a dělám jen štrůdr,s buchtama se nepatlám,eště by to pak chtělo rajskou,co?

Dědek kořenář 2010-06-28 10:45:39, odpověď na #5608 ukázat v kontextu reset

To je pořád samej strach, ale kulturu neocení...
;-(

babi Helča 2010-06-28 07:50:20, odpověď na #5601 ukázat v kontextu reset

Dobré ránko,
V jedné krásné pohádce se píše o Moudrém starci nad hrobem....
...v realitě se na Moudrou stařenku nad hrobem používá BOJOVÉ UMĚNÍ !!!
A pak se divte,že se tam bojím jet,co když to bude můj poslední krok na předchozí cestě?
Mám ráda slovní převraty,ale todle je úplnej kotrmelec
...asi půjdu zpátky do škol,nějak svému učiteli přestávám rozumět - zeby něco stařeckého bylo u babi?
óóó.........necham mudrování a dubalit..

Revelacao 2010-06-28 07:48:27, odpověď na #5600 ukázat v kontextu reset

Tak Opera - venku na náměstí - italsky a podpisové křížky ...
To je paráda! Co že to tak mohlo býti?
Že by čertík chtěl podpis vlastní tekutinou, kterou tady Beník tak poctivě čistí? Nebo Jeník měl odepsat Mařenku ale v italštině?
A před 100 lidmi jako svědky ?
Prima!

Dědek kořenář 2010-06-27 23:50:59, odpověď na #5597 ukázat v kontextu reset

Se ještě uvidí, kdo je stařenka a nad čím nebo čeho hrobem...

Vy děláte, jako kdyby každý váš krok nebyl posledním na předchozí cestě...

Sluníčko3 to má za pochvalu a vás asi budu muset probrat teoretickým základem bojových umění!!! V souboru vítězství před bojem je i dezinformace soupeře!!!

Dědek kořenář 2010-06-27 23:48:13, odpověď na #5595 ukázat v kontextu reset

Jo, už jsem zase uvnitř kanceláře. Byl jsem manželkou odskočen na Pernštýnké náměstí, kde dávali operu, jejíž název jsem zapoměl, protože byla celá zpívaná v italštině, ovšem obdivuhodně s kloboukem dolů před všemi účastníky - a že jich tam bylo asi 100.
Ale byl tam i dialog v češtině, tak i vám dopřeji kulturu:

Umíš se podepsat?
Ne!
Tak udělej křížek!

babi Helča 2010-06-27 21:31:52, odpověď na #5595 ukázat v kontextu reset

....tak a dost už s těma stařenkama nad hrobem jóó,já osobně se tam nechystám a hodně dlouho /to doufám/,naopak bych uvítala něco v tom smyslu : Moje milá,krásná děvčátka /na věku nezáleží/ já Váš Maják,který je s Vámi spojen svou Beníkovou anténkou,jsem Vám právě spočítal zač je toho loket /pardon - játra/ a jsem tím pádem Vaším krásným darem /dárečkem/
Ano? Tak tady máte mustr a taky se učte jako my......... Vaše oddaná žákyňka BH

Sluníčko3 2010-06-27 20:10:56, odpověď na #5583 ukázat v kontextu reset

Myslím, že i Vy jste darem pro nás a krásným zářivým Majáčkem, hlavně tam uvnitř

Revelacao 2010-06-27 08:25:45, odpověď na #5583 ukázat v kontextu reset

Díky za krásné poselství, Andílku Strážný!
Myslím, že nám Ben ještě přivodí mnohá překvapení.
Hmotně-jaterní .... a další a rozmanitější ...
Každému jiné. A v tom je jeho kouzlo.
Sama každým okamžikem čekám, s čím přicupitá ...
Zatím dvě našedlé kuličky - to je úspěch! Vyleštit nejdou ..
Ještě jsem je nevyřadila. Počkám jestli se ještě nepřibarví do zřetelnější odlišovací podoby.
Všem krásné ráno!

Dědek kořenář 2010-06-27 01:17:02, odpověď na #5573 ukázat v kontextu reset

Pomalu, ale jistě se krásně měníte v krásnou a moudrou stařenku nad hrobem...
I mnohé další tady kolem...
Vy všechny jste mi darem od Boha a já vám AS... a Bena máte jako takovou anténu... mezi vámi mezi sebou i mnou.

Špiní-li se vám Ben, tak počítám, že vám každá zčernalá kulička zachránila asi půl gramu jater. Z toho vyplývá, že kilo vašich jater stojí asi 4000 Kč.

Sluníčko3 2010-06-26 20:00:00, odpověď na #5557 ukázat v kontextu reset

Babí,i já beru Beníka jako součást svého já.Je prostě svým způsobem živý.Moje pozorování-velmi překvapující.Po týdnu nošení kuličky ve spojích silně zčernaly.To jsem vyleštila,kuličku po kuličce,frote ručníkem.Ale původní lesk už nebyl.Potom jsem víckrát sledovala nánosy,hlavně ve spojích kuliček, ale už to nešlo dolů.Ale poslední týden se mi zdálo, že Beník opět přibírá na lesku. A tak když Kubík dojel,tak jsme Beníky ihned porovnali a není mezi nimi řádný rozdíl. A tak jsem dneska zkusila opět froté ručník,jen tak na dovyleštění spojů a Beník je téměř jak nový. Možná (asi určitě) to souvisí s detoxikační velmi přísnou dietou, kterou už dodržuji víc jak dva měsíce,každý den několik km venku,cvičím každý den.A taky to určitě souvisí s mou velmi výraznou změnou uvnitř.Už dlouho jsem nebyla takhle v pohodě.

Revelacao 2010-06-26 10:49:55, odpověď na #5557 ukázat v kontextu reset

Krásně jste reagovala, Babi, naprosto Vám rozumím.
Bena jsem nehodlala chránit - přišel mi na pomoc - viceméně jsem si ho zvolila a povolala jako borce strážného ...
Můj dotaz směřoval spíše k tomu, jak mu pomoci, aby vydržel déle pomáhati a ne se "svobodně" devastoval třeba i mojí leností. Ještě cosi udělat vedle něj...
Nadpřirozenou věc - tak to nechápu.
Je to opravdu borec vytvořený velmi zkušeným přemýšlivým borcem ...
ALE není to pro mne "věc". Je to blízký kamarád (jako hodně „věcí“ kolem mne), se kterým komunikuji. A hodně osobně. Pomáháme si vzájemně.
Nechci ležet na kanapi a čekat co udělá …
Proto ta otázka, kterou bych měla ráda zodpovězenu.

babi Helča 2010-06-26 10:26:12, odpověď na #5555 ukázat v kontextu reset

...krásné dopolko i sem..
Jen se ptejte Revelacao,myslím si,že dědoušek není nikdy vysílen...
Já teda osobně takové myšlenky nemám,uchránit Bena?Nemá náhodou ochránit on mne?Dyk sem si ho pořídila,aby mi pomáhal se zbavit všelikého bordýlku ať už zvaném JON,nebo jinak,pro mne to není šperk,i když tak vypadá,mně slouží vynikajícím způsobem a to v odvykání kouření - nepociťování tzv. absťáku,co se týče psychiky,to bych řekla,že mne výborně sklidňuje z mého občasného vzteknutí,jestli to byl on,nebo někdo jiný kdo mne natolik změnil,že si konečně všimla aj má rodina,nevím,ale jsem móc vděčná,už jsem skoro "umírala",to se taky jedu odnaučit,jak píše děda
...ano je to I krásný šperk,každému na něm zůstanou viset oči,všimla jste si? A co když teprve řeknu jeho funkčnost ,tak taky jak kdo,někdo kouká nevěřícně a na Vás jako na ťululum /hézký/,druhý třeba aj obdivně,co že to jako je za zázrak,je zajímavé,že hódně lidí zajímá hlavně cena,to je až neskutečné.....,kvůlivá tomu jsem se pohádala se svým starším synem,no vlastně já se ani nehádám,že bych to už ani neuměla?Když někdo nechce rozumnět,tak prostě odcházím a hotovo.
Ale abych se vrátila,zkuste vílo toho Beníka nebrat jako nadpřirozenou bytost,ale jako léčebnou pomůcku,a spíš bych sledovala,co to se mnou,nebo ve mně dělá,než jak vypadá a jak mu ubývá krása.....vždyť nám už ta krása,taky ubývá /mně teda klusem/,ale podstatný je to uvnitř a taky to,jak to maká a teď myslím - lásku,úsměvy,přátelství,zdraví a vůbec to všechno dobro,co z člověka může občas vykuknout a né jen to,co je poslední leta známým trendem - závist,zájem jen o prachy,lež,nenávist,nepřátelství,ubohost,nedostatek toho všeho dobrého....
Nač mi bude krásný zářící šperk na krku,když budu bába zapšklá,nenávistná,stále ufňukaná /to už tu bylo/,nepřejícná,závistivá ? Myslíte si,že si na mně někdo toho šperku všimne?
Tak už bylo dost kázání, patent na rozum teda nevlastním a hodně se pletu a hodně se učím a hlavně snažím se co nejvíc naučit,abych,než to zapomenu mohla předat do chtivých mozečků a ty mám i třeba ve svých vnoučcích...

Revelacao 2010-06-26 09:43:38, odpověď na #5554 ukázat v kontextu reset

A ptám se dále:
Lze nějak ovlivnit osobním chováním aby kuličky nečernaly - tedy alespoň ne tak houfně? A tedy jen v nouzovém stavu ?
Uchránit Bena alespoň částečně ?
OO-KH, Ještěrky, Novpoklony ... ovlivní to nějak jejich větší životaschopnost?
Nebo se to nedá ... a chemie nastupuje cviky, necviky - Ostropestřec Neostropestřec ... Hemžení, nehemžení ?

Už jste někdy vysílen chtěl hodit něco po Hloubalkách?

Dědek kořenář 2010-06-26 09:06:38, odpověď na #5552 ukázat v kontextu reset

Chápete dobře, zčernalou kuličku zatím vyřadit než vymyslím její regeneraci.

Dědek kořenář 2010-06-26 09:04:28 ukázat v kontextu reset

babi Helča 2010-06-26 08:25:55, odpověď na #5549 ukázat v kontextu reset reagovat upravit smazat
...to víte,když se Vám v těle uvolní ten JON a chce taky na vzduch.. ....,tak to aby se Beník zbláznil,co má za práci...

Revelacao 2010-06-26 09:03:13, odpověď na #5547 ukázat v kontextu reset

Hezké ráno, pane Nový!
Jedna z hloubalek děkuje za krásné vysvětlení – bylo to potřeba, lidé budou hledat různé výhybky a hloubat také s dotazy „proč …“ ?
Nakopírovala jsem si vše do A4 a bádala a vyhledávala podrobnosti o cizích výrazech a doplnila si … Pomalu si ukládám informace v makovičce a učím se porozumět …
Kam se člověk posune už třeba ve složení kosti!!!
Mám jediný dotaz bádalky … :
Citace:
„Když spotřebuje stříbro, tak svým polem sice funguje dál, ale již ten sajrajt neváže, takže je potřeba ho vyměnit. Myslím, že ho dokážu regenerovat, ale chce to sérii pokusůůůůůůů.....“

I ptám se:
Je třeba kuličku vyřadit z kolektivu, nebo funguje dál v klidu jako borec rytíř – a kam pak bez chudáka stříbra (už ho nemá) odcházejí jedovaté thioly (snad to chápu a jmenuji dobře) ?
Nebo už je vyčerpaná … Věřím, že ne!
Ale co bez stříbra – vzhledem k Vašemu článku – dále může zvládat? Je na stříbře naprosto závislá ve své činnosti? Nemůže dokonce mařit práci druhým kuličkám?
Šel jste spát pozdě … , tedy jestli odpočat procitnete do pozitivního pohledu na své žáky, mohl byste ještě trošku dovysvětliti?

Dědek kořenář 2010-06-26 02:05:50, odpověď na #5512 ukázat v kontextu reset

Pro hloubavé:
Špatně prokysličené tkáně se překyselují a některé, většinou postarší buňky, odumírají dřív, než to je plánováno. Cytoplazma z nich obsahuje obrovské bílkoviny a aminokyseliny, které nemohou lokalitu opustit, protože jsou moc obrovské a skrz stěnu žilní strany kapiláry neprojdou do krve, aby je mohla játra detoxikovat. To umí jen lymfatický systém, ale ten u atrofující pokožky starých lidí má jen sotva poloviční celkový efekt, takže to trvá moc dlouho a množství těchto látek, které jsou silně hygroskopické, dělá otoky. Takže se mnohdy znovu ukládají do buněk jako nedisociované a nerozpuštěné amorfní krystaly zřejmě s kationtem draslíkem či sodíkem a estery. Jsou tedy lepidlem nalepujícím se na cévní stěny a lepící krvinky i další k sobě a na cévní stěny včetně případných metastáz, které tím jsou zároveň maskovány před bílými krvinkami. Harmonické magnetické pole je vyruší z poklidu lepidla skládky a disociuje a rozpouští je do roztoku tělních tekutin na zvlášť kationt a zvlášť aniont (zlá kyselá složka), čím jsou připraveny na chemickou aktivitu, tedy se i rozložit a oxidačně enzymaticky rozpadnout na menší díly v játrech a ta to potom vyhodí do plic, žuče a ledvin. Je-li ale aminokyselina v podobě hůř rozložitelného cukerného esteru, je to vyhozeno z jater částečně i do cév (aterosklerotiké pláty) a odtud i do pokožky, což velice chutná plísním a mikrobům tamo přítomným za nadšeného množení a silného chemického jedovatého a superkyselého odpadkování dráždícího vás vyrážkou a ekzémem. Tyhle estery jsou prevít maskující zvlášť dobře i metastázy před bílými krvinkami a slepující červené krvinky k sobě, aby zahušťovaly krev a omezovaly přenos kyslíku, i na cévní stěny za účelem trombózy a sklerózy.
Když se v aminokyselině objeví síra (v bílkovině je skoro vždycky) a je přítomno silně kyselé bezkyslíkové stresové přidušení, může se oddělit jako thiol (organický sirník), který je sice také lepivý, ale svojí jedovatostí zabíjí krvinky a ty po odumření se rozpadají a jejich cytoplazma... viz začátek textu...
Jaterní buňka si bez kyslíku s jedovatými thioly neví rady, hromadáí je a odumírá. Malinko to zlepší tuky (třeba OO-KH) a alkohol (JK), s jejichž pomocí se dostane tento sajrajt do žluče a se stolicí ven. Jinak se hromadí v pokožce a čeká na disociaci nebo kremaci. Dostanete-li se do silnějšího magnetického pole (eletktromotory, centrály, vysílače, kabelovny, mikrovlny a mobilní uzly sítě GSM i wifi, rozvaděče ap.) a prudce se disociují, mohou snadno způsobit rakovinu jater a rychle metastázovat. Mohou způsobit psychoúnavový i fyzickoúnavový syndrom, poruchy kteréhokoliv orgánu, ekzém a alergii, případně autoimunitní selhání sežráním vlastního orgánu. Ben7 je jako správný rytíř svým harmonickým magnetickým polem uvolňuje ze skládky a svým stříbrem se sírou vyreaguje za vzniku sulfidu nevábné tmavošedé barvy, kterou upozorňuje na to, že máte játra trochu ve srabu a on to odnesl. Když spotřebuje stříbro, tak svým polem sice funguje dál, ale již ten sajrajt neváže, takže je potřeba ho vyměnit. Myslím, že ho dokážu regenerovat, ale chce to sérii pokusůůůůůůů.....
Harmonické magnetické pole chápu jako takové, které udrží v harmonii osteoklasty s osteoblasty, kostní to buňky. Nepřiměřené upřednostní prvých může vést až k rozpuštění kosti, a proto jsem opatrný na hodnocení cizích magnetických náramků atd. s neharmonickým polem. Dalo to dost testování a výsledek je u Ben7 excelentní. Bohužel vám nemohu ručit za jiné výrobky na podobném principu - to je na vaše riziko. Nakonec lze očekávat, že nejste-li odvápněni příliš, lze se i tak po včasném zahození dožít důchodu. Oheň je také podobně dobrý sluha, když se to s ním umí...
Většina magnetických hraček je pokovena niklem s vysokým stupněm alergizace. Zlacené se udržují krásně v barvě, protože zlato reaguje velmi špatně - teprve až s obrovským přebytkem thionů a roztoku sirovodíku v potu, kdy v podstatě je už skoro po vás a není tak schopno vás chránit jako stříbro. Ale zase jste zlatě se skvoucí...
Podotýkám, že stříbrný šperk bez lokálního harmonického magnetického pole se chová jen trochu dezinfekčně na pokožku a nespotřebovává se.
Takže teď víte skoro všechno a je vám jasné, že Ben7 je na vaší straně, jiné jsou na jiné...
Záleží na prioritách... Někdo je sobec a má rád především sebe, na dědice nemyslíce. Něěkdo je ale přející a nechává pozůstalým šanci si něco na jeho účet rozfofrovat a užít si tak života na plnější a krásněji prohýřenější pecky...

Dědek kořenář 2010-06-26 00:38:59, odpověď na #5529 ukázat v kontextu reset

Ano.

Dědek kořenář 2010-06-26 00:37:29, odpověď na #5538 ukázat v kontextu reset

V té drti musela být feromagnetická frakce.

banditka 2010-06-25 23:35:45 ukázat v kontextu reset

Ja se take pridavam do klubu - moji benici jsou ve stavu odrenem, sedem..... ale jestli to je jen "vada na krase" tak to neresim. Chtela jsem se jen podelit o poznatek. Kdyz jsem o slunovratu lovila potomka z rybnika, kam mu pomohl pobihajici pes , tak mi naramek z ruky spadnul na zem. Breh tam byl vysypany takovou tou beznou drti, sedym sterkem. A hned jsem mela benika celeho oveseneho kamenim a vubec se tomu nechtelo dolu. Je mozne, ze ben pritahuje obycejny sutr? Ze by byla ta hronina magneticka nebo vlastne s primesi nejakeho kovu? Docela me to prekvapilo
PS: Synek prekvapeni take prezil ve zdravi

babi Helča 2010-06-25 23:25:34, odpověď na #5530 ukázat v kontextu reset

No jen Vás nechám chvilku osamotě a už se mi to tady spouští,sákryš
...teda dědoušku,koukám,že až my dva se setkáme osobně, nó,tak to bude asi hodně zajímavé
...co je ten defico,tak to nevím,ale ten chemický záchod místo té latrýny, tak to bych brala,výborná je firma TOY TOY
...... beru kulíška a jdu na kutě s krásným zážitkem z blůgrázového večírku,to byly housle a to benžo!!! Jedna báseň,kterou si nedám nikým a ničím zkazit......krásnou dobrou

Revelacao 2010-06-25 14:42:54, odpověď na #5513 ukázat v kontextu reset

Ale Babi,
vždyť Vy tam píšete, že máte Beníka stále krásně leského - takže se pokožkou nečístíte, ale asi játry - jak jsem se snažila pochopit ...
Já asi také více játry, leč opčas i nějaká osamělá kulička dostává chladnou šeď kolem krku. Na zápěstích dobrý ...
Kotníky taky ...

Revelacao 2010-06-25 14:37:09, odpověď na #5512 ukázat v kontextu reset

Právě jsem si zakoupila velkou butelu OO-KH a tak játrům i pomohu takto a nejen dýcháním ... Píšu Vám poznatky v mailíku ...
Mohou se čistit i energetické či duchovní bloky?

Dědek kořenář 2010-06-25 12:39:00, odpověď na #5513 ukázat v kontextu reset

Mám objednat defibrilátor nebo chemický záchod?

babi Helča 2010-06-25 09:24:59, odpověď na #5512 ukázat v kontextu reset

...no teda to jsou katastrofické zprávy dědoušku co za jedy z nás vychází?
Šmankote já přetékám sulfidicky pokožkou
...a dyž se k tomu ještě přidá ten nikotýn, no nazdar,tak se nedivte,že jsem taká aká sem,ouplně přetejkám,óó HELP....

Dědek kořenář 2010-06-25 08:28:34, odpověď na #5506 ukázat v kontextu reset

To není odlupování, ale chemická reakce.
Zvláštní, že někteří lidé se silně čistí játry a neznečisťují Ben, ale někde jsou tak zdevastováni, že přetékají sulfidicky pokožkou. Ani netuší, jak moc jsou chudáci nešťastní, když nemají zásobu Benů...

Revelacao 2010-06-25 07:11:13, odpověď na #5505 ukázat v kontextu reset

Ono to asi nebylo tak patrné když kuličky nebyly potaženy stříbrem a "pouze" špinily (pří Vašem pokusu ... )
Když si to tak chci představit - to co špiní je něco co vylučuje ten magnet a to "nadzvedne" tu stříbrnou vrstvu natolik, že ta se odlupuje - v lepším případě řídne ...?
Myslím správně?

Dědek kořenář 2010-06-24 23:47:19 ukázat v kontextu reset

Docela jsem překvapen, že Benovi ubývá stříbrná vrstva reakcí s uvolněnými metabolity. Zdá se, že díky disociaci metabolitů v magnetickém poli, kyselém vlhku přidušeného oragnizmu a jaterní neschopnosti tyto jedy eliminovat, dochází až k rozkladu lepivých balastních aminokyselin, jejichž síra v podobě jedovatého thiolu R-SH nebo sirovodíku H2S reaguje se stříbrem, které tyto silné jedy neutralizuje.
Myslel jsem si, že tento úkaz bude vzácnější, ale stav populace je asi mnohem katastrofálnější (krmivo, chemie, přidušení, degenere...), protože na tohle by mohla játra bez Bena brzy odejít. Detoxikace pomocí Bena je tam, kde to barví, asi už docela zoufale nezbytná. Zkusím vymyslet Benovu recyklaci.
Já myslel, že jsem vymyslel šperk, ale ono je to záchranné lano...
;-(
Vypadá to, že máme kliku, že to víme.

Revelacao 2010-06-23 21:33:36, odpověď na #5458 ukázat v kontextu reset

Nevadí ...
takže musíme být opatrné v manipulaci, netřískat z velkých dálek magnetky o sebe, protože se mohou i mechanicky povrchově poškodit – hlavně že jejich účinek je stále suprový!!!!
Už jsem i uvažovala, že začnu háčkovat z bílé příze nějaký pěkný tunýlek, aby se případné už poněkud unavené kuličky ukryly v něčem pěkném …
Ta stříbrná vrstvička asi nebude tak držet (jako lnout) – jestli je struktura kuličky něco blízkého keramickému složení … Alespoň už víme, jak se materiál chová a dáme pozor …

olavv 2010-06-23 16:20:24 ukázat v kontextu reset

Jejda, tak ráno jsem Beníka ještě čistila a dobrý, teď koukám, a už mám u některých též dírky. Ale jedna dobrá zpráva - zachytila jsem se náramkem asi ve 2m výšce, spadl na dlažbu a nerozbila se ani jedna kulička!!

Dědek kořenář 2010-06-23 14:26:55, odpověď na #5450 ukázat v kontextu reset

Bohužel BEN7 je původem keramika a tudíž se ve službě opotřebovává. Naštěstí jen esteticky.Vlastnosti, pro které ho máme pro detoxikaci to nemění. Udělám dnes čistící pokus s HCl.

Simoušek 2010-06-23 12:52:11, odpověď na #5435 ukázat v kontextu reset

Já mám také něco k čištění Beníka. Musím jej čistit minimálně obden a pomalu ztrácím trpělivost. No, ale snad to přejde. Ale ještě mám jeden problém. Na některých kuličkách, kde se dotýkají se mi odřel původní stříbrný obal a mám v něm dírky a pod ním je černý (asi) magnet. Nevadí to něčemu? Mám to asi u 10 kuliček z 60ks.

Revelacao 2010-06-23 09:28:25, odpověď na #5444 ukázat v kontextu reset

Martečko,
držím palce při stěhování!!!
vzduchem a bez igelitu!

martecka 2010-06-23 09:01:55 ukázat v kontextu reset

Mila Ani, nesmite zapominat, ze ac by byly jine podobne kulicky/magnetky sebelepsi, nemaji tu krasnou energii kterou dedousek Beniky nabil a take asi tezko jsou jejich majitele takhle krasne propojeni mezi sebou a sdileji sve problemy, radosti a trapeni .... coz ucinek jen zesiluje ja jsem moc rada ze Benicky mame

Taky uz ztraci lesk (skoda), ale hlavne ze ne ucinky

Mejte se prima ja jdu naplnit par krabic, stehujeme se

Revelacao 2010-06-23 08:21:58, odpověď na #5432 ukázat v kontextu reset

Hezké ráno!
Můžete mi prosím někdo poradit jak lze Bena čistit? Lze vůbec?
Objevily se mi poprve v náhrdelníku asi tři jednotlivé kuličky (ne vedle sebe) značně zašedlé, takže se docela zřetelně odlišují od všech. Suchý hadřík, jako v případě jejich „zašpiněných“ dotýkacích plošek, tady bohužel nefunguje.
Chápu, že Beník něco asi našel a čistil, ale už není návratu jeho původní lesklé podoby? Nebo budu šedé kuličky odkládat jako doslouživší ?
Máte někdo zkušenosti s návratem do jeho původního vzhledu?
Stříbrné šperky se dají čistit … Lze tak postupovat i u Bena?

Dědek kořenář 2010-06-23 00:23:04, odpověď na #5402 ukázat v kontextu reset

Jsou mnohem lepší, což vám potvrdí pro Bena krásně trpící Sluníčko3 a také také zkušená harcovnice SNM Martečka.Jen nejste vybaveni potřebným chápacím programem SNM k Pravdě, tekže bude pro vás šetrnější jim a mně věřit.

Z poradny:
Náramek rozkládá lepicí balastní bílkoviny v oběhu ze špatně rozpustných na dobře rozpustné. Dýcháte-li dost, aby je játra mohla detoxikovat, tak je plynule odstraňují. Jste-li přidušená, tak zůstávají v oběhu a odložení náramku se bestie zase mění v lepidlo a to se lepí na tenké cévy a krvinky k sobě a máte-li třeba rakovinu, tak se lepí i na metastázy, aby je bílé krvinky nepoznaly.
Takže vám to může lokálně při odložení Ben zanášet exponované lokality dynamicky.
Raději si ho odkládejte jako náhrdelník na krk.

Ani 2010-06-22 18:19:46, odpověď na #5385 ukázat v kontextu reset

Já hned myslela, že Vaši stříbrňáci (dle vzoru „kabrňáci“) jsou lepší než nějaká Neocubácká náhražka, kterou jsem viděla na youtube. Posílám odkaz pro inspiraci- spíše na dlouhé zimní večery a pro majetné neboť na některé výtvory je potřeba nejen čas, ale i moc moc kuliček...

http://www.youtube.com/results?search_query=neocube&aq=f

Dědek kořenář 2010-06-22 09:50:52 ukázat v kontextu reset

Našel jsem na internetu http://www.my-neocube.cz/neocube-7mm-EX
Kuličky se velikostně shodují, jsou podobně magnetické, ale při nošení jako náramek vzniká alergie. Při správném výběru mohou mít optimalizované harmonické magnetické pole, ale nemohou mít bioenergetický potenciál.
Jako hračka pro děti, jak jsou nabízeny, jsou poněkud smrtelně nebezpečné při polknutí:
1. svým plojedovatým povrchem
2. tvorbou infekčních píštělů ve trávení

To ad 2 se týká ale i BEN7!!!!! takže počítat, počítat, počítat...! Radost z toho, že píštěl z BEN7 je trochu méně infekční vám dává trochu času navíc a šanci, že operaci stihnete ještě před totální sepsí ...

Revelacao 2010-06-17 09:26:53, odpověď na #5173 ukázat v kontextu reset

No vidíte.
Hlavně že jste jim na blízku ... Budou koukat jak se reorganizují roky ... Jsou to opravdu jen počty. Nic víc.

babi Helča 2010-06-17 09:24:53, odpověď na #5171 ukázat v kontextu reset

.....a víte že jó??Někdy mám takový pocit,že mi nějak předčasně zestárli chlapi....

Revelacao 2010-06-17 09:16:29, odpověď na #5166 ukázat v kontextu reset

Ale joooo! Proč ne?
Tak to cítím a tak jen myšlenka prolétla ...
Nakonec budete mladší, než vaše dítka ... to je normální ...

babi Helča 2010-06-17 09:01:16, odpověď na #5164 ukázat v kontextu reset

...díky dobrá vílo,ale pak bych byla stará jako moje nejstarší dítko a to mi nějak neštymuje...

Revelacao 2010-06-17 08:49:05, odpověď na #5163 ukázat v kontextu reset

Babi, ale Vám je odhadem kolem 40!
Tak není co řešit ...

babi Helča 2010-06-17 08:45:12, odpověď na #5159 ukázat v kontextu reset

A po šedesátce........zdravého /relativně/,mladého /relativně/ člověka...kampa to zavěsíme,když je to eště ke fšemu ženská?
...vidím jednu možnost - ucvakat /uplést/ si z kuliček karimatku a spát na ní

Dědek kořenář 2010-06-17 01:12:41, odpověď na #5140 ukázat v kontextu reset

Pro vyšší efekt je vhodné větší plocha pro ovlivnění a to je na končetinách a jako náhrdelník.
Efekt se ale nezvyšuje dalšími náramky až tak výrazně, protože oněch nedisociovaných aminokyselin nelze disociovat efektivněji víc třeba dalšími náramky u kolen a loktů tedy 8+1. Dokonce si myslím, že pro běžnou údržbu zdravého a mladého člověka stačí náramky 2, po třicítce 3, po čtyčicítce 4, po padesátce 5. Dolní limit jsou 2 a je jedno jak: ruka/ruka, ruka/noha, ruka/krk, noha/krk. Na noc lze klidně víc. Přes den specifičtěji - například klouby, orgány, nádory aj.

Sluníčko3 2010-06-16 15:42:21, odpověď na #5140 ukázat v kontextu reset

myslím,že je to už někde psáno, čím méně,tím se účinnost náramku snižuje

mandy3 2010-06-16 14:14:35 ukázat v kontextu reset

chtěla bych se zeptat zda můžu používat jen dva náramky (na ruku a nohu šikmo proti sobě) nebo jen jeden náramek.Nebo musí být vždy ty náramky čtyři.Děkuji

Šťovka 2010-06-15 23:25:24, odpověď na #5043 ukázat v kontextu reset

Zdravím, mám podobnou zkušenost, kolem a ve mě se daly věci ještě více do pohybu. Již v loňském roce prohlásil kamarád numeralog, že letošní rok bude ve znamení oddělování zrna od plev. A měl pravdu, to se děje na všech frontách, to jenom potvrzuje, stačí se jenom rozhlédnout kolem sebe (politika, příroda, my tady, ...každý ví sám co dalšího). Teď v centru toho dění se v tom možná neorientujeme, ale je určitě dobře to všechno, co se děje. Funguje to a nám se dostalo pomoci a ne malé, važme si jí a pozorujme to s nadějí, vírou a láskou. Chce to jenom odvahu nebát se a věřit.

Revelacao 2010-06-15 17:12:57, odpověď na #5054 ukázat v kontextu reset

Děvčátka,
na Beníka jdu ráno s polibkem za ouško!!!!
To já jen chtěla povzbudit křehulku Aniu ... když na ni tolik klienti ječí ... a myslím že to Beník vycítil a zatroubil k útoku sám, až to s chuderkou seklo a hnala se pro antidepresiva...
Co pak chudák s proantidepresivním nacucaným ospalým tělem ... NIC.
Kdežto u Vás babi asi cítil touhu vládnout, rozkázat hmmmmm
a to mu nesedí. Je to ochránce. Ne podpantoflík.

Sluníčko3 2010-06-15 17:02:00, odpověď na #5059 ukázat v kontextu reset

když já žádnou žákovskou prosím nemám informace o žácích pro rodinné příslušníky u pana učitele osobně

babi Helča 2010-06-15 16:54:18, odpověď na #5057 ukázat v kontextu reset

....Sluníčko má u mě vroubek,neodevzdalo žákovskou na pavlači,to tam bude určitě nějaká poznámka od pana učitele,co? Nebo snad trojka z mravů? Šmankote
...Vzalo si příklad z Revelacao,ta je samá jednička a pochvala

Sluníčko3 2010-06-15 16:43:42, odpověď na #5054 ukázat v kontextu reset

taky se už s Beníkem domlouvám a prosím raději o klidnější variantu

babi Helča 2010-06-15 16:41:35, odpověď na #5054 ukázat v kontextu reset

Kavomilko - jéje to je krásné,že jo?

Nebojte a nestyďte se vstoupit mezi nás, s čímkoliv i bez...

...stejně zajímavé,co lidiček to zde všechno čte,ale nerozšíří naše řady,co?

No uvidíme,zda se někdo osmělí

babi Helča 2010-06-15 16:38:08, odpověď na #5050 ukázat v kontextu reset

....tuto větu jsem Revelacao použila taky - "tak a makej" když jsem ho přiložila na bolavý nárt,začal pálit,musela jsem ho sundat
....a od té doby pouze slušně žádám a prosím ...ono se nevyplatí na něj být hrrrrr,tak pozor,varuji !!! Aspoň u mne se to takto projevilo...

Revelacao 2010-06-15 16:15:12, odpověď na #5043 ukázat v kontextu reset

Ani,
už Vaše reakce je pozitivní a to je dobře!!!
Řvoucí klienti, to už je finále Vašich smutků a zanesených strachů uvnitř – jak tady píše pan Nový – docela slušný jed. Slzami to odchází ven …
Přemýšlela jsem ještě o Vašem přípise cestou do víru velkoměsta …
Banditka správně píše o zapouzdřených starých programech o kterých je pro člověka „tabu“ mluvit a hezky je má zasunuté do spodních pater své bytosti … aby je nebylo vidět.
A mohou to být programy i vašich předků … Netušíte odkud se to až táhne (to není důležité) A Vy je teď hezky z Beníkem vytáhnete na světlo, pročistíte, prožijete, osvobodíte ze svého zajetí a tím konečně odejdou svobodně i pro další pokolení.
To je přece krásná představa! Funguje! Zkušenost! ))))))
Lidé to „hážou za hlavu“ (na rady kolemstojících čučmelíků) ale to bohužel není možné. Koulí se to vedle vás a stále se na to podobné věci nabalují a jednoho krásného dne to bouchne jako časovaná puma a jen byste se pak divila co by to bylo.
A bouchlo by to bohužel v době, kdybyste to opravdu nejméně potřebovala.
Vlastní zkušenost.
Tak Beníku makej! Ta svoboda pak je opravdu úžasná!!!!

Ani 2010-06-15 11:23:06 ukázat v kontextu reset

Děkuji, pane Nový, Revelacao a banditko za povzbuzení a rady. Spíše než hodnocení beníků mi můj stav připadal jako zkušenost s mým nespolehlivým tělem- beníci přece nemůžou za to, že je tak zanesené. Ale na druhou stranu asi tělíčko dělá co může, tak mu pomůžu OO-KH a JK a budu se těšit na nezničitelnost

Dědek kořenář 2010-06-15 09:47:31, odpověď na #5034 ukázat v kontextu reset

Zdá se, že jste vlivem přechozených stresů mimořádně moc zanesená a uvolnění sajrajtů do oběhu se chová jako docela slušný jed. Berte si tedy ještě OO-KH a JK, abyste se rYchleji detoxikovala. Potom ovšem pod vjemem předchozíhích zkušeností budete v podstatě nezničitelná. Hlavně dýchejte...

banditka 2010-06-15 09:23:00 ukázat v kontextu reset

Jak pise Revelacao - vydrzte. Ze me to zacalo tahat zase uplne ůzapomenute", hezky ulozene a zapouzdrene veci, vetsinou se mi o tom zdalo a pak to bylo dobre. A jsem ted take mnohem vic citliva na takove ty mezilidske zalezitosti - treb se lidi bavi a ja uplne citim napeti, i kdyz to nevypada, ze by se nejak dohadovali, nebo naopak - vnimam u nekterych lidi jejich krasu a cistotu. Jsou to proste velka kouzla A do Vas se to teda pustilo fest - vydrzte!

Revelacao 2010-06-15 09:20:10, odpověď na #5036 ukázat v kontextu reset

Asi Váš příspěvek patří do Hodnocení BEN7 - je to zkušenost ...

Revelacao 2010-06-15 09:18:24, odpověď na #5034 ukázat v kontextu reset

Ani,
Pan Nový Vám určitě odpoví.
Jen věřím, že Ben neublíží. Myslím na Vás! Asi tím vším máte projít.
Posílám Vám slunečný úsměv!
Vemte si ho s důvěrou.

Ani 2010-06-15 09:09:18 ukázat v kontextu reset

Deprese
Nosím beníky téměř nepřetržitě a nastala u mě zřejmě bouřlivá očista. Nevím, jestli mám vydržet nebo ji přerušit, dát se trochu „do kupy“ a pak zase beníky připnout. Jak čtu v hodnocení, měli by se nosit i přes počáteční potíže. Jak dlouho ale může tenhle stav trvat? Budím se křečemi v břiše, mám průjem, úzkost, třesu se, pořád brečím, bolí mě záda a jsem celá rozlámaná. Nemůžu jít do práce a myslím, že už se tam nikdy nevrátím-pracuji ve službách a když na mě klienti křičí, celá se rozklepu, brečím, dřív jsem takové stavy neměla, teď jsem psychicky na dně, - dostala jsem antidepresiva, ale bojím se je brát, protože jsou návyková. Dýchám Sifonem, piju směsi na nervy i na očistu, ale asi to nestačí. Máte někdo podobnou zkušenost? Poraďte prosím.

Dědek kořenář 2010-06-14 22:54:20, odpověď na #5006 ukázat v kontextu reset

Vítejte
))

KAVOMILKA 2010-06-14 13:20:11 ukázat v kontextu reset

Tak se ze mě stává objednávkou beníka a těšením se na něj z aktivní čitatelky i snad i aktivní pisatelka

daja 2010-06-11 23:26:11 ukázat v kontextu reset

Dostanu beníka asi až za 2 měsíce na půlstoletí , už se na něj těším. Není možné že by mi od všeho aspoň trochu nepomohl. Určitě pomůže , byl mým přáním.

babi Helča 2010-06-10 15:39:08, odpověď na #4910 ukázat v kontextu reset

....tak dneska jsem zjistila jednu zajímavost o Benovi a protože jsem dost uk...upovídaná jak víte,tak to dám k dobru sem a ať si to každý přebere jak chce.Takže dnes ráno jsem zase po delší době zažila protivnou bolest borceného pravého nártu nohy,zasedla k Zapperu,kde si na toto dávám stejnou frekvenci,jenže ouha,ono to tentokrát nepřestalo a já pajdala celé dopoledne,to víte bába sklerotická,hlavně že mám toho Bena okolo krku a na rukách...
....najednou mi osvítilo......,připla nad kotníček a se slovy "a teď makej",jsem čekala zázrak
...dorazil a málem mě porazil,začal pálit jako čert a tak jsem ho sundala s tím,že to takto na mne prostě neúčinkuje,jen přes tu enérgiu.Pak jsem ho připla znovu,tentokrát bez příkazu,a nic se nedělo,žádné pálení,nic.
...tak jsem pajdala dál až jsem najednou zjistila,že nepajdám a že mě to nebolí,sice otok zůstal,ten mám stále,než si ty zborcené kostičky asi najdou své místo,ale nebolí :p
...takže děvčátka ,takhle se trpí za krásu v mládí,krásné botičky s jehlovými podpatečky,to byla páni paráda...teď je to taky paráda,když mne to chytne,tak jsem jako raněná laň....
...samozřejmě namazán byl nárt Lymfolejem,tak dědo,kdo zvítězil?

Revelacao 2010-06-10 12:01:08, odpověď na #4863 ukázat v kontextu reset

Nemohu do HODNOCEÍ BENa7,
ale to, co tam denně čtu, mne fascinuje. Snad už se opravdu blíží ke mně!

Citace DK:
Při každém opětovném nasazení náramku je žádoucí tento myšlenkou uvítat, zaradovat se z něj, usmát se na něj, případně pozdravit jej a popřát mu úspěch s vaší regenerací a opravou. Tím zesilujete funkční biopole a ladíte ho ke svému organizmu. Ochočujete si ho i sebe. Efektivita je překvapivě až několikanásobná. Odborníkům to doporučuji pro zjednodušení svést na pozitivní psychosomatiku.

Možná je to trochu odpověď panu KuboviD
Citace:
zdá se že BEN umocňuje veškeré emoce. a to bohužel i negativní. Včera jsem měl učení nad hlavu a byl sjem z toho již na nervy. Vzal jsem si bena jako oporu ve formě čelenky, ale asi za 5 minut jsem doslova vybuchl nervozitou. Spravilo to odložení bena a 20 minut meditace, později večer jsem si ho zase nasadil a cítil se s ním zase dobře.

babi Helča 2010-06-09 20:46:34, odpověď na #4856 ukázat v kontextu reset

...až takhle to teda je ?
..jo,ale kde se furt bere ta energie,která se u mne tak najednou objevila až druhý den po připnutí Bena
..je zajímavé,že sladké sice můžu,ale jen malý kousíček a dost,ale dřív jsem měla skoro odpor ke sladkému a co se týče jídla,tak mám stejnou nepotřebu jíst jako když jsem pila ten jableč.ocet ve vodě a taky jsem šla pěkně dolů s váhou.Jako mladá jsem trpěla docela žravostí,taky jsem byla pěkná boubelka,ale to se vše mění.
..a hlavně co až ten příliv té energie skončí - všechno jednou skončí,že ? To to se mnou švihne,nebo už to bude rovnou do kytek?
..jéje dědoušku,kdybyste věděl,jak mně se dýchá,takže to nezanedbávám,občas to odkašlávání ještě kuřácké,ale čekala jsem,že to bude daleko horší,není,je mi fajn,jak dlouho mi nebylo

Dědek kořenář 2010-06-09 19:04:22, odpověď na #4848 ukázat v kontextu reset

Chuť na sladké znamená jeho skutečnou potřebu, tedy přidušení, tedy překyselení. Znamená to, že proces čištění je energeticky velmi náročný a vy se dusíte, a nedopřejete si kyslík. Další věcí je, že se vám zvyšuje výkon mozku a nervového systému, ale tím také roste spotřeba kyslíku...

babi Helča 2010-06-09 13:49:02, odpověď na #4848 ukázat v kontextu reset

...taky přemýšlím o futrálku,je pravda,že když se přicvakne,tak se jen tak nepustí,nebo změní tvar,je to stejně sranda,co? a ještě nám to pomáhá,no lepší nápad dědouš mít nemohl,že?
...ještě jsem mu nasadila brouka do hlavy s tím krémem,tak jsem zvědavá
...je fakt,že já teda jím méně,ale to sladké mne taky nějak přitahuje,což za celý život neznám
...jenže u mne to může být ten absťák,protože jsem si toho nandala samozřejmě moc najednou,přestat kouřit,čistit tělo,hubnout a to se ještě přidala ta nečekaná závislost na psaní,přemýšlení /děda tomu říká meditace,já popřemýšlení si /,hmm,když tak přemýšlím /už zase/ já ani nevím,jak se meditace dělají a nikdo mi to ještě nevysvětlil,já totiž neumím vypustit myšlénku asi jen dyž usnu a to se mi ještě zdají bláznivé sny,bóže změní se tento stav,nebo budu bláznit až do smrti smrťoucí?
...no nic,jdu do toho vedra,to jsou taky skoky,co?...se ňák hýbat

banditka 2010-06-09 13:15:32 ukázat v kontextu reset

Zpatky k tematu Tak pilne nosim Benika na vsech 4 a chystam se usit nejaka pouzderka, protoze se mi uz parkrat stalo, ze jsem male ztratila naramek (domacnost a dve male deti maji zasadni vliv ) A mam jednu PROSBU od rad: vetsina fan klubu BEN7 si pochvaluje, ze nema chut na sladke a min ji. Ja jsem pred benikem nemela nijak extra potrebu jist sladke a ted? Ted je to des! Honi me mlasna na vsechny sladke hnusy sveta! A nevim co s tim Napada me, ze to je mozna tim silnym detoxem a unavou, ze si telo rika, nebo hlava, nebo kdo si o to vubec rika Poradte prosim

Revelacao 2010-06-09 07:57:05, odpověď na #4821 ukázat v kontextu reset

Hmmmmm
Druhou stranu mince je dobré znát také, ať je jedinec připraven a pak posléze nekulí moc očka s nebezpečím újmy na zdraví při setkání s tím klenotem ... Lépe pak projde - bez odřených uší ...
SNM již ťuká na vrátka!

Dědek kořenář 2010-06-09 07:49:16, odpověď na #4795 ukázat v kontextu reset

Tak to budete mít skvost blbosti.

Revelacao 2010-06-08 17:45:03, odpověď na #4792 ukázat v kontextu reset

Děkuji!
Jsem ráda, že žijete
Podařilo se mi knihu objevit!
Měla bych ji obdržet.

Dědek kořenář 2010-06-08 14:47:50, odpověď na #4784 ukázat v kontextu reset

Kdyby vám v těle nefungovaly dráhy a vnitřní režim, tak jsme jak všichni majileté BEN7 mrtví. Podle mého soudu v době psaní tohoto textu žiji.
MUDr. Otto Prokop: Lékařská věda proti pověrám a šarlatánství
strana 106: Argumentace úspěchy náís nepřesvědčí.

Revelacao 2010-06-08 12:15:05, odpověď na #4768 ukázat v kontextu reset

Nemohu psát do rubriky o zkušenostech – ještě nejsou, ale stále mám uvnitř nezodpovězenou tichou otázku … Tedy přesněji řečeno na ni stále narážím při vyprávění s opatrnými a hloubavými a cítím, že vystrašenými lidičkami… , mající za sebou už kontakty s léčiteli „dobíjející“ jim často energeticky vybitá těla na pokraji zhroucení …
Mám na to svůj názor, leč!!!!!
Vím, že Beník je naprosto revoluční borec … stali jsme se tady průkopníky a testujeme a testujeme. A rádi!!!
Můj obávající se protějšek „do toho“ absolutně nepůjde …
Bojí se naprostého „rozhašení“ celého energetického systému v těle, rozhození a posléze nefunkčnost čaker, energetických drah, posléze problémy s akupunkturou, akupresurou – zkrátka žádné experimenty s funkčností těchto důležitých elementů v těle…
Magnety na těle? Nebezpečí pro organizmus … Hmmmmmm?

Majáčku zlatý, jsem hloubalka, ale také naprosto chápu o čem ta bytost mluví …
CO TEDY BEN7 a dráhy energetické, vyživující vše v těle?
Bez nich je to ouvej … Orgány bez energetických toků – nelze.
Sám každému rovnáte páteř! Víte proč.
Nemohu oponovat, když nevím … i tak to bude složité – je to lékařka.
A mám ji ráda.

Revelacao 2010-06-08 07:47:46, odpověď na #4767 ukázat v kontextu reset

Hezké ránko, Sluníčko!
Díky za povzbuzení!!!

Sluníčko3 2010-06-08 07:42:23, odpověď na #4758 ukázat v kontextu reset

Ale no ták,Revelecao, zažeňte chmury. Doputuje O to bude víc radosti

Hezký sluníčkový den

banditka 2010-06-08 02:50:46, odpověď na #4764 ukázat v kontextu reset

Rozkaz! Jdu se obmotat

Diky

Dědek kořenář 2010-06-07 22:47:45 ukázat v kontextu reset

banditka 2010-06-07 22:29:06 ukázat v kontextu reset reagovat upravit smazat
Dobry vecer, jeden dotaz na dedouska. Jsem ted uz dva dny bez benika, protoze deti a nasledne nas dospelce postihla nejaka viroza, takze jsem jako matoha Mam naramky nosit, nebo vyckat, az se da telo trochu do klidu. priznam se, ze jsem mela obavu, ze se uplne rozhodim a kdo se o nas potom bude starat?
Dekuji.

Určitě nosit!

Revelacao 2010-06-07 19:41:50, odpověď na #4747 ukázat v kontextu reset

Nebyla jsem v republice
a nechtěla jsem aby někde ležel na poště, když ho nemohu převzít ...
A tak jsem zvolila tento bezpečný přesun ... Holt jednou to "nevyšlo".
Vždycky je to super ...
Všechno je jinak ... nuž nic nového pod sluncem v mém případě.
Snad do týdne bude u mne.
Nechci na to myslet ...

Dědek kořenář 2010-06-07 14:38:22, odpověď na #4729 ukázat v kontextu reset

Množtví přípisů praví, jak se jim zhoršil stav. To znamená jen to, že se cosi vylavuje z míst, odkud by to bez Bena asi vůbec ani nešlo. Je to tedy důvod k jásotu.
Vzniká to tím, že se disociují aminokyseliny a najednou jsou více rozpustné a zároveň hygroskopické, takže jsou připraveny opustit lokalitu, kde jsou původně uskladněny v očekávání podpory kremace, ale když už jsme je vzbudily, tak dělají mikrootoky.
Čím větší potíže, tím více jste byli nenápadně zaneseni a je jen potřeba vytrvat v detoxikaci se všemi prostředky, které k detoxikaci máme viz článek o detoxikaci. Až se vyčistíte, tak vlastně omládnete. Postižené lokality lze v detoxikaci zrychlit přiložením dalšího Bena navíc.
Možná jste si někteří už povšimli zvláštního duchovního režimu a vy, Martečko, to asi zaregistrujete nejdřív, protože uvidíte rozdíl, kteří ostatní nemají k dispozici. Je to v systému bioenergetického propojení Benů harmonizujících jedince tvořících Hejno. Tedy působení nadvědomí, které zesiluje nadhled, duchovní sílu, životaschopnost, odolnost ještě mnohem víc než použití experimentální Beni.
Já jsem si dal Stříbrňáky do fuseklových futrálů na ruce a nemám pomalu co kakat a kontrolní fald na břiše se asi o centimetr scvrknul za 2 dny. Ale zároveň cítím mnohem více toky energií a lépe vnímám i potřeby svého těla. To silnější než experimentální kuličky neoptimální velikosti, síly atd.
Mám dobrý pocit, že co se týče Bena, všechno vychází podle mých předpokladů a asi za nějaký čas se budeme s Benama potkávat v širším měřítku.

babi Helča 2010-06-07 14:33:25, odpověď na #4747 ukázat v kontextu reset

....Benda se prodává i přes nějaké prodejny?Myslela jsem,že je to čistě zásilková záležitost přímo od dědouška nabité bioenergií a teď se dozvím,že může být někde na skladě?
Nicméně je-li tomu tak,ráda se dozvím ty prodejny kam bych poslala případné zájemce
...ofšem to už nebude ta srdeční záležitost
...divím se Revelacao když jste byla přímo u zdroje,že jste neodjela už ověnčena odtud ?

Dědek kořenář 2010-06-07 13:58:16, odpověď na #4727 ukázat v kontextu reset

Asi to chtělo Bena objednat poštou...

martecka 2010-06-07 10:19:28 ukázat v kontextu reset

Dobre rano.
Mila REvelacao, budu vam posilat pozitivni energii, aby k vam zazracneho benika dotlacila, kdyz ho k vam nechce hmota pustit. Az dorazi tak to bude pak teda sila
Nam dorazil Benik v patek, slavnostne jsme pro nej my, tri holky, jely na postu. Tam byl takovy maly balicek, ani by nikdo nerekl jaky zazrak se v nem muze ukryvat .... clovek by cekal alespon zlatou truhlu, nebo tak neco ... hned jsem chtela pak vecer psat a popisovat a hele na tu potvoru, taky mi internet nefungoval, ale uz je zpet tak muzu
Benik, ktereho jsme meli zapujceneho k testovani byl jiny, nez tenhle novy krasavec. Kdyz jsme noveho Benika vybalily ven, byly jsme moc prekvapene ze vypada tak, jak jsem si ho vymalovala ve svych predstavach a v pohadce, no mozna jeste trochu lepe. Hned jsme zacaly testovat ... vsechny ovesene tou paradou jsme se tu prochazely po byte ... pak jsem videla "stareho" benika, jak tam lezel tak smutny a opusteny ... musela jsem ho pohladit a sup s nim na nohu, vzdyt nam tak pekne slouzil ... brzy uz pujde zpet k dedouskovi, tam mu bude dobre.
Jak Benik pusobil napisu tedy do jine diskuze ...
Sem jeste napisu, ze teprve ted vidim, jak moc Benik i mne pomahal. Mely ho sice prednostne moje holky, ale obcas se dostalo i na mne. Asi pred tydnem se me manzel zeptal, ty kulhas ? A ja na to ne ... pak jsem se pozorovala a ono jo ! A ted kdyz ctu jak na vas benik pusobi, tak to teprve chapu ... ja celou dobu sledovala holky, jak jim je, jak se citi, jak se rozviji jejich dusevni svet. U sebe jsem pozorovala jen, ze se mi zmensila unava a poklesla chut na sladke ... vic casu k sebe pozorovani mi nezbylo ... kdo je s detma doma tak vi, jak je to casove narocne, zvlast kdyz do toho clovek ma jeste jine projekty (v mem pripade psani pohadek a pak taky stehovani a zarizovani noveho hnizdecka). Takze jsem byla rada, ze si sem jdu alespon kazdy den pocist, co je noveho ... kdyz zrovna teda internet nestavkoval ...
Takze zdravim vsechny a tesim se az potkam nekoho, kdo bude mit Benicka na krku, na ruce, nebo jinde

Revelacao 2010-06-07 09:05:37, odpověď na #4708 ukázat v kontextu reset

BEN se mi opozdil (naprosto nečekaně!) – do prodejny nedorazil …
Mlhy zapomnění ovanuly D'artagnana. Byl bezmocný.
Hmota vylézá a kouká co já na to. Tak vizualizuji a dál k BENOVI mluvím.
Musím říct, že s tím mám už docela praxi.
Nejsou náhody.
Nelpět? Nemít ho? Rozloučit se s ním? Něco je špatně?
Hmmmm

Revelacao 2010-06-06 16:15:08, odpověď na #4708 ukázat v kontextu reset

Ač to vyzní možná zvláštně, asi Bena fyzicky obdržím až zítra, ale vizualizuji ho už dva dny na krku a je to poznat.
Souhlasím s Andělem Strážným a ještě mne dnes oslovil i Archanděl Michael.
Asi si u mne dali sraz. Jsou to milí hoši.
Před třemi dny jsem požádala v jisté záležitosti o pomoc Boží soud …
Je mi krásně a svobodně … funguje i zrcadlo.
A stejně ho přivítám v laskavé dlani v bílém prostoru.
Aby věděl, že přišel domů.

Dědek kořenář 2010-06-06 14:01:58, odpověď na #4704 ukázat v kontextu reset

Myslím, že BEN7 se do určité míry chová jako Anděl Strážce...

Revelacao 2010-06-06 12:44:38, odpověď na #4702 ukázat v kontextu reset

Dobře.
Pak jen poprosím pomocníky, aby poslali všechny nečistoty z jeho povrchu do velké vzdálenosti od nás. Jinou možnost nemáme.
Možná je tak plný energie, že vetřelci nemají šanci ... to jsem si asi měla uvědomit. Stejně ho dám na chvilku alepoň do bílé bavlněné košilky ...

Dědek kořenář 2010-06-06 12:31:14, odpověď na #4697 ukázat v kontextu reset

Já bych Bena nekoupal. Buďto ať maká ve studni nebo ať je krásný s vámi. Jakmile se potká se sirovodíkem, bude černat. (a bude chtít ovanout čpavkem). Vypustíte-li pod vodou prd nebo někdo, BEN si všimne...!
A vy Bena...

Revelacao 2010-06-06 07:27:01, odpověď na #4695 ukázat v kontextu reset

Den je den a čas je čas ... chvilku tma, chvilku světlo …
To jen sluníčko se občas schová.
Tedy ono ne, ale matička Zem se vrtí a vzhlíží se v něm jako v zrcadle … jako ve zlaté kuličce. Třeba se i zahřívá …
A my se svorně koulíme s ní. A ještě to počítáme!
Až se dokoulí opět přes tmu do světla, budu mít BENA i já.
Přivítání už pomalu řeším. Těšíme se na sebe oba.
Samozřejmě ke mně domů cestoval dlouho a prošel mnohýma rukama, energiemi, dopravními prostředky. Dobrem i zlem, Láskou i lhostejností.
Přála bych si, aby byl na těle i na duchu čistý - až mne obejme. Totéž očekává i on ode mne.
Intimitu vzájemné koupele tady ještě nikdo nezveřejnil …
Jako milující žena jej hodlám s Láskou vykoupat.
Duše zvládneme, ale abychom nepoškodili stříbrné tělo ….
Poradí nám tady někdo?
Majáčku!
Bdíš, nebo sníš … ale určitě víš … co mne trápí.

Dědek kořenář 2010-06-06 04:53:25, odpověď na #4668 ukázat v kontextu reset

Ten den ještě neskončil...
;-(

Sluníčko3 2010-06-04 19:29:19, odpověď na #4666 ukázat v kontextu reset

Dědoušku, Vy jste musel mít včera hodně perný den. Sluníčko i k Vám

Sluníčko3 2010-06-04 19:10:10, odpověď na #4665 ukázat v kontextu reset

Všimli jste si, že ve všech kuličkách,ať jsou blízko sebe v útvaru nebo jen v dlouhém náhrdelníku se odráží náš úplně stejný obraz najednou?
Je to nádhera

babi Helča 2010-06-04 18:10:43, odpověď na #4661 ukázat v kontextu reset

Teda dědoušku,to je ale pohádka... Vtipná až neskutečně a zároveň k zamyšlení,je vidět,že na Vás ten Beník má taky zvláštní vliv

...ještě nekouřím a je to zvládnutelné,díky

Dědek kořenář 2010-06-04 17:07:09 ukázat v kontextu reset

Kdo je na pohádky, zkuste jednu takovou:
http://www.bylinkar.cz/clanky/pohadky/strasliva-pohadka-o-hloupem-honzovi.html

sestricka 2010-06-02 19:21:52 ukázat v kontextu reset

Ben už ke mě dnes dorazil,ale mám smůlu ,že mi můj počet 42 ks nebude stačit, doufala,jsem že dvouřadý náramek mi pomůže, ale asi moc né,dle dědouška,ale finančně si ted víc dovolit nemohu( detoxikuji sebe i ted s detox.náplastmi tak moc jsem se na něj těšila....ale asi marně.....

Dědek kořenář 2010-06-02 13:48:03 ukázat v kontextu reset

Kdyby se vám zdálo, že fotky v návodu na BEN7 jsem dělal v márnici, tak to náhodou není pravda. Je to v kanceláři ve výrobně a kolegyně ještě před chvílí byla živá. Můj foťk nějak nepřekousl kombinaci jedné žluté a druhé bílé zářivky a tiskárna si dopřála modré...
;-(

Dědek kořenář 2010-06-02 09:26:29, odpověď na #4554 ukázat v kontextu reset

Obávám se, že vaše další objednávka BEN7 bude hodně drahá....
))

sestricka 2010-06-02 08:23:21 ukázat v kontextu reset

čekám už jen až BEN přijde,ještě ho nemám ale jak čtu odkazy na BEN, tak nevím, jestli mi bude stačit můj počet (42 kuliček) je nutné je nosit na všech 4 končetinách?

Dědek kořenář 2010-06-02 00:12:34 ukázat v kontextu reset

Bioenergie skrz BEN7 už teče jako zběsilým pozitivním elektroměrem. Všechny objednávky jsou vyřízeny. Všichni jsou obšťastněni (...y). Je radost pozorovat, jak se někteří nemohou utrhnout už u nás v krámě... Jiní si to schovávají za účelem radovánek v domácnosti.
Doporučuji si překontrolovat a zapamatovat počty, až si budete s někým podávat ruku jako s leklou rybou a přichytíte se navzájem nebo v tramvaji u madla a ozve se výkři: "Pane Bože! Dávejte si pozor na svoje koule!" - "Máte je spočítené? Já ano!" - "Máte je originální nebo nějaké atrapy?" atd.

Pokecat a prodrbnout zde, ale pro denodenní hodnocení všemožných účinků, efektů a všeliké informace o působení bych - moc prosil přispívat do nového diskuzního tématu: HODNOCENÍ BEN7

babi Helča 2010-06-01 17:45:57, odpověď na #4529 ukázat v kontextu reset

...ale já bych to do žádného tunýlku nedávala,je to na tělo příjemné a tu krásu schovávat je škoda

babi Helča 2010-06-01 17:43:57, odpověď na #4528 ukázat v kontextu reset

....jéje tady vyšlo Sluníčko,venku je celej den jak na podzim,brrr
...tak už mám Beníka na sobě asi 6 hod. - na nohách,na rukách,na krku...
...je mi horko,ozývají se mi asi staré neduhy,pak zase zmizí,no nevím,nevím ....všude kde je kov se přicvakávám,to je sranda,řekla bych,že se mi zlepšuje ta počítačová zatuhlost za krkem,jak sem furt čučím
Nevím kam máme podávat ty zprávy o působení,asi dědoušovi na mejl,co?A jednou za měsíc ?To já bych klidně podávala každý den své pocity,ale to bych ho asi zahltila,né?
...no zatím je to ještě předčasné,ještě Beníka vyzkouším se Zapperem,přece ho nebudu sundavat,když dědouš řekl,že mu nevadí ?
...tak jdu na to a pak se ještě ozvu na Zapperu,jó?...je fakt že u PC nevadí...

Sluníčko3 2010-06-01 17:22:23, odpověď na #4526 ukázat v kontextu reset

Mazlete, užívejte .Já ještě čekám na balíček.
K těm ustřiženým ponožkám - napadlo mě zajít do drogérky, tam mají krásné a různě zatunýlkované gumičky a čelenky do vlasů. Určitě by se to dalo použít taky. Jen je nutno vyzkoušet, pro nás háklivé, aby nekousaly.

babi Helča 2010-06-01 11:55:58, odpověď na #4489 ukázat v kontextu reset

Krásné poledne a zdravím fšechny,kdo už mají Beníka jako já
...je nádherný,vypadá jako z perel
... a teď mi promiňte,jdu se s ním mazlit,vytvářet,zkoušet a prostě fšechno...
...mám z něj velkou radost,uvidíme,jak si budeme rozumět..
Díky dědoušku,teprve teď cítím tu Vaší energii

Revelacao 2010-05-31 08:02:45, odpověď na #4483 ukázat v kontextu reset

Hezké ráno, opět jste pozdně usínal ...
Takže opět utiším své vnitřní lákadlo "registruj se, registruj se ..." .
Myslela jsem si chvílemi, že o něco přicházím ... Ale jen chvílemi.
Možná si zkusím časem vytvořit svoje Webovky, ale nejvíc mne bude bavit to tvoření ... to já ráda!
Také se domnívám, že o svých přátelích vím a najdou si mne sami.
Bůh je za mnou vyšle. Setkala jsem se hodně s lidmi, kteří nemají potřebu mít Facebook ... opět značná ztráta drahého osobního času ... i soukromí.
Na chvíli se vzdálím od své vlasti, tak se tady mějte krásně! ))

Dědek kořenář 2010-05-31 02:16:26 ukázat v kontextu reset

Dopsal jsem vám poslední verzi návodu na BEN7.
Doplnil že:
Náramek lze elegantně skrýt do návleku z odstřiženého konce ponožky podobnému rukávu či nátepníčku.
To totiž vyjde i za nové fusekle mnohem levněji než všechny moje textilní výmysly.
To, co jsem napsal o Struktuře matice bytí je momentálně moje hranice, takže si můžete udělat jasno, pokaď mi to myslí.
Facka hmoty od Faceboku mi naznačila, že to je dobré, že jdeme správným směrem a ještě mě dofackovala přesněji. Vždyť jsem už byl vlastně aktivní chodící reklama, ale to není můj úkol. Kdo se chce přátelit, ten se musí přichýlit ze své svobodné vůle sám, protože chce on. Ne, protože to chci já. Lepší je mít několik skutečných přátel než tisíc zbytečných.
Takže vítejte na fcb, ale hlavně tady.
))

Revelacao 2010-05-28 21:32:13, odpověď na #4442 ukázat v kontextu reset

Babi,
ke mně taky už bude putovat!!! To bude radosti na Starém Bělidle!!!
))))

babi Helča 2010-05-28 21:17:53, odpověď na #4363 ukázat v kontextu reset

...tak hurá,mám potvrzeno,že je Beník na cestě ke mně

...už se nemůžu dočkat

martecka 2010-05-26 10:40:46 ukázat v kontextu reset

Dekuji moc, mam radost ze se libi.

Nejvetsi radost budu mit, bude-li se libit i detem a budou-li o ni (jejim obsahu) premyslet a ptat se

Ja se ted stridam o benika s holkama a je mi krasne na dusi a co vic uz jsem odevzdala prvni kilco !!! Benik je opravdu kouzelny ...

preji krasny den

Šťovka 2010-05-25 11:15:37, odpověď na #4221 ukázat v kontextu reset

Dlouho jsem na těchto stránkách byla vždycky jen na chvilku juknout, protože jsem trošku cestovala a taky pracovala. Ale dnes ráno jsem si přečetla pohádku a je mě moc hezky, při čtení jsem i pocítila krásnou energii přicházející pomocí slov pohádky. Díky jste dobrá čarodějka Martečko. Usmívám se tady a energie teče, zkuste i ostatní, doporučuji. Ten BENík působí určitě i takto na dálku.

babi Helča 2010-05-24 17:46:33, odpověď na #4316 ukázat v kontextu reset

Hezké odpoledne,už se taky těším na sundavání kil pomocí Beníka,ale hlavně až ho budu moci půjčit mým nejmenším vnoučátkům,je to porád samá rýma a kašel,dám na Vás,že to účinkuje
...hlavně už aby byl
Mimochodem Martečko,ta pohádka je super,ta se Vám povedla
...je na Vás vidět,že si to mateřství krásně užíváte a to je úžasné,jen tak dál..

martecka 2010-05-24 11:20:01 ukázat v kontextu reset

Dobre rano,

prisla jsem opet poreferovat o zazracnem nahrdelniku Beniku. Vzhledem k tomu, ze uz jsem byla zoufala ze sve postavy, (a taky ty manzelovi pohledy ) rozhodla jsem se, ze se s holkama o benika take podelim. Od konce minuleho tydne se tak o nej vsechny stridame.

Jeho vliv je opravdu zazracny. Konecne skoncily me utoky na nakup sladkosti, kdy jsem neodchazela nikdy, aniz bych si nekoupila minimalne cokoladu, zmrzlinu nebo bonbony nebo vsechno najednou a doma to pak vsechno snedla (na noc, po veceri)

Ale ted ? Sladkosti jsou doma porad a na nakupu jsem taky byla, ale ta hrozna potreba snist sladke co se do me vejde zmizela ... (technicky to chapu proc to tak je, ale to mi pred tim k omezeni nepomahalo).

Dam vedet, jak pujde vaha dolu, zatim je to tak odhadem asi pul kila, protoze jsem se pred tim nezvazila (mela jsem strach kolik jsem pribrala ) ale ted uz to vim.

Holky jsou jinak konstante primerene hodne, odpocate a hlavne porad zdrave a to jsme byly po nestovicich, takze jsme velmi spokojene !!!

Preji vsem krasny den !

Sluníčko3 2010-05-19 15:01:38, odpověď na #4221 ukázat v kontextu reset

Martečko, pohádka je moc hezká, jste šikulka

martecka 2010-05-19 10:00:09 ukázat v kontextu reset

Dobre rano, zdravim vsechny priznivce Benika i vsechny ostatni. Hlasim, ze pohadka o "Kouzelnem nahrdelniku" je hotova

Kdyz si ji budete chtit precist, budu rada.

Jeste bych chtela podekovat jednou dedouskovi, ze je nam vsem inspiraci. I jeho myslenky jsou v pohadce zapracovany. Pak take dekuji Slunicku, za prvni opravu gramatickych chyb a za prakticke rady. Doufam ze i ji se bude libit. A vam vsem, ale hlavne detem, protoze pro ty jsem ji psala !

Pohadka je v textu ve zbozi a produkty/masazni hubnouci pristroje/BEN7 v textu az dole.

Krasny den.

Martecka

martecka 2010-05-16 21:21:35 ukázat v kontextu reset

Dobry vecer, zdravim opet z testovaciho centra

Benika jiz mame pres mesic. Nejvetsi zmeny jsem zaznamenala ze zacatku. To byly milove skoky, ted jsou to spise krucky, ale spravnym smerem a to je dulezite. Benik uz se stal soucasti nasi rodiny . Samozrejme ze od te doby, co ho mame nebyl nikdo nemocny, imunitu mame dobre nastavenou i spravnymi cajicky a hodne prace zvladnou i dubovky.

Ja jsem udelala take velky krok a zacala si plnit sve vysnene prani. Dnes jsem teda dostala po hlave, ale alespon vim ze jdu spravne. Na chaloupce jsem ze sklepa vynasela kvetinace abych si je osazela a hlavou jsem narazila do dreveneho nizkeho futra. Pak jsem se nekolik minut valela po zemi a chladila si hlavu v trave . Ted se prihlasila krcni pater, ktera narazem dostala zabrat, ale uz mi ji manzel namasiroval K1-kou tak je to lepsi. A taky jsem si pujcila od holek benika .... vypada to ze mi to jeste mysli a budu se moc pustit do dalsi tvorive cinnosti ...

Preji vsem krasny vecer a dobrou noc Martecka.

Dědek kořenář 2010-05-13 04:59:07 ukázat v kontextu reset

Už se těšte na pohádku o BEN7 od Martečky...
)))
(má talent a motivaci...)

Salix 2010-05-12 23:58:28, odpověď na #3965 ukázat v kontextu reset

To by mě zajímalo, co nám bude rozpínající se islám zvěstovat, kam nás směrovat, jak nastavovat zrcadlo. Páč nějaký důvod to má...

Dědek kořenář 2010-05-11 09:09:09, odpověď na #3962 ukázat v kontextu reset

Hasit co tě nepálí v tomto případě netřeba. Ovšem mnohem větší starost mi dělá islamizace společnosti a obávám se jugošky ve Fracii za 5-10 let... a pak se uvidí, kdo vyhraje, ale demokracie to nebude.

babi Helča 2010-05-11 08:42:57, odpověď na #3961 ukázat v kontextu reset

....takže to ani neštípe,nepálí ? Díky

Dědek kořenář 2010-05-11 08:40:11, odpověď na #3960 ukázat v kontextu reset

Klíďo, považoval jsem to za jasné.
Nijak se to netluče.

babi Helča 2010-05-11 08:38:22, odpověď na #3959 ukázat v kontextu reset

Hezké ráno všem
Tak to tady vše pročítám i v poradně,ale ještě jsem nenašla odpověď,zda jste dědoušku testoval Beníka se Super Ravo Zapperem,nemyslím plazmový generátor okolo kterého chodíte,ale když se přímo drží kovové elektrody v rukách a bosýma nohama stojíte na kovové desce a máte na všech čtyřech končetinách náramek ?

Dědek kořenář 2010-05-11 00:20:34 ukázat v kontextu reset

Odjinud:
Nepřepísknul jste reklamu na BEN7?

Nepřepísknul, protože jsem si na lidech, dětech i sobě vyzkoušel, že jsou na dvě věci, jak píšeš: Mají výrazný zdravotní, psychický a detoxikační účinek. Jsou nádherným decentním klenotem pro každou příležitost.
Díky za dotaz. Pravděpodobně o nich napíšu knihu aplikací.

Dědek kořenář 2010-05-11 00:19:10, odpověď na #3945 ukázat v kontextu reset

Martečka má kvalitní chov...
))

martecka 2010-05-10 20:33:31 ukázat v kontextu reset

.. manzel odbehnul s pejskama, tak mam chviku, pak bude notebook potrebovat na nejake "dulezite" veci

Chtela jsem se jeste podelit o dnesni zazitek s Andilkem. Uz pred casem jsem se rozhodla, ze aby holky nebyly uz vubec nemocne, zacnu jim kazdy den 2-3x strikat do krku RK. Obe se sice pak vzdy tvari jako by snedly nejmin dva citrony ... ale drzi.

Dneska jsem jen tak ze srandy vzala dubovky a ukazala je te mladsi a rekla ji "pojd" a ona za mnou prilezla (chodit jeste neumi ) Tak jsem ji rekla at otevre pusinku a ona ji otevrela a ja ji tam strikla. Abych si overila, ze je to jeji vule tak jsem se zeptala jestli chce jeste ? A ona zase otevrela pusinku, tak dostala jeste jednu davku .... tak z ni mam radost, z uz vi co je pro ni dobre, kotatko ....

martecka 2010-05-10 20:00:22 ukázat v kontextu reset

Dobry vecer, zdravim opet z testovaciho centra, stanoviste Praha. (O vikendu stanoviste Pardubice - je tam nam bylo s Andilkem a babickou ale kraaaaasne)

Babicka si vcera pujcila Benika na cestu domu - ridila - a byla pak svezi jako rybicka.

Ted uz Andilek spinka, starsi Princezna by mela taky, ale slysim jak cvakaji kulicky, ... takze jeste je vzhuru ... Dnes to zkousela jestli ji nedam Benika do skolky na spinkani, pak by se ji pry spinkalo lepe ... ale nedam, oni by ji ho holcicky sebraly ... prisla uz o jine, mene cennejsi poklady, tak tenhle by byl pryc hned ...

Musim jit, manzel chce veceri, ... taky by benika potreboval, treba by pak chodil driv z prace, kdyz by mu to slo lepe od ruky ... "o)

Dobry vecer vsem !!!

Dědek kořenář 2010-05-10 08:56:23, odpověď na #3905 ukázat v kontextu reset

Ano, vzhledem ke specielnímu účelu jsem výrobci značně zkomplikoval výrobu a oni si možná na naši počest udělali svátek a předpokládám, že se ještě vymluví na sopečný mrak a potom, až někdy odtrhnou bednu od letadla, tak nám to zašlou. Proto jsem rozeslal zprávu že
Hlásání 100509 Zaváděcí cena BEN7

Jediná zcela řádná stařinka!

Zítra, (což je pozor tedy už dnes!!) 10.5.2010, je poslední den, kdy lze objednat magnetické supernáramky BEN7 v ceně kuličky 15 Kč za 1 ks. Potom už to bude jen za 20 Kč/ks.
Náramek nutno objednat výhradně ze stránek www.dedekkorenar.cz, abychom měli uložen emajl a mohli vás ještě pro jistotu a případné doplňky objednávky zeptat.
Kuličky mají po dvojitém oddálení dodávky z asie zpoždění asi měsíc.
Objednávejte pilně, protože ovjednávku lze i stornovat, ponížit nebo navýšit, ale je dobré ji mít zaregistrovanou u nás...

Kdo neutrácí u nás, utrácí proti nám!

Váš
B. Nový

Na četné dotazy, kolik jich potřebujete - na rovinu, jeden náramek na jedné končetině je toliko ozdoba a na to vám stačí 32 kulí. Jinak doporučuji 160 kuliček nebo komplet 300.

babi Helča 2010-05-10 08:47:06, odpověď na #3754 ukázat v kontextu reset

Dobré ráno všem.
Dostala jsem Hlásání - takže náramek bude až v červnu?
Teda ten se někde tak přicvaknul,že ho nikdo nemůže utrhnout,páni,to je síla !
....co to pak bude dělat s námi

martecka 2010-05-06 09:56:05 ukázat v kontextu reset

Dobre rano, tak se opet hlasim z testovaciho centra stanoviste Praha.

Jelikoz moje uporna ryma ne a ne odejit, ani po aplikaci RK a pak meho place pujcovala jsem si kazdy den na chvilku benika od holek. A dneska uz volne dycham, jeste tam ryma trochu je, ale uz vitezim !!!

Jinak me zas dnes prekvapila Princezna jak rano svezi vyhopsla z postylky plna energie a Andilek se vzbudil a sedla si a rekla "Mama kde je ?"

Krasny den vsem preje M.

Dědek kořenář 2010-05-04 23:39:06 ukázat v kontextu reset

Dnes došlo hlášení, že ve firmě, kde se dělají naše kuličky vypukl náhle svátek a dodávka bude asi o týden, tedy počítám déle, odložena. Možnán se budete divit, ale to je moc dobré duchovní znamení, že se hmota vzpouzí duchu. Kdo ví, o čem mluvím, zaraduje se se mnou...
))

Revelacao 2010-05-04 23:06:45, odpověď na #3642 ukázat v kontextu reset

Marlen,
taktéž jsem pečlivě probádala Beníka a uložila fše ve Wordu fčetně fotek. Zamakala jsem si, ale výsledek stojí za to. Fše jako na dlani.
Až praxe ukáže ještě ten poslední detailík - zda-li kuličky budou naskakovat dle mého přání do těch skvělých ornamentů a ještě do Jin a Jangu!!! Jak je to budu učit, to ví Bůh ... To bude jako Bleší cirkus!
Tak a dobrou i tady!

babi Helča 2010-05-04 21:56:33, odpověď na #3642 ukázat v kontextu reset

....takže děvčata a fšichni )
přesto,že jsem s Vámi spojena jang,nebo jing,to fakt nevím,nejspíš obojí.... pelíšek a kulíšek mě volají,oči se přivírají,dneska jsem si tady opravdu mákla

Vy si tady ještě budete asi povídat,ale já už jdu do kanafasu....

Hezký večer a dobrou noc všem

Marlen 2010-05-04 20:29:33, odpověď na #3636 ukázat v kontextu reset

Revelacao díky našla jsem Bena v těch zdr.pomůckách.Uložila jsem si všechny obrázky je to zajimavé.

martecka 2010-05-04 20:21:17 ukázat v kontextu reset

uz se tesim .... nastuduji a vyzkousim

Revelacao 2010-05-04 20:14:15, odpověď na #3638 ukázat v kontextu reset

Martečko,
Andílek je zlatíčko! Budu věřit, že i mně zbloudilé Hlásání nalezne ...
Už Vás vidím, jak zkoušíte rozpojené a nerozpojené náramky ...

martecka 2010-05-04 19:58:42 ukázat v kontextu reset

a hlasani me dorazilo dnes v 19"08 tak k vam asi jeste bloudi ...

martecka 2010-05-04 19:54:51 ukázat v kontextu reset

Dobry vecer, tady je toho ale k poctenicku za cely den ty fotky jsou super a vysvetleni spojity nespojity taky to mam radost

Jeste jsem se nepochlubila - na chaloupce jednu noc spal Andilek s nami v postylce, rano se probudila a rekla :"Mami" a pohladila me po tvari a dala pusinku, jeste ted mam slzy v ocich kdyz si na to vzpomenu
(je ji rok)

Krasny vecer.

Revelacao 2010-05-04 19:53:53, odpověď na #3635 ukázat v kontextu reset

Babi, jste super!!!
Hlásání mi stále nepřišlo, uvidíme zítra... Běžně mi chodí.
Beník je i v Zdravotních pomůckách – tak je tady dvakrát! Bezva!
Pročetla jsem si to tady a zařadila „plodné poznámky“ a orientace do svého Wordu ...
V nouzi jako když najdu!
Pomalu snad i chápu jak náramky přehodit, aby se spojily či nikoliv ... Myslím, že až je budeme mít, pak teprve v praxi poznáme jak si skáčou a lepí se a bude to zábava!
Krásně tam píšete o těch „závislostech“. Vypsala jsem se z otázek. Osobně se těším na duchovní a kreativní uvolnění a odstraňování občasné únavy, rychlou regeneraci po psychickém vypětí. Naopak zklidnění před náročnými akcemi – jakýmikoliv.
Mám stejný pohled na POMOCNÍKY.
Jak už se píše: PC nám slouží, nesmí nás ovládnout.
Jako všechno ...
Díky všem za důležité příspěvky.
Teď se dám do nového zpracovávání textu (pro vlastní potřebu s kombinací fotografíí, abych je nemusela rozklikávat a byly hned vidět vedle textu. Kdyby mi Hlásání nedorazilo ...
Líbí se mi, kolik jmen už Beník dostal ... To budou zážitky, až se dostane mezi nás.
Ty experimenty!

babi Helča 2010-05-04 19:32:49, odpověď na #3634 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer Revelacao,já už si to stáhla z Ostatní doporučované a mám to ve Wordu,ale dalo mi to makačku,ještě to tak moc neumím,ale povedlo se )
....to je tady zatím otázeček,co?To víte,já vše potřebuji vysvětlit důkladně,abych si zapamatovala a hlavně porozuměla
...ostatně jste si už vše přečetla,že?
Možná,že jsem dala otázky i za ty druhé,co se stydí...... mé krédo je - kdo se nezeptá,nic se nedozví

Tak hezký večer Vaše babi-všetečka ))

Revelacao 2010-05-04 18:38:25, odpověď na #3629 ukázat v kontextu reset

Přišla jsem domů, bádám tady a ještě asi budu bádat déle, ale
hlásání 100503 rovněž nepřišlo ...

babi Helča 2010-05-04 17:22:41, odpověď na #3627 ukázat v kontextu reset

....teda to ještě bude ale oříšek pro nás,co? )
...jen abychom se do toho úplně nezamotaly,to bude mít dědoušek práci nás rozmotat

Sluníčko,doufám,že už se stěhujete nahóru na oblohu,je vidět,že jste někde zalezlá u knížek )
...paradox je to,že ač se na ten náramek moc těším,nakonec z něj budu něšťastná co s ním,jak ho zatočit,obrátit aby fungoval tak jak chci?
...ještě že mám ráda různé rébusy,záhady a vůbec novinky,však se i s tímto poperu ))

babi Helča 2010-05-04 17:11:24, odpověď na #3625 ukázat v kontextu reset

Tak tákhle to je,to víte,já to potřebuji polopatě,já myslela,že ty kuličky mají protože jsou kulaté,stejnou přitažlivost na celém obvodu a proto mi to nešlo do makovičky )
...to víte,já znám jen magnet,který se z jedné strany přitahuje a z druhé odpuzuje,ale kouli,nebo kuličku,jsem ještě neměla čest poznat,to co jsem kdysi dávno měla jako náramek,tak to byly čtverečky a na gumičce,toto je ovšem něco ouplně jiného
Fajn,děkuji za vyčerpávající odpověď....nikde totiž nebylo zmíněno,že náramek se chová různě,podle otočení o stupně atp.

Admin 2010-05-04 16:50:15, odpověď na #3624 ukázat v kontextu reset

To záleží, jak jsou kuličky orientovány. Pokud dáte ruce od sebe a náramky se oddělí jednotlivě, jsou kuličky orientovány do pozice nespojující se (jang). Pokud vytvoří jeden velký náramek kolem obou zápěstí, jsou kuličky orientovány do pozice spojující se (jin). To jsou ty taje magnetizmu a poznáte to až podle toho, jak se náramky zachovají po přiložení k sobě a oddálení. Když zjistíte, že jste si je nasadila v pozici jin, ale chcete jang, rozpojíte jeden náramek, otočíte ho na ruce o 180° a zase spojíte - a máte teď náramky v pozici jang. Každá pozice má jiný tvar magnetického pole, proto to pan Nový rozlišuje a doporučuje pro různé příležitosti různé pozice, jak je psáno v návodu.

babi Helča 2010-05-04 16:34:36, odpověď na #3623 ukázat v kontextu reset

...tak zvostaňte hu nás....pozor tady nejsou hypochondři,ale lidičky,co maj zájem se starat o své zdraví,než to bude muset udělat někdo jiný - cizí )
...a taky máme různé zkušenosti s těmi cizími a je nám tady spolu prostě fajn,no
Každopádně je zde človíček - DK,který Vám pomůže s různými zdravotními,ale i psychickými problémy

Adminko,díky,ale musím to projít postupně:1/ utvořím si dva náramky,na každou ruku jeden 2/přiložím ruce k sobě,náramky se spojí a teď jak docílím toho,že když dám ruce od sebe,tak jednou to skočí každý náramek na jednu ruku,nebo je to vcelku jeden velký navlečený na obou rukách?Tak o toto mi jde....

Admin 2010-05-04 16:13:02, odpověď na #3619 ukázat v kontextu reset

Pro babi Helču: Na smajlíky jsem se dotazovala webmastera už téměř před 2 týdny, zatím mi neodpověděl, tak uvidíme... Rozdíl mezi náramky ve spojující se pozici a nespojující se pozici je v tom, že ty ve spojující se pozici se při oddálení spojí v jeden velký kolem obou zápěstí a ty v nespojující se pozici zůstanou po oddálení jako dva samostatné.

Pro Marlen: Když si najedete v horní liště na Aktuality, objevíte tam kolonku Hlásání, kam p. Nový vkládá všechna rozesílaná hlásání. To zmiňované tam také brzy přibude...

Marlen 2010-05-04 16:12:56, odpověď na #3621 ukázat v kontextu reset

Já si sem chodím číst asi dva měsíce a líbí se mi tady.Jsem trochu hypochondr a zaujal mě ten Benda asi by se mi hodil.

babi Helča 2010-05-04 15:56:06, odpověď na #3619 ukázat v kontextu reset

...já řádila včéra v chorobách,až mi z toho bylo ouvej,dneska řeším problémy s poštou,ach jo..

Sluníčko3 2010-05-04 15:54:15, odpověď na #3603 ukázat v kontextu reset

Tak tohle tu musím uvést.Jak si tak třídím knížky před stěhováním, narazila jsem na starou encyklopedii matematiky a na jeden velmi zajímavý termín:
PARADOX- je tvrzení, které je v rozporu se "zdravým rozumem", tj.způsobem myšlení založeným na určitých myšlenkových návycích, zdánlivě protismyslné tvrzení nebo jev.
Jestli on ten náramek taky nebude pro někoho tak trochu paradoxní Otázkou zůstává, které myšlenkové návyky patří do zdravého rozumu

babi Helča 2010-05-04 15:53:57, odpověď na #3618 ukázat v kontextu reset

....pozor na tu rychlost !!!
Dědouška to stálo vlasy,ať nejste nahatá celá ))...kruciš mně tady ale chybí ti smajlící,nikdo neodpověděl,asi to nejde.....jé já bych si s nima zařádila

....že bychom měly novou příznivkyni? Marlen,krásné jméno.....

Levandulka 2010-05-04 15:38:00, odpověď na #3617 ukázat v kontextu reset

Marlen, tady stačí se zeptat Na těchto stránkách není nikdo neschopný! - to je jejich kouzlo
Hezký den.
Babi - já tu šmejdím v článcích a vybírám a vybírám, takže jsem tu dneska dost často - a víte, že pořád nacházím něco, co vzbudí moji pozornost? Achjo, ten DK nám dává....
Rychlost mám ještě z té čarodějné noci - furt jako turbo dopředu

Marlen 2010-05-04 15:31:27, odpověď na #3616 ukázat v kontextu reset

Tak děkuji Helčo a Levandulko.Už to vím bude to tím že jsem se teprve dneska zaregistrovala.To jsem mohla hledat týden a už jsem si myslela že jsem úplně neschopná.

babi Helča 2010-05-04 15:22:09, odpověď na #3615 ukázat v kontextu reset

....a Levandulka mě zase předběhla,no toto ))

babi Helča 2010-05-04 15:21:23, odpověď na #3613 ukázat v kontextu reset

....vítejte,bude to asi tím,že po přihlášení nám Hlásání chodí mejlem automaticky a zde je k nahlédnutí později,u sebe jsem ještě neměla možnost zkontrolovat zda mi to poslední došlo,neboť mám nějaké problémy s poštou )

Levandulka 2010-05-04 15:18:36, odpověď na #3613 ukázat v kontextu reset

Třeba tím, že nejste přihlásena k odběru mailem?

Marlen 2010-05-04 15:07:44, odpověď na #3603 ukázat v kontextu reset

Moc se tady nevyznám ,třeba hlásání 100503 nemůžu najít.Čím to asi bude?

Levandulka 2010-05-04 14:27:55, odpověď na #3610 ukázat v kontextu reset

Láska kvete v každém věku ))) Na tom něco možná bude
Jasně, že znám DVD Il Divo.....nádhera, nádhera, úžas dost frekventovaná záležitost u mne
Jo takhle - vy myslíte, že jak se DK potkává při chůzi, tak si vytváří průvan...aha )) při běhu tam už vlastně běží zpátky...))
Tak to mu není pomoci...

babi Helča 2010-05-04 14:06:51, odpověď na #3610 ukázat v kontextu reset

....teda dědoušku,basama fousama...esli mi to zničí můj Zapperák,tak si v tý ceně u Vás vyzvednu zbóží a to je za 13 kKc !!!

babi Helča 2010-05-04 14:04:02, odpověď na #3609 ukázat v kontextu reset

.....ale no tááááák,v mém věku?
Jen miluji krásný hlas s překrásnou muzikou,nó..... už jste si ty kluky pustila? Je to nádhera,hlavně v tom Koloseu,to nemá chybu ))
...a opět k Beníkovi,já jsem asi zvlášť natvrdlá...pardón,fakt jsem nepochopila - spojený a nespojený,já je vidím fšechny spojené,možná trošičku jinak,ale v podstatě je to stejné.... kurník v čem je ten rozdíl? ((

Právě protože má tu leb nahatou,musí přikrývat,táhne mu na ní..
A protože je samý fofr,tak se nedivte,dělá si průvan sám....

Levandulka 2010-05-04 13:53:03, odpověď na #3607 ukázat v kontextu reset

Babi, kulich ano - ale do postýlky nebo do průvanu ale chlap s tak krásnou lbí!!! a on ji strčí pod kulich!!! není to až trestné

Levandulka 2010-05-04 13:51:21, odpověď na #3605 ukázat v kontextu reset

Babi, nepsala jste v bylinkách, že se vám zapalují lýtka To chcete k tomu ještě jiskřit kdo ví kde?

babi Helča 2010-05-04 13:50:53, odpověď na #3605 ukázat v kontextu reset

.....téda Levandul,to jste mne dostala.....no přeci KULICH-LI

Levandulka 2010-05-04 13:49:26, odpověď na #3604 ukázat v kontextu reset

Pro šťouravé: oprava - nosíš ))

babi Helča 2010-05-04 13:49:09, odpověď na #3603 ukázat v kontextu reset

....takže stáhla jsem si vše,zajímavé,kreativní....no prostě nádhera ty tvary a možnosti....jupí ))
Ále furt a porád nevidím rozdíl mezi jinem a jangem,zeby to bylo - kuličky přímo scvaklé k sobě,nebo mimo - v mezírce?
A u toho Zapperu,můžu držet elektrody a být ověnčenáNejiskří?

Levandulka 2010-05-04 13:48:19, odpověď na #3603 ukázat v kontextu reset

Proč nosíč kulicha, když máš tak krásnou hlavu?

Dědek kořenář 2010-05-04 13:42:25, odpověď na #3515 ukázat v kontextu reset

Funguje bez ohledu na zapper.
Zapper funguje bez ohledu na náramek.
Jestli jste si nevšimli, tak zatím kompletní návod i s obrázky je v příloze posledního hlásání 100503...
Ta nahatá lebka je tam moje...
;-(

Admin 2010-05-04 13:11:26 ukázat v kontextu reset

Dobrá zpráva všem - vložila jsem inovovaný návod k BENovi včetně fotek, tak pilně studujte, a kdyby bylo ještě něco nejasné, pište, ať to můžeme případně dofotit. Některé fotky jsou přímo součástí návodu, některé objemnější jsou řešeny jako přiložený rozkliknutelný Wordový soubor.

Sluníčko3 2010-05-04 12:51:31, odpověď na #3597 ukázat v kontextu reset

Děkuji Martecko,
sice momentálně nemám ani kapánek pocit, že bych cokoli zvládala, ale ono mi nic jiného nezbývá, prostě musím jít dál.

babi Helča 2010-05-04 11:40:37, odpověď na #3597 ukázat v kontextu reset

Hezké dopoledne i sem do Beníka ....
Tak si to tady znovu pročítám,Vaše názory - závislost na něčem?
...ale vždyť je to tak celý život,že jsme na něčem,nebo někom závislé,ne?
Od toho nám byl dán rozum,abychom věděli,jak kterou závislost přijímat,ovládat,omezovat,regulovat,nebo vůbec nepřijmout.....
.....příklad - to,že si občas dám cigaretu,je mé vlastní rozhodnutí,zda ano,či ne...závislost si v tomto případě představuji,že když si jí nedám,bude mi zle...to se mi ještě nestalo
...u Zapperu si reguluji - cítím potřebu si odpočinout od bolesti namožených svalů,nebo jakékoliv vzpružení po celodenní únavě,můžu si ho dát,nebo si můžu spolknout nějaký prášek....já osobně tu chemii už rok do sebe nedávám,co mám Zapper.
To samé s tím Beníkem,bude mi navozovat dobrou náladu,tak proč néUrčitě lepší,než si ji dělat třeba alkoholem
Takže já osobně bych toho Beníka neviděla jako drogu,že ho musím stále nosit,jinak bude zle,ať už jakkoliv...budu chtít sundat váhu,ale má chuť a promiňte žravost mi to nedovolí?
....tak se obepnu magnetickými kuličkami a uvidíme,zda mě ta chuť přejde....vždyť je to vlastně o pomocnících pro život,pokud neublíží - je to pomocník a myslím to všeobecně,i když je to bylinka,zdravé dobré jídlo,nápoj,i dobré slovo,milý úsměv a také v mém případě tyto stránky...pomáhají - neubližují ))
Tak je to snad se vším,ne?
Ale je to jen můj názor,neříkám,že ten nejpravdivější...
Takže děvčata,buďme závislé....)) Kdybych ničemu nevěřila,nic nevyzkoušela,nepátrala,nešťourala.....zač by ten život stál

martecka 2010-05-04 10:25:19 ukázat v kontextu reset

...jeste jsem zapomela napsat, ze Slunicko obdivuji ze vse zvlada sama....

... a uz vyrazim se spicim Andilkem do detskeho kolegtivu testovat jeji imunitu zapomela jsem ji dat REK tak az tam. Dam zase vedet jak zpivala ....

martecka 2010-05-04 09:10:27 ukázat v kontextu reset

Dobre rano zpet z testovaciho centra Praha. (bohuzel)

Tak jsem si s potesenim precetla celou vasi dosavadni diskuzi
Nejvic mne zaujal prispevek ohledne "navykovosti", co se tyka mych deti, resp. te starsi, ta uz si rekne a tak to mohu lepe posoudit : na chaloupce jsme treba i na usinani benika dat zapomnely a davala jsem ji ho az kdyz spinkala, takze to zavisi na prostredi a podminkach.

Ja osobne si myslim a nemusi to byt pravda, jen muj nazor, ze benik ovlivni po duchovni strance jen toho kdo chce a je na to pripraveny a take sam zapracuje. Jako kdyz si prectete nejakou knihu, nebo se seznamite s panem Novym (nebo jinym ucitelem). Vzdycky je jen na vas co s tim co se dozvite / o sobe dozvite udelate. Ja se snazim rozvijet svoje kotatka i po teto strance a timto to mam usnadnene. Jak jsem uz psala podle me nam pomaha benik snadneji branu do tohoto sveta otevrit. Rekla bych i ze kdyz si vezme benika hmotak tak mu muze mozna pomoci k uzdraveni ale jinak asi nic ... asi jsou lide kteri se mohou vydat na cestu k duchu sami ale ja spis patrim k tem, kteri (zatim ?)
potrebuji ucitele ...

Take jsem vypozorovala ze benik pomaha vybrousit dovednosti. Princeznas treba jde a na prochazce si maluje imaginarni obrazky do vzduchu. Jeji skutecne obrazky pani ucitelka na vytvarce moc obdivuje

Studovala jsem si povidani o benikovi a obavam se ze nespojite zapojeni je proste mimo moje chapani, takze se take bez nazorne fotecky neobejdu. Ale mam stesti uz tuto sobotu jedu do skoly k nasemu dedouskovi urcite si budeme o benikovi povidat huraaaaaaa

Take jsem zkousela u sebe pusobeni benika na velkou rymu a zacinajici zanet dutin - ne na moc dlouho abych ho holkam nebrala - udelala jsem si dve mala kolecka a dala je na satek z obou stran a pak umistila na celni dutiny - uz po te hodine se zmenilo zabarveni rymy, takze pokud bych to tak mela dele ... asi bych uz byla ok, ted to resim dubovkama do nosu ale vzdycka se musim chvili premlouvat ((((

Musim jit Andilek chce jit spinkat .... Ahoj M.

babi Helča 2010-05-02 13:16:31, odpověď na #3515 ukázat v kontextu reset

Tady také přeji hezké nedělní odpoledne )

...teda já jsem na ten zázrak tak zvědavá,jak malé děti na Ježíška,na dárky...
Děkujem Adminko za průběžné zprávy o účincích náramku,ještě poprosím,zkoušeli jste ho ve spojitosti se Zapperem?Nevadí jedno druhému?

Revelacao 2010-05-02 11:52:36, odpověď na #3514 ukázat v kontextu reset

Zdravím Adminko!
A kapsička ledvinka pomohla? To už nerozvádíte. Každopádně je to další nápad jak zářiče umísťovat v lokalitách problému ...
Dá se ušít specielně ledacos. I umístění - úchyt na těle může mít hodně podob ... Včetně náznakových "vestiček" jen z širších bavlněných pruhů. Systém jakoby "kordulky" krojů.
Nebo jak nosí policajti umístěné zbraně "na těle" ...
To je dobře, že budou fotečky! Hodně to pomůže ...
Hezký den!!!
Díky!

Admin 2010-05-02 11:30:20 ukázat v kontextu reset

Testování náramku pro regeneraci probíhá zatím úspěšně. V pátek jsem stačila vyběhnout v době, kdy čarodějnice teprve leštily košťata, takže žádná kolize nehrozila. Dala jsem si krátkou trať cca 7 km, během které se koleno chovalo velmi slušně. Pak jsem se zaběhla usušit k ohni a obdržela jsem i pravý čarodějnický párek. Nějak jsem se tam ale rozeseděla a začala mne pobolívat záda v bederní oblasti. Protože zapůjčených kuliček na pás kolem celého břicha mám málo, vymyslela jsem to tak, že jsem si z kuliček vytvořila plošný zářič o velikosti asi tak 4x6 cm a ten jsem umístila do tenké látkové ledvinky (ta je původně vymyšlena pro nošení dokladů a peněz pod oblečením, aby o ně člověk nepřišel, když cestuje v rizikové lokalitě). No a tu ledvinku jsem si připla kapsičkou dozadu, takže zářič byl umístěný přesně nad bolavým místem. Takhle to vydrželo držet celou noc.
V sobotu jsem strávila celý den nad návodem k použítí BENa a upravovala fotky, které jsme s p. Novým nafotili v pátek v noci (kdy jindy by se měl fotit magický náramek, než o magické noci, že?). Návod by měl ukazovat všechna použití, které p. Nový zatím zmiňoval a až ho p. Nový zkontroluje, vložím ho na stránky, abyste se mohly už předem těšit .

Revelacao 2010-04-30 18:54:18, odpověď na #3485 ukázat v kontextu reset

To je zajímavý příspěvek, Sluníčko!
Předem píšu, že náramek mám objednaný a těším se na něj hodně. Finance si našetřím ...
Také mne napadalo, co bude pak ... až ho sundám? Jak se to projeví? Co se přeruší? Vrátí se vše jako zadržená či pozdržená proudící energie kdysi přirozenou cestou – zpět do starých kolejí? Nebo i horších? Nevím jak to přesně charakterizovat.
Představa, že do konce svých dnů již budu stále Zappovat, či bez pomoci „kuliček“ strádat, není nijak příjemná.
Jako mi nedávno jistá známá řekla smutně po operaci štítné žlázy: mám tolik prášků a v přesných časech, že jsem z toho na nervy. A to už musím užívat nadosmrti ... Uvědomila jsem si najednou svůj dar, že prášek nepožívám ani jeden ...
Když vyřadíte Zapper, jeho čas vyprší ... porouchá se, doslouží přirozenou cestou, co bude pak s činností funkcí těla? To je také otázka. Babi Helča možná denně Zappuje ...
Jedna přítelkyně sdělila, že ona používá Zapper jako prevenci jednou za týden (14 dní ...)
Ale denně – to se podivila... To všechno mi běhá v makovičce ...
S nadváhou se zdaleka nepotýkám, čili tento bonus neocením. Ale tříbení paměti, soustředění, zklidnění při uvažování, odpočinek po celodenním vyčerpání duševním – to mne hodně oslovilo hodně. Ocením spíše duchovní relaxaci než tělesnou ...
Ale dobře ... jiní ocení zase další přednosti. Jasně.
Máte pravdu, že člověk musí k těmto „pomůckám – potažmo berličkám“ jak praví pan Nový, dát velké procento svého odhodlání a vůle si pomáhat sám.
I dávám otázku do pranice:
Jak dalece ovlivní „zásah“ náhrdelníku naše tělesné a duchovní funkce, a tělo se stane na nich závislé ... Martečka si už teď posteskla, že se už těší, až bude mít náhrdelník svůj, Andílci už jej vyžadují ... Vím že je to legrační, ale co bude pak, když se zapomene v rychlíku a už nebude ... ? Záchvat hysterie?
Ofšem!!!! Kdyby se tělesné a duchovní funkce skvěle ozdravily, opravily, regenerovaly – (Náhrdelník, Zapper, Sifon6, OO-KH a další skvělé přípravky DK), lze je pak i klidně vysadit bez šoku těla, že mu náhle něco chybí? Tímto směrem přemýšlím ...
Na všem se člověk může stát závislým ... i na kamínku v dlani z řeky bystřinky ...
Zvyk je železná kamizolka.
Přiznám bez mučení, že bych náramek hodně potřebovala vzít už 29.5 – 6.6 ke zklidnění, zvládnutí určité situace – mám osobní dost náročný program mimo bydliště. A to zřejmě ještě nebude v mých rukách a tak se musím psychicky připravovat bez jeho pomoci ...
Je to tak ...
Pane Nový, napíšete něco i k těmto úvahám?
Čím může náhrdelník ublížit ...
To je legrace – jako bychom už startovaly svá košťata směr Pardubice ...

Sluníčko3 2010-04-30 17:54:45, odpověď na #3405 ukázat v kontextu reset

Zdravím všechny průzkumníky-ce,
mám teď najednou nějak víc času a o to víc mě to nutí k přemýšlení. A tak bych chtěla napsat zase trošku jiný náhled z jiného úhlu a jiné strany. Od začátku jsem k náramku měla takový jiný pocit, respekt či intuice, nevím jak to popsat, ale rozhodně to nebyl pocit, že bych ho hned chtěla.A tak jsem dumala a dumala pročpak že to.Napřed jsem si myslela, že je to proto, že nenosím na sobě nic zkrášlovacího-náramky, prstýnky atakp.Pak si mě to začalo "kupovat" svou rozmanitostí a kreativitou.Kolik krásných rozmanitostí s nekonečnou fantazií.Kdo by nechtěl? A zase nic,hmota nezvítězila.No a pak začlo,co všechno to umí a dokáže.A zase nic.I dumala jsem a dumala, a Dědoušek mi s tím vlastně pomohl, to jak napsal, že když je sundal,jídlo atd...Tak nevím nevím, když se přecpe Dědoušek po sundání náramků, co to ostatní udělá s ostatními?Každá nemoc a neduh je následkem něčeho a tím, že ji chceme vyléčit, se musíme mnohému naučit - si teda tak nějak myslím.Když pijeme bylinky, ty nás samy o sobě nevyléčí a musíme k tomu hooodně moc přidat ze sebe. Naši vůli, změnit životosprávu, naučit se pokoře a trpělivosti a sebekázni...dalo by se toho vypsat spousty....A zase z jiného soudku, pokud jsou ty kuličky s námi propojeny, možná komunikují, jak daleko je závislost či podřízenost, nebo taky vlastní ony nás nebo my je?
Tak, slova do pranice byla vyřknuta a mé hlavince se ulevilo.
Přeji všem hezký zbytek dne.

babi Helča 2010-04-30 10:09:41, odpověď na #3463 ukázat v kontextu reset

....ále koukám,že Adminka je také testující a zároveň má plno humoru...paráda,docela jste mne uklidnila,že s ním pracujete u PC,tak co si to v té Wikipedii vymýšlí,takhle nás strašit (
taky tam píší,že to obsahuje nějaké soli,podobné jako hliník,no toto?
...nic,už pátrat nebudu,chci věřit našemu dědouškovi a hotovo,on by přeci nedopustil,aby se nám něco stalo,že?
..jejda to by měl potom napravováního !"o)))
Hezký den a nebojte,až poletíme tak dáme pozor

Admin 2010-04-30 09:40:21 ukázat v kontextu reset

Hlásím se se svými poznatky jako další testující. Pan Nový mi zapůjčil náramky za účelem regenerace, neboť se připravuji na maraton a dost toho teď naběhám, což klouby a svaly pod mojí trochu vyšší váhou nelibě nesou.
Ve středu jsem absolvovala jeden z delších i když pomalých běhů (17 km) a po něm mi trochu oteklo levé koleno (nechtělo se mu moc ohýbat a bolelo). Na noc jsem si vzala náramek a připla ho přes oblečení kolem kolene. Včera jsem ho tak měla celý den, kdy jsem seděla u počítače, sundávala jsem ho jen před chůzí kamkoliv, aby mi nespadl a já ho panu Novému neztratila. Zbyly mi ještě kuličky a tak jsem si udělala druhý náramek na levé zápěstí, které se mi dozdravuje po vymknutí. Můžete být klidné, co se týká magnetického pole a PC, celý den jsem s tím náramkem pracovala u počítače a nezmizela mi žádná data, ani jedno...
V noci na dnešek jsem si zase dala náramek kolem levého kolena a když jsem šla asi potřetí, už svítalo, na záchod, tělo si najednou řeklo, že to už stačilo, že už ho zpátky připínat nemusím. Tak jsem dospala bez náramku. Dnes je koleno volně pohyblivé a bez bolesti. Večer jdu zase běhat a jestli mě nesejme nějaká čarodějnice na koštěti, tak dám zítra vědět, jak to dopadlo...

babi Helča 2010-04-30 08:25:54, odpověď na #3458 ukázat v kontextu reset

Dobré jitro všem Beníkům,
....tak a teď si zrekapituluji vše,děvčata,to já nepsala,jen jsem to okopírováním stáhla z té Wikipedie,dala jsem do Google-chrom dotaz na NEODYM a vyjelo tam toho spousty i ta Wikipedie.Já nejsem skeptik,snad léty trochu opatrnější a nedůvěřivější )
...takže jestli to dobře chápu,ověnčená Beníkem budu moci přistoupit k PC pouze harmonicky naladěná?Když budu dejme tomu rozčílená,tak k němu nesmím anebo svléknout /ty náramky samozřejmě/
To bude zajímavé...."babi,uklidni se,jdeš ke svému miláčkovi PC!!!" ))
Nóóó,tak to bude urputné na sebekázeň a ovládání emocí,hlavně nezapomenout,jinak zničíš!!
Ježkovi voči,dědo to néjni jen na hubnutí a to vše,co jste k tomu vyjmenoval,toho je daleko víc!
A co když se u PC rozesměju díky paní Říhové?No tak to snad budu mít pole zharmonizované,tak to bych rozbít neměla )
Ale teď pozor! Co ta televize? ta nás nas......porád,přes den nehrozí,ale manžel zapíná
...a už jsem v telce hodně dlouho nic harmonického neviděla,to znamená,že jí když kolem projdu - zničím?
...ach jo,mám z toho trochu obavy,no co,jestli mi Beník bude ničit elektroniku,tak ho celýho šoupnu do studny a aspoň budeme mít přímo křišťálovou vodičku !))
Hlavně,aby nám to dělalo dobře na těle i na duchu,že děvčata??
Já už to vidím - projdu kolem telky,zmizí obraz i zvuk,manžel se rozčílí,já taky,přijdu k PC a už se na Vás nepřipojím a to teprve bude slyšet babi až v Pardubicách,jak bude nezharmonizována !!! ))
Že jsem vůbec tady toho chlapa DK poznala,ach jo.....)

Revelacao 2010-04-30 00:10:59, odpověď na #3455 ukázat v kontextu reset

Díky!
Kdo ví, kolik dotazů se ještě nakupí. Je to něco tak nového, že nastane souboj skeptiků s nadšenci ...
Pak až průkopníci vyrazí do terénu s náramky a budou nebezpečně svěží a pozitivní a odpočatí, i skeptik znejistí ...
I právě začal nový den!
A večer se budou dít věci!!!
Tak hurá do Hajan.

Dědek kořenář 2010-04-29 23:57:50, odpověď na #3449 ukázat v kontextu reset

Ty hrozby jsou harmonizací pole minimalizovány.

Revelacao 2010-04-29 23:32:04, odpověď na #3447 ukázat v kontextu reset

To je dobře, že máte znamení ... a že budou ty fotečky.
Přemýšlíme tady všichni, Martečka dokonce na chalupě ...
S uzavřenými náramky ... že to nedělají ...
Myslíte tu hrozbu magnetizace přístrojů jak píše babi Helča?
Nebo i ta energetická pole čaker?

Dědek kořenář 2010-04-29 23:14:18, odpověď na #3428 ukázat v kontextu reset

Uzavřené náramky to nedělají. Ten návod je průběžně vylepšován a zpřesňován. Udělám k tomu asi nějakém fografie.
Ukázalo se mi dnes jasné znamení, že jsem jdut správným směrem. Juch. A ještě juch pro vás.

Dědek kořenář 2010-04-29 23:09:16, odpověď na #3443 ukázat v kontextu reset

Moc hezké animace jsou na http://www.youtube.com/watch?v=bDOyVJcoOJM&feature=related

Revelacao 2010-04-29 22:49:30, odpověď na #3442 ukázat v kontextu reset

Krásný večer, Mateřídouško!!!
Alespoň vidíme, co za nádherné tvoření nás čeká!

http://www.youtube.com/watch?v=F3Y_I92qwOY&feature=related

to je věc!!!

Mateřídouška 2010-04-29 22:43:30, odpověď na #3440 ukázat v kontextu reset

Zdravím, tak jsem se na to Revelacao mrkla a našla něco podobného
http://www.neocube.cz/

Revelacao 2010-04-29 22:24:48, odpověď na #3429 ukázat v kontextu reset

Babi, něco jsem objevila!
To se bude modelovati!!!
Hezký večer!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gidumziw4JE&feature=related

Revelacao 2010-04-29 21:12:46, odpověď na #3429 ukázat v kontextu reset

Babi, to já mám taky reakci jedné paní.
Kdysi jí nabídl lékař nějakou terapii s magnety ... vyléčila se z rakoviny - také ji vyoperovali pro jistotu lymfatickou žlázu v podpaždí ... nevím přesně. Ona ale odmítla magnety z důvodu že by se rozhasily dráhy čaker ... energetické cesty ...
Také by mne zajímal názor pana Nového na tyto obavy.
Věřím, že nám poradí.
Hezký večer!

babi Helča 2010-04-29 18:20:34, odpověď na #3428 ukázat v kontextu reset

....tak nevím,jestli jsem tady nevyděsila...((
...jak se někdy nevyplácí pátrat,teď mi to tak zamotalo hlavu,že nevím,co dál...(

Dědo,vysvětlete prosím!!!!! Mně jen nejde do hlavy co to tam o těch magnetech píšou,to bych si je vůbec neužila,kdybych je pokaždé musela sundavat když jdu k PC ....(

??

babi Helča 2010-04-29 15:19:15, odpověď na #3417 ukázat v kontextu reset

Jejich vysoká magnetická síla může způsobit vymazání dat na záznamových mediích počítačů (disketa, pevný disk), ale i na bankovních kartách, nebo poškození obrazovek počítačových monitorů.
Přitažlivá síla je tak vysoká, že při náhlém přiblížení magnetu k feromagnetickému materiálu dokáže způsobit citlivá poranění pokožky nebo svalové tkáně, pokud stojí mezi magnetem a přitahovaným předmětem.

....tak dědoušku,toto jsem našla ve Wikipedii,co Vy na to?

Jedná se o Neodym ze kterého by měly náramky být,okopírovala jsem jen výňatek,který mne zajímá a děsí ((

martecka 2010-04-29 09:01:31 ukázat v kontextu reset

Dekujeme - uz se nemuzeme dockat, prijedeme odtam vzdy tak krasne nabite

budu se zase na vas vsechny tesit Martecka a spol

Revelacao 2010-04-29 08:55:05, odpověď na #3414 ukázat v kontextu reset

Zdravím testovací centrum "BEN náš kamarád"!
Budu se snažit také bádat v textu. Snad už jsem přišla na to, že „dvoupěst“ je asi prsty zaklesnuté tak pevně do sebe, že se ruce dlaněmi slepí, jako když se někdo opravdu zoufale modlí.
Ale spojité a nespojité nošení – tam je chaos ...
Hezkou cestu a šťastný návrat!

martecka 2010-04-29 08:46:53 ukázat v kontextu reset

Dobre rano, zdravim z naseho testovaciho centra

Je to neuveritelne ale Andilek se v noci budi jen 3x, a to pouze jednou za dobu kdy spim, takhle jsem se uz rok nevyspala )))
Cim to asi bude ?

Vcera jsem mela v planu velke testovani, ale hmota mela jine plany a prekazila mi to, coz svedci o duchovni kvalite daneho textu, ale o tom by nikdo u naseho dedouska ani nepochyboval ))). Ale ja se nedam, hmota nehmota, text si vytisknu a nastuduju na chaloupce, to ze tam nemam internet me prece nezastavi ....

Ozvu se v pondeli !!!

A jeste neco - uplnek na nas vliv nemel (poprve) mame preci benika !!!

Krasny den vsem.

Revelacao 2010-04-29 08:06:24, odpověď na #3408 ukázat v kontextu reset

Ha!
Chybička se vloudila!
Po úplňku se ubývá ... takže to měsícem asi nebylo ... Ofšem, mohl naprosto ubýt souhlas – jít spát hladov ...

Revelacao 2010-04-29 08:01:28, odpověď na #3405 ukázat v kontextu reset

Hezké ránko!
Že by náramky jen napínaly tětivu luku?
Sundám je a vše se s velkým lomozem vrátí opět zpět?
Ale ne ...
To jen si kamarádi nad námi řekli, že hladem tento člověk nesmí být a poslali mu „namoženou a obolavěnou“ kolegyni. Předpokládali, že empatie plná soucitu a laskavost vykoná požadovaný efekt a náramky převede jinam z dosahu jedince ... ))))))))))
I stalo se. Tělo žádostivě natahovalo ručky po všem z oblasti jídla, co kolem uvidělo...
Srdce s láskou sobě vlastní vyhovělo a už to jelo ...
On se s chutí konečně po dloooouhé době najedl „jako člověk“ a všichni byli spokojeni.
Nooooooooo a když se trochu volněji zamyslím ))))),
Bylo to těmi náramky? Úplněk dozněl a měsíc začal přibývati ...
I Tělo si duplo a vyrazilo k potravě. Normálně ... je to milé.
Přidávám obraz – úsměv na monitor... )))

Dědek kořenář 2010-04-29 01:38:57 ukázat v kontextu reset

Je to děsný. Dnes jsem předal k testování všechny své náramky kolegyni k prověření regenerace namožených vaziv a svalů (sportovkyně!). Za 2 hodiny potom jsem se na noc přejedl, protože se mi udělala taková chuť a vlčí hlad, že zase nemůžu jít takhle vyboulený spát. Na mě 4 náramky fungovaly perfektně proti hladu; 2 o něco slaběji. Ovšem žádný - to jsem si fakt dovolil hodně! Sákryš...
;-(
Tak si jdu zatím vyčistit chrup.

babi Helča 2010-04-28 21:16:30, odpověď na #3392 ukázat v kontextu reset

...a to se připravte nejen na hlášení,ale to bude doslova smršť...

babi Helča 2010-04-28 21:14:36, odpověď na #3358 ukázat v kontextu reset

....tak znovu a znovu študuji návod jak zacházet s Beníkem ale........ né
opravdu jste to dědoušku popsal tak šalamounsky,že mi to dosud jasné není,asi by to opravdu chtělo ty fotky
a jak tu sleduji diskuzi,nebudu sama...
u mne teda s naprostou jistotou vím,že je budu muset sundavat u zappování,další kopanec už bych dostat nechtěla...
jak v té studni, to vím,jen někoho přesvědčit vytáhnout sací koš na přicvaknutí kuliček
myslela jsem,že by stačilo vhodit,ale to by nemělo ty účinky,chápu.

...Vy nás teda napínáte,mudrujeme tu už v předstihu ! ))

Revelacao 2010-04-28 10:36:03, odpověď na #3357 ukázat v kontextu reset

Martečko, skvělé!
Myslím, že nám tady to povídání v mnohém pomůže.
Těším se!!! ))
Hezký den!!!

martecka 2010-04-28 10:13:15 ukázat v kontextu reset

Dobre rano, tak jsem si precetla o spojitem / nespojitem noseni a take mi jde z toho hlava kolem. Asi to budu muset cist pomaaaaluu a vickrat a to ted nejde, bohuzel. Takze Vam v tom nepomohu, ale vecer az obe princezny zalehnou to muzu zkusit, opatrne se vkradu k te starsi a na chvilku si kulicky pujcim aby to bylo i s nazornou pomuckou snad se neprobudi to by je chtela hned zpatky

Jinak je mi uz jasna ta zmena v chovani te starsi - Princezny, podle toho co jsem si precetla o novych poznatcich ohledne kulicek Benika. Neumela jsem to pred tim pojmenovat. Ted bych rekla ze ty kulicky jako by tvorily branu do duchovniho sveta a tomu kdo je nosi ukazovaly veci ktere by normalne nevidel a je jen na te osobe co s tim udela. Proto pro ni neni problem naprosto verit v sebe sama, ze treba dokaze ovlivnit pocasi, a take ho ovlivnovat coz jine maminky a holcicky kamaradky nechapou, apod.

Vcera jsme byly s Andilkem na cviceni a mezi detmi, byl videt rozdil oproti detem podobneho veku a cca +3 mesice,. Andilek si jediny pri tom kdyz dospeli zpivali takez zpival a drivkama tukal do rytmu ... A protoze jsem mela strach aby se nam kulicky mezi tolika detmi nezatoulaly a oni si hraly dlouho radeji jsem je mela na sobe, a heleme se vubec jsem nemela hlad ani chute ....

preji krasny den, jdu se balit, zitra mirime do prirody na chaloupku musime s holkama zapracovat na pocasi at se nam ty avizovane prehanky vyhnou

Revelacao 2010-04-28 09:22:58, odpověď na #3352 ukázat v kontextu reset

Ale babi, vše je OK!!! )))))))
Jsem ráda, že se ozýváte - skutečně ty fotky by byly skvělé!
Moc jsem nad popisem špekulovala, ale zadrhávám se opravdu nad "nespojeným" náramkem ... co to vlastně je? Pak už je to jenom „provázek“ z kuliček ... Jak ho nasadit?
Nebo:
„Ráno doporučuji nasazovat náramky tak, že se po přiblížení oddělí do pozice, v jaké byly před tím (jang) a takto jsou nošeny ráno... „
Představuji si magnety, že se scvaknou a nevím co to je „před tím ...“
O těchto nastaveních Martečka nepíše nic.
Věřím, že najdeme pomocníky ...
Jinak ty další objevené možnosti náramku jsou úžasné!!! Na co všechno působí a co dokáže!!!
Až zvládneme to nasazování, bude to nádhera ...

babi Helča 2010-04-28 08:56:50, odpověď na #3351 ukázat v kontextu reset

Dobré ráno všem budoucím onáramkovaným ))
Taky jsem z toho jelen,nemyslete si Revelacao,nejste sama....
Měla bych návrh - řešení by mohlo být /než sáhodlouhé návody/ FOTEČKY !!!
...už nám tady děda ukazuje jak je náramek krásný na ruce a což takhle foto jak se nandavá a spojuje atd.
Dědoušku PROSÍM udělejte se na chvíli modelem
.....myslím si,že se to ujme a že to uvítá každá z nás,co?
...taky si tu přemýšlím,že udělám hada z kuliček,položím na něj ruku a pak cvak?No jo,ale co když se mi to chytne jinak než chci? to se do toho pěkně zašmodrchám,né?
....je to sranda,ještě ho nemáme a už takovéto starosti,no snad si s tím poradíme!? )
Revelacao,nereagujete na mé dotazy,myšlénky směřované k Vám,urazila jsem Vás snad?Tak to bych hrozně nerada / Váza a Zapping / omlouvám se,jestli byly moc osobní ))