Téma: HODNOCENÍ BEN7 a hlášení

Celkem 149 příspěvků.

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.
Jinan 2010-08-29 10:21:46 ukázat v kontextu reset

Zdravím,

BENy nosím na končetinách nebo jako v kombinaci variace kolem krku (tedy vždy na 3 nebo 4 místech) ve dne v noci skoro 2 měsíce a výsledky nikterak extrémně výrazné, ale ne nepostřehnutelné!! Denně prosedím 8–12 hodin u počítače, mívala jsem problémy se zápěstími a těžké nohy. Od té doby, co po příchodu do kanceláře sundám hodinky a z dvojitého BENa na pravé udělám single náramek i na levou ruku (kotníky mám opásané skoro neustále), nemám bolesti v zápěstích a karpály jsou takové, že o nich nevím. Ač sedím na balónu a doma se stavím na hlavu, nohy po tom sezení prostě těžknou, ale s BENama je to skoro nepatrné a musím říct, že občasné bolesti, které jsem mívala, jsou taky skoro zapomenuty!

Krom toho jsem si v náporu menstruačních boleství dělala ze svých 120 BENů takovou „mandalu“ na břicho (kolečka o šesti kuličkách pospojovat do čtverce a pak doprostřed každé hrany po jednom > vznikne 8boké „kolo“ o průměru cca 10 cm), bolesti byly mnohem kratší, méně intenzivní a těch pár dní, kdy to bývá nejhorší, jsem celkově lépe snášela, aniž bych musela sahat po nurofenochemii. Nemluvě o tom, že jsem ani nezaznamenala nějaký PMS! ))

Ještě podotýkám, že u práce, za chůze, v leže, při žehlení, na kole, s motyčkou, prostě co to jde, dýchám o sto šest a celkem mi je po všech stránkách lépe. Díky

J.

tlapka 2010-08-14 11:10:27 ukázat v kontextu reset

Zdravím, "Beník" okolo hlavy, zavěšený nad ušima pod nos mi klidní citlivé zuby.

mape 2010-08-14 10:50:29 ukázat v kontextu reset

Po dlhšom čase podávam hlásenie...Beníka si "privlastnil" môj syn, spí s ním každý deň, má ho na krku, ruke a nohe...schudol asi 2 kg a chuť na sladké sa zmiernila...striedajú sa u neho nálady detského vzdoru a láskavosti...a ja šetrím na svojho

babi Helča 2010-08-13 21:21:33, odpověď na #6571 ukázat v kontextu reset

Taky zajímavé poznání......už jsem se tu také zmínila,že je moč cítit jako síra,nebo jako když se berou antibiotika......

Sonia.ss 2010-08-13 20:53:31 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, právě se mi stal malý zázrak, a ač nejsem zdejším pravidelným návštěvníkem, musím to někomu říct - od středy si pravidelně sleduju pH moči v rámci léčby překyselení organismu - den co den mizivý pokles se všemi těmi tabletkami s minerály.. papírky stále pronikavě žluté.. a dnes, můj první den s Beníkem - až jsem se lekla, jak fialový ten lakmusový papírek byl!!! Okamžitý skok během pár hodin na naprosto ideální pH! Já jsem z toho úplně vedle.. mějte se hezky a přeji Vám také život plný zázraků s Beníkem Sona

olavv 2010-08-04 11:17:38 ukázat v kontextu reset

Ano, musím též souhlasit. Spaní s Beníkem je úžasné, od té doby, co jej mám, jsem se od něj v noci neodloučila a spím jako mimino. Po letech nespavosti je to úžasný pocit, děkuju DK.

Jituš 2010-08-04 10:08:31 ukázat v kontextu reset

Tak s tím spaním souhlasím, konečně spím celou noc. Přes půl roku mě budili ze spaní noční můry, no když se vás manžel pokouší půl roku zabít až skončíte v nemocnici na kapačkách, tak kdo by je neměl. Ale teď můžu spát zase jako miminko, s beníkem se budím až ráno.

martecka 2010-08-04 08:47:39 ukázat v kontextu reset

Dobry den, hlasim ze benik poctive pracuje. Ochocil si me a uz taky\ bez nej neusnu, ale s nim hned "o). Nosim ho na nohou a ruce pouze pres noc. Zaznamenala jsem velke brneni nohou.

Deti jsou stastne hrave spokojene a spave (pres noc).

takze vsechno jak ma byt

krasny den preje vsem Martecka

Revelacao 2010-08-02 12:14:02, odpověď na #6304 ukázat v kontextu reset

Zajímavé zprávy, Tapírku!
Také jsem v začátku nepociťovala nic - bratr se mi smál, že zbytečný nákup - že jsem zdravá ... Ale asi po té době, jako Vaší paní, se mi objevovaly také bolestičky mezi lopatkama i jakýsi divný tlak v hrudní kosti – což mne dost zneklidňovalo.
Přičítala jsem to teplému klimatu a stresem s bratrem ...
V zoufalství jsem zkusila večer před spaním zadbalon se soustředěním na oblast mezi lopatkami a rázem nastal obrat a vše je OK! Vyrážku na krku pod pravým uchem také pomáhám likvidovat dubovou mastí DK. A o zubech už jsem tady psala ... Mým tichým snem je, kdyby Beník svou silou také zmírnil malé žilky kolem kotníků a na nohách ... Hmmmmm. Ale nevím ...
Čistím náramky také a nejvíce se špiní ty krční ... nohy celkem nic – zápěstí také OK.

tapir 2010-08-02 11:11:50 ukázat v kontextu reset

Beníka používáme 2 měsíce.Začala ho nosit manželka, která má 43 let.Nošen na krku a střídavě na horních a dolních končetiních.Zpočátku bez reakcí.Po 3 týdnech nošení přišly bolesti zad,která zatím nikdy nebolela.Bolely v oblasti hrudní páteře mezi lopatkami.Za dalších 14 dní se objevila na krku svědivá vyrážka..Dále Beník na krku nenošen.Po týdnu vyrážka téměř zmizela a Beník je zpátky.Trpěla bolestí hlavy (migrénou),které se oběvovaly tak 2x do měsíce .V průběhu nošení Beníka se bolesti objevily asi po 14 dnech a následně po týdnu .Nyní měsíc bez potíží , i když občasné nervové vzruchy v období prázdnin k migréně výbízejí .S odstupem času si uvědomuje pocit většího klidu a vyrovnanosti.Beník nošen pravidelně v noci na krku,při vyrážce s týdenním přerušením .Ve dne noše na krku a na končetinách střídavě s občasným sundáním při práci,která by ho ohrožovala.Já používám Beníka 5 týdnů na dolních končetinách.Nošen nepřetržitě ve dne i v noci.Můj poznatek byl rychlejší.Během asi 3 hodin se podstatně zmírnil pocit ,,téžkých nohou´´ při stání.Pracuji ve stoje a občas v sedě.To chce samozřejmě i více pohybu.Při fyzické zátěží pozoruji,že se tolik nezadýchávám,výdrž s dechem.Můj věk je 49 let.Beníci mnou nošeni jsou na rozdíl od manřelčiných značně šedivější,zašlejší.(čištění po 2 dnech).Na všech Benících je patrné opotřebení,ztráta lesku a na některých kuličkách jsou i vypálenédírky až k magnetu.Beníky dáváme na noc i dceři ,která má potíže se štítnou žlázou,(hašimotova struna),ale tam budeme muset požádat o radu léčebně komplexnější.Zatím jsme u ní nezaznamenali žádné změny,má 10 let.

Revelacao 2010-08-01 15:31:18, odpověď na #6276 ukázat v kontextu reset

Nooooooooooo
Ben je čistič a hledač a renovátor a tvořílek - třeba probudí v kostech i ty třetí! Dejme mu trošku vápníku, vsadí ho do kostní jamky tu i onde,
nakopne vše energeticky a už to jede!
Zkusím to s ním probrat.
)))))))))))))

babi Helča 2010-08-01 14:33:41, odpověď na #6271 ukázat v kontextu reset

Revelacao,ste opět velmi tvořivá a milá.......jistě též doplníte,jak na zuby třetí

Revelacao 2010-08-01 10:03:29, odpověď na #6244 ukázat v kontextu reset

Hezký první srpnový!
Už tady někdo psal, že mu Ben působí dobře na nedobré věci v kostech, či dásních zubů. Mohu jen potvrdit při nošení rovnátek.
Včera se mi opět nečekaně ozvala horní čelist – asi se hodlaly zuby opět někam sunout … Beník na krku se mi zdál poněkud vzdálen, tak jsem si vyrobila ještě kruh kolem hlavy – zachycen na uších a pokračující pod nosem. Systém pánové s chráničem na kníry v noci v minulém století ... Aby to měl k zubům Beník blíž.
Pracovně a činorodě jsem pobíhala opět mezi skříněmi a loučila se s věcmi, které ani už nevím že ve skříních jsou ... znalkyně termínu „co kdyby ... a je to škoda“ potvrdí.
Jelikož problémy se zuby jsou „neutříděné myšlenky a mentální zmatek“ a plné skříně se rovnají „plné mysli“, pomohla jsem Benovi i já.
Zkuste si třeba – jen tak – otestovat stav skrytých tajemství v čelistních kostech, či přímo v zubech ... Proč se nerozloučit s nedobrotou v oblasti značně bolestivé ... a zářivý úsměv snad stále potřebujeme, ně? Beník najde!
Je to FŠEHLEDAČ ...

Anys 2010-07-30 15:12:52 ukázat v kontextu reset

Dobrý den vespolek, hlásím se po hodně dlouhé době zvíce čtyř týdnů. Poslední dobou zažívám poněkud protichůdné pocity, kdy bych ráda navlékla Beníky na končetiny, ale občas se neukecám. Zpočátku, kdy náramky "oprašovaly vrchní, ještě nezuhelnatělé, vrstvy nedobrot", bylo zlepšení rychlé a úleva výrazná. Ale teď mi připadá, že se začínají vylamovat letité hluboké usazeniny a nechtějí vyklidit prostor bez boje. Bolí to někdy víc, než jsem schopná snést a chůze "v lyžákách" taky není nic moc. I když bolest není ani tak moc silná, ale trvá už pár let a občas na ni prostě nemám sílu, přestože má už dva měsíce díky Beníkům jinou příčinu. A podpořit Beníky práškem proti bolesti - to mi připadá jako parodie.... Jediný snesitelně bezbolestný způsob nošení Beníků je teď čelenka na hlavě a náramky na rukách, případně v pase, na kotníky si troufnu tak jednou týdně o víkendu, když nemusím pajdat do práce.
Je to asi nějaká ta krize, kterou holt musím přečkat a pak bude zase hej...
Jen tak mimochodem - Beníci jsou vždycky pořádně šediví přesto, že je po každém použití leštím flanelem. Někteří mají i důlky v místě kontaktu.
Ale je taky pravda, že jinak po těle je dobře, polevily záněty zubů, i váha se trochu pohnula směrem k menším číslům - shodila jsem něco kolem tří kil - teď už mi jich přebývá jen asi patnáct.
Takže tak. Zdravím všechny

Benda 2010-07-27 09:42:30 ukázat v kontextu reset

Zdravím Všechny co mají Beníka!
Konečně nám dorazil a já se chci podělit se Všemi prozatím s naší malou zkušenností. Pro mě byla první noc hrozná - Beníka jsme měla nasazeného na zápěstí a kolem krku. Měla jsem bolesti hlavy, krční páteře , ucpané snad všechny dutiny, hodně jsme smrkala, kýchala a bolel mě žlučníka, bublalo mi v břiše snad celém.Mylslela jsem, že to nevydržím, ale přečkala.Dnes ce cítím výborně, plná energie,jako by se v noci nic nedělo. Manžela začala bolet krční páteř, pálila ho žáha a při ranním odchodu do práce bolest pominula.Moc si Beníky hýčkáme a ještě dnes jsem pro nás přiobjednala další ,aby mohl nosit třeba jenom náramek ještě někdo z rodiny.Nemáte někdo zkušenost zda by mohl náramek pomoci mojí mamince, která je ležící - Parkynson? Věk má 84 roků a třeba by jí dodal
energii, kterou by moc a moc potřebovala. Zdravím našeho dědečka a Vás Všechny ostatní.

martecka 2010-07-24 19:50:31 ukázat v kontextu reset

Dobry vecer, hlasim se opet po moc dlouhe dobe ale byly jsme mimo moznost pripojeni, i kdyz s mnoha moznostmi relaxace v lese na zahrade v chaloupce ... doma jsme jen na skok a zitra uz opet frrrrr zpatky do prirody ....
Takze mne osobne se nejvic benda osvedcil nosit pres noc na nohou, jako moji dceri, rano se probudim svezi, odpocata ... na krku uz ho mit nemuzu, prepadne me pak super hlad a snim na co prijdu, jak to pan Novy popisoval, skoda, ale jeste ze mam ruce, nohy a tak Starsi dcera kulicky vyzaduje take na noc, nekdy si je ale zapomene sundat a nosi je cely den, asi dle potreby Mladsi je ma rada kolem krku, to je pak krasne vesela. Vyzkousela jsem jiz take Bendu jako pomocnika pri lecbe zanetu dutin - za tri dny i s pomoci dubovek (do nosu (((( kdo zkusil tak vi jaka je to hruza, ale fakt to zabira), pak jsem ho pouzila opet na noc na krk s zaricem na hlasivkach, to kdyz jsem ztratila hlas - pomohl.
Starsi dcera ho zas vyuzila jako nezbytneho pomocnika pri lecbe stipnuti s podezrenim na borreliozu.
Takze kudy se nosi tudy leci ....
Za to mu dekujeme a dedouskovi take
Krasny vecer vsem !!!!

Revelacao 2010-07-24 19:49:32, odpověď na #6100 ukázat v kontextu reset

Hlásím se k hlášení:
Ve dne Ben na krku, na zápěstích … v noci jen na zápěstí – případně ještě na kotníku. Na dvou ne – slepují se a budím se … Na krku denně.
Čistění obden, 5 kuliček neopravitelně našedlých, zbytek pucuju frotérákem … šeď špinící lze očistit, dírky se zatím nejeví …
Hluboký poznatek opět s rovnátky!
Poprvé po roce a půl mne nebolela manipulace s dráty u doktorky při kontrole … Mám silný pocit, že Ben vyčistil nedobroty v oblasti dásní – a kostí. Zuby nejsou tak citlivé při jídle! Rovnají se ochotněji … a docela se už i najím. Rovnátkáři! Huráááá!
Poněkud se mi ozvaly šlachy v tříslech až k pocitu podivných dloubání v místech slepého střeva. Když se ale ozvalo levé zápěstí způsobem, že jsem se v Tibeťanech nemohla opřít dlaněmi (pravý úhel) o podlahu (nebo srozumitelněji – kliky nelze), rychle jsem posílila Beníka na levé ruce ve dne i v noci do „trojřadu“. Naděje na zlepšení byla ale neustále otřásána. Je nepříjemné, když si ani ruku pod bradu u stolu nelze v pohodě dát … .
Po třech dnech bolest ustoupila a vypadá to, že lze již dokonce zamávat dětem z okna …
To mne uklidnilo.
Beníku
Ofšem, pořád se jeho práce točí kolem kloubů a prstů na rukou. Je fakt, že při vzpomínkách na zimní mrazy se mu ani nedivím. I přes dvojité teplé rukavice mívám prsty jako ledové útvary … A zrovna v těch místech, kde teď Beník vylepšuje. Svalovou hmotou v nadbytku neoplývám, tukem už vůbec ne …
Laskavé slovo v tu chvíli zahřeje těžko. Uvidíme, do čeho se pustí dál.
Hezký den!

Simoušek 2010-07-22 09:57:04 ukázat v kontextu reset

Mám Beníka druhým měsícem. Nosila jsem jej první měsíc jen přes den jako náhrdelník a na jedné ruce. Víc kuliček jsem neměla. Minulý měsíc jsem přikoupila a včera znovu a teď mám jednoduché náramky na obou rukou a náhrdelník na krk. Nyní jej nosím jen v noci a někdy přes den na ruce, jednou i na noze. Mám totiž spoustu bižuterie a tak je mi líto ji nenosit. Takže to střídám. Bolelo mě pravé rameno, a bolest již není téměř znát a také kloub palce pravé ruky. Vše se výrazně zlepšilo. Kuličky šednou, čistím je minimálně ob den, někdy i denně. Díky za Beníka!

kavomilka 2010-07-22 08:38:42 ukázat v kontextu reset

Dobrého dne,tak v těhle přetopených dnech nosím náramky hlavně na noc v pase a na krku,do zam jezdím kolmo tak se středně těžce opocuji a beníci se stávají upatlaní a sešedlí -chudáci!Nálada vůkol harmonická a vyrovnaná,mám radost ze jsem požádala o odstěhování uhádaného souseda na podnájmu a hle!!!POVEDLO SE!!!Díky Beníci!!!!SRDEčNe fšem

azalka 2010-07-22 08:25:51 ukázat v kontextu reset

Dobrý den přeji, přidávám se k hodnocení BENíka, zatím beze změn, kuličky šednou, čistím se, jsem klidnější, z obavy jsem BENíka nebrala na dovolenou, nyní nosím přes den jako náhrdelník a dvojitý náramek na pravé ruce, na noc na končetinách, včera použit v noci na křeče v nohách, pomohl. Manžel nosí náramky na končetinách na noc, má divoké sny, také jemu kuličky šenou, jak se čistí.

babi Helča 2010-07-21 21:23:54, odpověď na #6012 ukázat v kontextu reset

Tak ještě abych splnila svou povinnost - manžel nosí náramky nad kotníky,přestaly ho bolet šlapky s kuřími oky,bolel ho zub,dal náhrdelník na krk a spolu se zapperem a určitou frekvencí zub bolet přestal...
U mne stále,teda většinou pohodová nálada,jsem klidnější,nevztekám se,nosím Bena celý den,střídám krk,ruce,nohy.Na včerejšek jsem Bena na noc úplně sundala,v noci hrozné svědění mezi lopatkami na zádech,k ránu křeč v lýtku,později bolest,po nandání Bena asi za půl dne klid,možnost cvičení.Je pravda,že se mi posledních pár dnů Beník pěkně špiní a šedne,už není tak zářivý a je takový upatlaný,čistím se festově......

Sluníčko3 2010-07-19 14:04:49, odpověď na #6011 ukázat v kontextu reset

a taky úplně jiná zkušenost...zapůjčila jsem Beníka sestře, ale ta v něj nemá důvěru a spíše naopak má z něj strach...snesla ho na sobě sotva hodinu a půl,nemůžu ho dávat ani jejim dětem a potřebovali by ho všichni tři.....

Revelacao 2010-07-19 12:25:16, odpověď na #6005 ukázat v kontextu reset

Včera z ničehoš nic mne dloubalo v nestřežených a nekontrolovatelných pohybech v kloubublíž nehtu) palce pravé ruky. Dloub a dost.
Když jsem to chtěla zopakovat, najít ten správný směr, místo jsem nenašla ... a zase dloub ...
Dosti mne to překvapilo, jelikož regmatické dloubání znám jen z vyprávění nahodilých kolemjdoucích ...
Rychle jsem nasadila Beníka na zápěstí - na krku je pořád ... a na noc na fšechny čtyři ... Zdá se že je to pryč ... uvidíme.
Zatím tedy halasím:
Ura ura uráááááááááá!

Tomato 2010-07-19 11:05:11 ukázat v kontextu reset

Ahoj hejno, hlasim, ze jste zase o jednoho clena bohatsi. Ve ctvrtek jsem si poridil BENiky (v ramci osobni konzultace s Dedkem Korenarem a nasledne nakupu vselijakych lektvaru).
Co se tyce hodnoceni, zatim na sobe zadne zmeny nepozoruji - ano, mam z koralku radost, tesim se z nich, ale s tim jsem je uz kupoval. Pravdou je, ze se nijak moc nezkoumam, proste funguju jako vzdycky a cas od casu se pohledem na ne potesim.
Uz jsem kulicky dvakrat cistil, protoze ve spojich cernaji - DK me na to upozornoval, takze me to neprekvapilo. Maji hodne prace s cistenim..
Me rocni dcerce se tlaci zub - vecer nemohla usnout, byla pretazena a uplakana a neprestala, ani kdyz jsem si ji dal na sebe do kapsy - zkusil jsem ji pripnout naramek a do peti minut bylo po placi, dokonce se usmivala a pak se v klidu nechala ulozit do postylky..
Takze fajn, BENici fungujou a diky za ne!
Chtel bych byt rocni dite, abych jejich ucinky taky pocitil okamzite..

Sluníčko3 2010-07-16 06:40:13, odpověď na #5959 ukázat v kontextu reset

jo,jo.Byla to nádherná změna u toho človíčka a bylo nádherné ty změny pozorovat,jak ožívá, jak se usmívá,cítit jeho radost s radostí naší

babi Helča 2010-07-15 22:33:22, odpověď na #5959 ukázat v kontextu reset

...toho jste ale neznásilňoval svýma rukama,co?Bodejť by neomlád

Dědek kořenář 2010-07-15 22:16:04 ukázat v kontextu reset

Na BUNSu mladý muž, asi 63 let s náramky na nohách i rukách omládl minimálně o 30 let. Začal se usmívat na svět, hemžit se a začal zase žít!

Marlen 2010-07-06 17:20:08 ukázat v kontextu reset

Beníka mám už hodně pře měsíc a až teprve teď mě
začaly bolet klouby a záda,a to fest.Doufám že mi
Benoušek pomůže.
Včera jsem ho čistila a už mám asi u poloviny kuliček
kde se spojují malé díry.

babi Helča 2010-07-02 07:30:08, odpověď na #5754 ukázat v kontextu reset

Dobré jitro v hlášení,
...včera Beník celý den na krku se zavěšenou mašlí až do "oudolí" , v noci pouze na obou dolních končetinách,neboť na krku bych se asi uškrtila...ráno v 5hod. "opět" budíček a zjištění,že mám celý hrudník obsypaný vyrážkou svědící - napatlána měsíč.mast,záleh,klimb a probud v 6 hod. - vyrážka pryč,nastoupil silný POkuřácký kašel až dávivý,žádné hleny,nic.Ztišení,uklidnění,cvičení /rádoby Novpoklon/ úsměv,plno elánu,ale už to není tak drsný...to jsem nevěděla kam s ním /s elánem/....
Étot fsjo

Šťovka 2010-07-01 21:04:40, odpověď na #5721 ukázat v kontextu reset

Hlásím,že Beníka čistím každý den, v místech doteku je černidlo. Je mírně zašedlý, ale to nevadí, hlavně, že funguje. Nosím na obou nebo na jedné ruce, podle intuice, fyzicky stejné, bolí všechno to, co jsem popsala. Náladu mám ale výbornou, zvládám věci s větším klidem, prostě si uvnitř svítím.

Kolegyně mi sdělila, že jí v noci přestaly brnět ruce(má jeden náramek), její kamarádce se zlepšil problematický tlak.
Mojí dceři taky náramek dost zšednul, čistí se.
Druhá dcera se rozhodla a řeší nějakou změnu v prac.oblasti a snáramkem si hrají vnučky. To je zatím vše, co vím. Jo a můj muž nosí náramek v ustřižené ponožce, někdy se přichytíme a je úsměv hned na tváři(i to je pozitivní). Konec hlásání

jaryn 2010-07-01 09:22:17 ukázat v kontextu reset

Tady jaryn: mám dobrou zprávu, nevím jak, ale mám kilo dole...no já vím, nic moc, ale je to zcela bez práce, tzn. bez diety a bez cvičení. Jinak jsou Beníky odřené, v místech doteku vykouslé a stále se špiní. Je vidět, že tady je hodně co čistit. Nosím je stále ve dne v noci. Kolem krku teď chvíli ne, protože mi vykousaly /nebo ..li?/ vyrážku. Tahaly mi chloupky na krku...tak je dávám na krk jen na chvilku. Jsem mnohem klidnější, co je nosím.
Zdravím Vás všechny a dědečka zvláště.

Sluníčko3 2010-07-01 05:58:03, odpověď na #5674 ukázat v kontextu reset

Stav pomalu postupně se čistící. Se zvyšujícími se teplotami se objevilo i trochu více černání kuliček ve spojích,asi to má souvislost s vyšší potivostí,ušila jsem si nátepníčky,tak uvidíme.
Odpozorovala jsem, s Beníkem vyvoláváme dobrou náladu v okolí,smích a RADOST,(dokonce i u zubaře).z čehož mám i já obrovskou RADOST.Naproti tomu hmota pěkně kouše a hryže, ale i z toho mám RADOST...
S dalším hlášením se opozdím,neb mi končí přístup k internetu,pak už jen velmi omezeně,nebo jinými anténkami

Revelacao 2010-06-29 13:18:44, odpověď na #5673 ukázat v kontextu reset

http://www.obchodmagie.cz/tibetska-misa-hladka-vaha-150-g/
Tady je máte. i s popisem
http://www.namaste.cz/tibetske-misy/

http://www.tibetvbrne.cz/vodni-zvon-k.aspx
http://www.tibetvbrne.cz/vodni-zvon.aspx
a co teprve tohle.

babi Helča 2010-06-29 12:55:24, odpověď na #5671 ukázat v kontextu reset

...ale já mám CD,to hraje samo i za mne,já bych to asi neuměla...

Revelacao 2010-06-29 12:51:30, odpověď na #5670 ukázat v kontextu reset

Babi!!! Tibetské mísy!!!!
Zatím nemám, ale slyšela jsem je!
To budete hrát i na zahrádce a fšude!!!
Trochu praxe a zvuky se budou linout přímo andělské!
Je to velice hojivá energie!

babi Helča 2010-06-29 12:43:58, odpověď na #5669 ukázat v kontextu reset

Revelacao,přišli mi dnes Tibetské mísy - nádhera,já to celý život neznám.Bože o co vše jsem byla ochuzena
miluji hudbu,to jsem zvědavá jak TAM přežiju bez ní,jen ptáčkové,ale až půjdou spinkat,tak kdo?Jedině,že bych šla na kutě s nima? A to zas né,těším se na večerní posezení u ohně.
Jdu vybírat další muziku,ten Roland mi dává /fcb/ Ještě jste ten fcb nezkoušela?Tam je spousta krásných lidiček,hudby,videa,fotografií a nevím co ještě,líbilo by se Vám tam.Požádejte nějakou spřízněnou dušičku ať Vám s tím pomůže..
Taky jsem si všimla,že Beník mi zasahuje do kostí,uličník jeden...

Revelacao 2010-06-29 12:29:47, odpověď na #5667 ukázat v kontextu reset

Zdravím Mape!
Tímto bych se tedy připojila jí já. Bylo mi divné, že jednoho večera při konzumaci jídla, jsem byla nepříjemně překvapena bolestivostí VŠECH zubů rovnátkami odrátovanými...
Vždycky byly citlivé, ale nevyzpytatelně a na střídačku ... Ben na krku.
Takže bych jen potvrdila, že Beník asi úřaduje i v kostech a dásních ústní dutiny - potažmo zubů.
Ráno už to bylo dobré, ale ozývá se to občas stále. Nuže dobrá …
Včera jsem trochu radostně přehnala jízdu na kole - těžko funíc vyšlapávala kopečky a večer jsem kolena poněkud cítila - tedy nejsem na to zvyklá.
Beník kolem krku a na zápěstích na noc … )))))))
Ráno sada Novpoklon bez problémů!

mape 2010-06-29 11:07:40 ukázat v kontextu reset

Dobrý deň
Pozdravujem všetkých spojených záchranným lanom BEN, od 18.6. sme pripojení aj my-teda ja a môj syn…ani neviem, čo dať do hlásenia, lebo zo začiatku som sa strašne pozorovala a čakala na niečo…teraz už len uvoľnene príjmam energiu a občas si uvedomujem zmenu nálady k lepšiemu…guličky sú trošku zašpinené, ale lesknú sa pekne, zatiaľ som ich nečistila…prekvapilo ma, že syn si ich dobrovoľne nasadzuje na noc, aj keď pri nasadení na krk hovoril, že nemohol spať a hneď ráno sme objavili hnisavé ložisko nad zubom..takže u nás má BEN skľudňujúci účinok a je náš ochranca..ďakujeme

Yveta 2010-06-28 11:15:28, odpověď na #5482 ukázat v kontextu reset

Nechápu to, ale máte Martečko pravdu. Mám Bena jako náhrdelník a jeden dvouřadý náramek a přestala mě bolet hlava a mám pořád dobrou náladu.
Děkuji

Sluníčko3 2010-06-26 19:14:33, odpověď na #5567 ukázat v kontextu reset

Na noc jsem k Beníku přidala zateplení - Nokiltem,zakoupeným na BUNS, aby mi netáhlo na záda.A jelikož jsem už postižená spaním raději na zemi,tak jsem to hned otestovala. A už chápu,proč Dědoušek nosí Nokilt stále na sobě.Ani mně se nechce ráno sundávat. Asi tímto zateplením a taky tím, že mám Beníka přes noc okolo pasu, začínají se mi čistit ledviny a trávicí ústrojí,kyčelní a bederní páteř. V noci občasné probuzení křečovitého původu, stačí na pět minut zhluboka dýchat a zas je to v pohodě.
Nálada dobrá, vyrovnanější, s úsměvem na tváři, začíná převládat optimistická.Hurááá. Stále velká potřeba spánku.Meditací rovněž.

KubaD 2010-06-26 17:57:46 ukázat v kontextu reset

po téměř dvoutýdenní pauze jsem opět začal nosit BEN, stejně jako předtím se u mě jeho nošení projevuje jen příležitostně a to především při meditacích.

babi Helča 2010-06-26 08:15:08, odpověď na #5542 ukázat v kontextu reset

Hlášení místního rozhlasu
...tak buď je to odnikotýnovaný můj čichový orgán - cítím na WC síru ? Aneboco?
Ta je vždy cítit,když se berou antibiotika,ale dyž se neberou,odkud se v moči bere síra - otázka pro chemika....A kdyby to byla síra,jak by se mohla používat v té urinoterapii?Fůůůůůj. Na venkovních plicích cítím kyselé mléko No téda,čuchám čuchám člověčinu....někdy je to cítít,jako když si mimino ublinkne....,fujky....,teda to souvěci.No dyž se má hlásit,tak hlásím pořádně,né? Bóže,a to se eště jedu zveřejnit,no tys tomu dala babi...
A pak že to ze mne nejde,JDE a festově - kůží,to vidím a cítím,....játry?tam nevidim,ale snad jó,močí....,eště jsem nezkoušela,esli to nejde ven i krví,asi si budu muset pustit žilou.
...ono by to asi opravdu dědo chtělo na ten BUNS objednat tu bleděmodrou kadibudku s vůní......My je tu objednáváme každý rok na závody,tak to znám...nevím,nevím,co se z nás ještě bude uvolňovat během toho cvičení,meditování a zkrátka přírodování,tak abychom moc neuškodili ekologii ....a pak se divíte,že se zajímáme,jak je to s hygienou na té dovolené...

Dědek kořenář 2010-06-26 00:35:51, odpověď na #5539 ukázat v kontextu reset

To dělají vaše stresové hormony, kterými se snaží vaše tělo ubránit přemíře toxinů náramky do krve uvolněných. Bohužel zapomínáte dýchat, a tak játra nemohou uvolněné toxiny likvidovat. Ve vašich přidušených podmínkách budete muset nošení omezit a zůstat ze svojí zásobou uložených toxinů nebo se naučit dýchat.

banditka 2010-06-25 23:40:41 ukázat v kontextu reset

Pridavam se do hlaseni. Ja vim, ze uz tady neco ve smyslu meho dotazu probehlo, takze kdyz pripinam benika s nejlepsim umyslem, aspon se tedy snazim, ALE prozila jsem s naramky uz podruhe zcela odpudivy den (odpudivy predevsim pro moje deti, na ktere jsem vrestela hnusarny, jak kdyby me posedl zly duch ) a to byl takovy propad, ze jsem se nestacila divit. Je fakt, ze jsem posledni tydny mela dost prace a minimum spanku, takze roli hrala vzdy velka unava, ale uz bych to nechtela zazit - uplne jsem se propadla do zloby a nemohla jsem se z toho vyhrabat, i kdyz jsem si rikala, ze se musim sebrat a prestat, proste ubrat plyn - nedalo se Co mam delat? Prosim o radu.

babi Helča 2010-06-25 07:58:26, odpověď na #5507 ukázat v kontextu reset

Dobré jitro i tady a hlavně mé miloučké víle
...říkáte houpání?Ano to mám také a je to dosti nepříjemné,jenže já to dávám za vinu kolísání tlaku v přechodu /poslyšte,todle je taky slovo - přechod - nikdy mi nikdo nevysvětlil odkud a kam,nebo přes co ?/
A jak mi tady nějaká dobrá víla poradila,ono se to opravdu dá dobře a rychle zvládnout tím hlubokým nádechem a výdechem několikrát za sebou
Jo a hlásím /dyž už jsem v tom hlášení/,že mně se Beník ani neloupe,ani nečerná,možná malilinko mezi sebou, tak si to vysvětluji,že buď nejsem až táák zahn.....zanešená,nebo se čistím jinudy a to je fakt,že mívám záchvatové svědění a opupínkování na venkovní straně plic ale to je síla až do krve a zase to zmizí To tudy leze ven ten nikotýn,nebo co? Tak to je konec hlášení místního rozhlasu a zkrátka s náma ten Bendík pěkně mává,co?
Dědo,aby Vám tady ještě nějaká děvčata zbyla,dyk nás fšechny ouplně vyčistíte do ztracena

Revelacao 2010-06-25 07:17:52, odpověď na #5484 ukázat v kontextu reset

Včera mne během dne překvapilo několikrát "houpání podlahy" a to mne dost zneklidnilo. Byla jsem ráda, že už jsem byla ve výtahu cestou domů. Vzpoměla jsem si na "únik energie" a položila ruku na temeno a solar. Doma si lehla na podlahu a dýchala Ještěrkou. Pomohlo to. Jako bych byla "předávkovaná" informacemi kolem sebe a nestačila je třídit. Ani PC jsem neotvírala. Musím si nějak udělat přesnější režim dne, jakobych měla kolem sebe chaoz myšlenek ....

kavomilka 2010-06-24 10:09:18 ukázat v kontextu reset

Musím Vám napsat že dnes ráno jsem sundala beníky a na přání mého polovička jej ověšela Beníkama a stejně tu energiju cítím i když je nemám je to úžas...né,momentálně mám pocit že mě nic nesezobne a mám ohromnou radost jen tak,prostě asi s té sounáležitosti či co .....Srdečně fšem

Revelacao 2010-06-24 09:36:09, odpověď na #5482 ukázat v kontextu reset

Ano, Martečko!
Zkusme trochu vyřadit radost ze zdobení a bude vše dobré …
Dnes jsem zkusila udělat poslední pokus s čištěním několika nejšedějších kuliček.
Zubní pastou – doporučené čištění stříbra – jen prsty bez kartáčku! ;D
Zdálo se, že se povrch malinko rozsvítil, ale prohlídka pod lupou ukázala, že je to šeď prostupující zevnitř přes už narušenou vrstvičku stříbra.
Čili čistit - jen lehce utřít, pokud špiní …
Je možné, že magnet pracující na problému je natolik pracující, že vrstvu stříbra zkrátka naruší a v „úspěšném případě léčení postižení“ se i možná odloupne.
Jen tak uvažuji … Někde se to tady už psalo …
Citace:
Jaryn:
„Jen bych se chtěla zeptat dědečka, co dělat, kuličky se odírají a ztrácejí lesk. Nejsou tak hezké.“
DK:
„Ztráta lesku znamená, že se čistíte hodně i pokožkou. To znamená, že pro parádu budete potřebovat novou sadu Benů než do práce...“

Pan Herkol tady v příspěvku napsal:
„Mám to asi 3 týdny, kuličky mi úplně zčernaly až jsem od nich špinavý, ale dnes mi doktor řekl, že žádné rakovinové markery už nemám.“

Což je naprosto skvělé!!!!
Tolik moje bádání
Krásný den!

martecka 2010-06-24 09:14:11 ukázat v kontextu reset

Mila Yveto, ten rozdil mezi Benikem a ostatnimi kulickami je v tom, co se za nimi skryva ... nas dedousek je krasne nabil energii ktera jejich ucinek posiluje a krome toho se jejich ucinek nasobi tim vic cim vic lidi je ma, tesi se z nich a sdili sve poznatky. Jsem zena, tak by se mi taky libilo, kdyby benik byl porad stejne krasne zarici, ale za to co umi mu to odpustim. Vlastne jsem zjistila ze ted uz jine sperky nenosim

Jinak hlasim uzasny vliv benika na rust zoubku u malych miminek - normalne by Andilek tri noci proplakal, takhle se jen vzbudi o 1x vic a jednu noc byla asi pul hodky vzhuru .....

Preji vsem krasny den

Martecka

kavomilka 2010-06-24 08:53:27 ukázat v kontextu reset

Zdravím všechny BENíky!!!9 den....hola nálada velmi dobrá,bolí to tam kde to znám,kloubečky na prstíčkách ale rameno v poho k použití-super.očička stále nalitá,začíná mě stihat sladkožroudská,mám radost že tu napsal taky nějaký mužský svoji zkušenost-děkujem a držíme palečky v souboji-jen tak dál!!!Srdečně fšem...................jak tam dáváte ty smajliky?

Revelacao 2010-06-23 23:02:36, odpověď na #5473 ukázat v kontextu reset

Nu ...
Náš Majáček, superman DK, pan Nový je holt kouzelný ...
A Ben je jeho borec!
Dnes jsem odpoledne téměř probrečela a docela jsem se v tramvaji styděla ... Opět něco našel a vyhojil ... Beník.

Yveta 2010-06-23 22:02:37 ukázat v kontextu reset

Neušetřila jsem. Koupila jsem si neocube neodymové magnety a nosila je dva dny jako náramek, než jsem se osypala strašným ekzémem.
Koupila jsem si tedy dubovou mast jemnou, ale ta mi nepomohla. Musela jsem si koupit ještě ostrotřepec OOKH a užívat týden než to povolilo. Koupila jsem si 26 kuliček Ben. Po týdnu nošení začal šednout. Když jsem se snažila ho vyčistit, tak mi to moc nešlo. Manžel mi objednal zlacené magnety celou kostku krásných kuliček 8 mm. Když jsem si z nich udělala náhrdelník, byla jsem oslnivá, jenomže spavá a strašně unavená. Když jsem to sundala, tak to během dne přešlo Nechápu to. Může mi někdo vysvětlit, proč Ben fuguje bez problémů a totéž a ještě lepší je na nic?

Herkol 2010-06-23 21:46:52 ukázat v kontextu reset

Nejsem na psaní, ale musím pochválit pana Nového za Ben.
Již delší dobu se léčím na prostatu dle doporučení pana Nového v pordně. Jeho předpis je úplný masakr na peníze a nemám skoro čas na nic jiného než dodržování napsaného. Bohužel minic jiného nezbylo, protože se to podle mého urologa přes veškerou léčbu kazilo moc rychle.Markry rostly. Na operaci jsem nepřistoupil, chtěl jsem zkusit jeětě něco přírodního.Zprvu mi z toho předepsaného dávkování bylo normálně špatně, ale si za týden jsem si zvykl. Protože jsemneměl na vybranou. Markry přestaly růst. Za měsíc jich bylo minimum, ale dál se to nechtělo zlepšit. Pan Nový mi dal Ben7 na ruce, nohy a na břicho s kroužkem na prostatu. Mám to asi 3 týdny, kuličky mi úplně zčernaly až jsem od nich špinavý, ale dnes mi doktor řekl, že žádné rakovinové markry už nemám. Tak jsem to sem musel napsat.

Sluníčko3 2010-06-22 18:25:53, odpověď na #5362 ukázat v kontextu reset

Tak si ta ukousaná hmota včera přišla na své,než jsem až večer pochopila,co se vlastně děje,tak si mě už zhltla jako zákusek.Mě i s Bendou.Pak už jsem jen padla v meditačním stavu a usla,ráno to ještě chvilku zkoušela,ale už nepochodila.
Dědoušku a co s tím,když začne takhle hryzat, ona má snad zámečnické vyučení,takhle si odemykat všechny dveře?

Šťovka 2010-06-21 22:07:08 ukázat v kontextu reset

Tělo bolí na, pro mě obvyklých místech, trochu hlava, krční páteř, palec na levé ruce, pravé rameno, pozoruji to ale trpělivě a spochopením, že Beník dělá co může. Psychika ale barvy růžové, víkend byl úžasný, plný krásných zážitků, milých lidí, kouzelných setkání, prostě mě je krásně sluníčkově a užívám si to,...

Sluníčko3 2010-06-21 20:30:39, odpověď na #5349 ukázat v kontextu reset

Totální psychický propad,únava

kavomilka 2010-06-21 12:53:21 ukázat v kontextu reset

tak mě se pátý den rozjela migréna a v neděli se přidal příšerný otok na horních i spodních víkách/ledviny?/ ale rameno je v poho.Sršnovitá nálada byla vyvolána příchodem krvelačného období které proběhlo velice klidně.Migrénku se snažím rozdýchat a rozblokovat a jdu hledat vlídnou teplou dlaň.Očka mám jak týraná krasavice ale Beníky mám nasazeny.Srdečně Fšem.

Revelacao 2010-06-21 11:51:34, odpověď na #5340 ukázat v kontextu reset

Také se cítím klidnější,
balíček poslaný službou PPL se k údivu prodejce prý někde ztratil ... hmmmm hledají ho ... ))))
štípanců - "cucfleků" (dle DK) mám na zápěstích požehnaně, stále zkoumám jak to udělat, aby se necvakal do kůže ...
on je, dámy , tak rychlý a silný a neukecatelný - rošťák.
Dnes jsem ho na noc odložila do uctivé vzdálenosti - tělo odpočívalo pouze v mé společnosti. Dnes necuc-cvaknul ... dal si říct.

olavv 2010-06-21 11:27:02 ukázat v kontextu reset

Hlásím se po dovolené. Beníka jsem měla sebou, na noc jej poctivě nosila jak kolem krku,tak i kolem ostatních končetin, přes den pouze náramek na ruku, jelikož jsem se obávala, že bych je při aktivitách ztratila. Tenisový loket i rameno jsou též klidné. Na vnitřní straně lokte mám minimodráčky z neopatrného scvaknutí. Pěkně to tedy bolí! Co se týče váhy, zatím žádnou změnu nepozoruji. Zajímavé je, že nemám chuť na alkohol, a to na dovolené bylo příležitostí ažaž! Musím říci, že se mi zlepšil spánek, celkově jsem tak nějak zklidněná, což je téměř zázrak, jelikož za měsíc končím v zaměstnání a po padesátce hledat nové není žádný med. Cítím se líp, naladěna do pozitivna a mám pocit, že mě nemůže nic rozhodit. Taky jsem Beníka čistila, pěkně kuličku po kuličce, jelikož byl pěkně zanesený. Sice trochu ztratil lesk, ale pořád je krásný. I několik lichotek jsem dostala, cože to mám za krásné náramky. Takže díky DK za Beníka!!

Gio 2010-06-21 09:41:13, odpověď na #5305 ukázat v kontextu reset

pocujte, Benici, je nutne mat na sebe celu zostavu? alebo stacia napr. naramky na rukach..?
dakujem za odpoved...

Sluníčko3 2010-06-20 18:22:04, odpověď na #5295 ukázat v kontextu reset

o kapánek víc energie a pohody,plíce asi vyčištěny,už nekašlu, při menzes jsem nosila náramek kolem pasu plus uprostřed zavěšený oblouček dolů, žádné bolesti,křeče apod.,

babi Helča 2010-06-20 10:23:20, odpověď na #5293 ukázat v kontextu reset

....a já hlásím,že váha jde dolů...hurááá
...a emoce nahóru.........prrrr

Revelacao 2010-06-20 09:03:42, odpověď na #5290 ukázat v kontextu reset

Beníka nosím nepřetržitě (mimo mytí) na krku. Náramek na pravé ruce.
Komplet (ruce, nohy, krk) jen na noc.
Včera večer při uléhání s kompletní sestavou začalo šumění v hlavě, jakoby se chystalo to pověstné „zvonění“ v uších. Leč bylo to značně silnější, až uši téměř měly tendenci zalehnout… Nelíbilo se mi to. Preventivně jsem raději ulehla, co kdybych se hodlala kácet k zemi …
Noc byla klidná – ráno v 6.20 jako rybka – neděle neneděle.
Ráno sedmo na posteli Ještěrky, v prostoru Novpoklony (nejsem už tak leností proti této činnosti a přidala jsem pozvolna i Tibeťany) Opčas se zasměju (všímáte si posunu vyjadřování?) jak mi křupne v páteři bederní i krční, při hledání krmiva v lednici … nebo chytne křeč ve šlapce při Novpoklonách … nu což.
Jo … tělo se hlásí o jídlo a já ho neodmítám a slyším a vyhovím …
Fyzicky necítím žádné nenormálnosti –
snad jen to duchovno mne kamsi posouvá – což mne těší velice. Patří to k dovednostem Bena.
Dostávám hodně informací o svém hluboce zakořeněném negativním myšlení a hlavně jak se posunout do pozitiva a radosti. Propustit, odpustit, dát jim konečně možnost aby odešly … Chodí mi před očka vhodné informace z knih, od přátel, i ze sdělovacích prostředků (pokud je vůbec mám chuť zapnout). Začala jsem soustředěně energeticky čistit předměty v bytě, kde jsou ukryty negativní procesy ze spousty nedobrých zážitků … mých i jiných – letitých.
DVD – Co my jen víme …
http://www.bylinkar.cz/zbozi-a-produkty/dvd-comyjenvime-p154.html
mi přišlo v pravý čas, musím vidět ještě mockrát. Co za chemie nám bouří v těle při špatném myšlení …. Chudáci orgány! Nu je čas dát se do práce. Nikdo to za mně neudělá … Tak radostně vpřed! ))))))))))
Hezký den!

tlapka 2010-06-20 07:33:26 ukázat v kontextu reset

10.6.-15.6. Na noc jsem nosila opasek ze 160 kuliček-průjem, plynatost, lehce podrážděná slinivka, bolest hlavy, únava, 16.6. po odložení opasku se vše zklidnilo (po neděli zopakuji). Přes den nosím náramky na kotníkách.
Manžel: denně náhrdelník ze zbylých Beníků (96 kuliček), sám se o něj hlásí, stále v pohodě.
Děkujeme. Uvažujeme o dokoupení další sady.

Revelacao 2010-06-19 14:15:11, odpověď na #5266 ukázat v kontextu reset

Kobra je dobrá!
A stačí přes vrch jen jeden pruh, aby hlava nepropadla!
A drží to super! A lze se s tím i dobře pohybovat a nepadá to! )))))))

Dědek kořenář 2010-06-19 12:43:43, odpověď na #5258 ukázat v kontextu reset

Na ty oči by šlo si udělat řes den na hlavě křížek, který by držel náhrdelník kolem hlavy, jako čepec až na obočí a z něj dva beníky jako brýle kolem očí a budeme tomu říkat důvěrně kobra řetízková.......

babi Helča 2010-06-19 10:07:14, odpověď na #5249 ukázat v kontextu reset

...taky jsem vyzkoušela dát dnešní noc přes oči a jako brýle za uši a kulicha přes.
Drželo to do té doby dokud jsem ležela na zádech nebo boku,ale anžto většinou spím na břiše,tak to dobré néjni,tlačí kuličky na spáncích.
...ale mám zase nový poznatek,dnešní - proti bolesti počítačové krční páteře je výborné dát Beníka trochu těsněji kolem krku a vzádu ho zatočit v zářič a vyjde přesně na ten obratel,který nejvíc bolí u PC a už nebolíííí

Revelacao 2010-06-19 07:13:22, odpověď na #5239 ukázat v kontextu reset

Ráno raníčko víla vstala a kouká
Studie BEN-BRÝLE
Trošku upřesním. Při zachování koleček (kolem očí) a 2 kuličky (spojka) na nose a pak obehnat kolem hlavy, klouže mi to po skutečně masívních vlasech dolů a chytá se mrška také o náhrdelník krční … (uši neuši … )
Martečka může také zkusiti … Lépe drží bez kuliček mezi „obrubami“ (na nose). Možná by to vyřešila tunýlková nátepnička přes oči – systém dvojitá čelenka, kde by byly kuličkové brýle vsunuty. Jistící křížek z pleteniny (nebo nějaké bavlněné lemovky) přes temeno
„ spánek – spánek, nos – týl“ – helmička.
To by pak tolik nesjíždělo a uši by byly v klidu. Neunesou to – bouří se.
OFŠEM jak udělat, aby se uvnitř kolečka nesmrskla ve dvojité čárečky ?
Ve spánku se dějí věci hodně pohyblivé … A slovutné léčivé brýle se stanou rázem rušivým elementem … třeba už jako poměrně těžší předmět …
ALE moc se mi to líbí! I kdybych to měla nosit opčas opatrně jen přes den – doma!!!
Dnes jsem spala se všemi pěti Beníky v krásných bílých nátepničkách – rozstříhala jsem ponožky. No!!! Nejen že mne Beníci netlačili, ale ani se s hukotem nescvakávali k sobě a co bylo úžasné – Byli něha sama
Ráno jako cumel – tělo v klidu, prohnala jsem se Pěti Tibeťany, Ještěrkami a Novpoklonami a hurá do Nového dne.
Takže brýle neublíží? Aby mi ještě nepomotaly v hlavě to, co už tam mám uloženo

Dědek kořenář 2010-06-18 23:21:52, odpověď na #5230 ukázat v kontextu reset

Na noc - vynikající nápad. Prostě náhrdelník přes oči a dozadu na uších jako brýle. A na to kulich...

Martečky kamarádka má asi menší spotřebu bioenergie v systému a její přebytek (energie) se projevuje pohodou a radostí, čímž není zapotřebí další spotřební dodávka od manžela a tato zbývá pro radost.

martecka 2010-06-18 21:54:40 ukázat v kontextu reset

Dobry vecer, jeji holcicka ma kulicky neustale, nosi je ruzne a hlavne si s nima porad hraje a zkousi co z nich vytvorit... rozlouci se s nimi jen kdyz jde do skolky, tam ji totiz jedna neprejici holcicka par kulicek sebrala myslim ze na ocich primo je nemela ale zeptam se ...

Dobrou ... taky rada vzpominam na skolicku, bylo nam tam dobre ...

Revelacao 2010-06-18 21:28:57, odpověď na #5226 ukázat v kontextu reset

Martečko a andílci a vůbec ...
Vzpomínám jak jsme se viděly na SNM …
Jakoby jste mi naznačila nový pokus s Beníkem. Myslím ta očička u dítka Vaší kamarádky. Přemýšlela jsem o tom, že bych si vytvořila z kuliček kolečka a občas si je položila kolem očí – při relaxu třeba – jinak by padaly Na pročištění očí … Ofšem nevím co by na to říkal milý Majáček ? Jestli by to s Beníkem vůbec šlo a neuškodilo .
Udělat z něj třeba jako brýle … Nebo to kamarádka holčičce nasazovala nějak specielně?

martecka 2010-06-18 20:38:20 ukázat v kontextu reset

Dobry vecer, hlasim se take k hodnoceni

Myslim ze bez Benicka bych uz asi padala unavou, precijen je s tim stehovanim dost prace ... ale benicek mi dodava energii a cisti a cisti ... pozadala jsem ho aby mi pomohl i omezit chut na sladke ktera vlivem toho stresu porad neklesa a tak uz jsme to spolu druhy den vydrzeli ...

Moje holky jsou zdrave a stastne. Andilek konecne zacal krasne spinkat, pres den spi dele a v noci se uz budi jenom jednou huraaaaaaaaaaaaaaa

Moje kamaradka, ktera take dala Benika svym detem je taktez velmi spokojena, starsi holcicka ma problemy s ocima, jedno ocicko pry jeji mozek prestal pouzivat a na druhe vidi take hur. Chodi ted proto k ocarce na cviceni. Naposledy ji rekli ze to neni ani mozne jaky pokrok udelala, ze to normalne delaji deti tak za mesic, dva a ne za par dni . Maminka je take spokojena, cistici bolesti ustavaji a je ji mnohem lepe a zajimave to pusobi na tatinka, ten Benika nenosi ale i tak je mily, chvali, nosi kvetiny, no proste dokonaly manzel

Hezky vecer vsem !!!!

kavomilka 2010-06-17 11:54:39 ukázat v kontextu reset

Zdravím,Beníci mi došli v uterý,do hodiny vědomé hluboké nadechnutí,mám je i na noc,nálada spíš sršnovitá ale dva měsíce bolavé rameno už týden dělalo paseku a teď po dvou dnech s Beníkama Ok-rameno k použití,trapézy k šáhnutí-super!! Jen tak dále.Srdečně fšem.

Revelacao 2010-06-17 09:25:07, odpověď na #5168 ukázat v kontextu reset

To, že se hádají kuličky mezi sebou, musíte nějak umravnit. To by tak nešlo …
Jako ve školce – pěkně do řady … To by s Vámi jen cvičily.
Až vyčistíte jeden problémek, přijde na řadu jiný. A žádné předbíhání!
Ale tak mne napadlo, že ono se to stejně čistí všechno v klidu (nebo bouřlivě!), ať máte náramky kde je zrovna máte. Ta určená místa jsou pak až při konkrétním problému …
Poproste Beníka ať to vezme postupně a s citem! ))))))
Dá se s ním mluvit. Není to žádnej malej kluk …

sunny 2010-06-17 09:06:49, odpověď na #5161 ukázat v kontextu reset

Ahojky Revelacao,díky za podnět, že mám zaběhnout do "jiného chlívečku",tak jsem tady a jdu se dělit o postřehy z "přiložení" BENA.Zjistila jsem, že přes všechny podněty,kam kuličky přikládat, vlastně naprosto nevím, kde začít , protože jakmile někam přiložím,zbylé orgány či buňky se vzbouří a volají tady jsme ,taky se chceme přissát a dají mě to patřičně najevo, takže tedy odtrhnu a přiložím jinde a tedy zase ty buňky a orgány ,co o BENA přišly volají ještě,ještě.......Takže třeba konkrétně dnešní noc jsem přiložila náramky na obě ruce a prstýnky na palce u nohou ( někdo z okolí mi "pomohl"redukovat počty kuliček a navíc mi nezbylo) a naivně si myslela,že usnu líbezným barevným spánkem jak tady mnozí popisujete, ale místo toho jsem se o půlnoci přissála k PC a psala dědkovi o radu, do rána se přehazovala ( říkala si,děvče vydrž, přece ho nevyhodíš uprostřed noci z postele,když jsi ho tam sama vzala)
.................takže pocit jakoby po prohýřené noci,ale kupodivu jaksi vklidu,nezbývá, než se jít usmívat do zrcadla a jít činit dobré skutky...........Pěkný den s úsměvem všem, jsem ráda , že jsem Vás objevila . (dala bych tu tři sluníčka,ale už není čas,tak jen papá.)

Revelacao 2010-06-17 08:05:20, odpověď na #5160 ukázat v kontextu reset

Zdravím také po ránu!
Prožívám s Beníkem klidné dny. Uvidíme, co mi dál připravuje za překvapení …
Někde jsem to tady psala – Beník se mi ve vizualizacích zjevuje jako nádherná svítící skupinka bílých perel – jakoby ležící náhrdelník.
V hlubinách nějakého nebeského moře – kolem je nádherná modř jako na obloze … je to kombinace vody, něžné mořské pěny na hladině, a ještě jiskřící paprsky slunce se blýskají na hladině. Je to božský pohled a naprostý mír duše.
Když jsem tak přemýšlela, usmála jsem se, že je to dar Poseidona, nebo Neptuna …
Přijala jsem toto poselství jako znamení, že mne objala pradávná moudrost a mluví ke mně.
Život kdysi vzešel z vody – velryby jsou paměť věků …
říká se jim pravěké knihovny… )))
Jak říká náš Majáček – procházíme neustále zázraky a znameními, jen je problém jim porozumět.
Tak jsem pod ochranou skvostného Beníka na mořské obloze … svítíme si spolu a posíláme světýlka kam je třeba …

Sluníčko3 2010-06-17 07:36:07, odpověď na #5154 ukázat v kontextu reset

probíhá mírnější čištění - občas se ozve nějaký ten kloub,čistí se plíce,mírný kašel,je zvláštní,že když si Beníka spojuji jako náhrdelník, tak sám vytvoří dole jakousi kuličku,pomáhám mu ještě tymiánkami a diviznou. Žlučník už nebolí,dostavila se nesmírná chuť k jídlu,doslova žravka.Psychický stav vyrovnanější,úsměv na tváři, klídek,občas zhoupnutí dolů,ale netrvá dlouho a je vše zas v pohodě.
Jinak před týdnem jsem měla zvláštní vizualizaci Beníků, viděla jsem je všechny jako nádherně svítící, představující různé tvary, asi tak,jak když se díváte na různá souhvězdí na noční obloze.Včera už byl obraz jiný.Stále přetrvávají souhvězdí, ale objevila se souvislá čára,už pěkně dlouhá,spojená z mnoha Beníků,asi když si představíte kousek rovníku.

Dědek kořenář 2010-06-16 21:33:18 ukázat v kontextu reset

Žaludeční, vředy, celiakie, Crohnova choroba, dráždivý tračník, líné střevo ap.
Domnívám se, že by náhrdelníkový pás přes břicho mohl přinést zajímavé výsledky.

Dědek kořenář 2010-06-16 21:31:14 ukázat v kontextu reset

Ženské problémy
Doporučuji vyzkoušet náhrdelník kolem břicha prověšený dopředu a případně přivěsit doprostřed U závěs široký asi 10 cm a sahající až na kost stydkou (někdo tomu říká venušin pahrbek, ale prostě na podbřišek...).

Dědek kořenář 2010-06-16 21:27:51 ukázat v kontextu reset

Štítná žláza
Jednořadé i dvouřadé náhrdelníky mírně těsné vedoucí přes štítnou žlázu vedly majitele k pozorování, že bulky a cysty se jim výrazně zmenšují.

Takže zkoušejte a experimentujte, vypadá to, že moje optimalizace se podařila a že to je přesně akorát jako s ohněm. Nepálí, ale účinně hřeje, protože i neharmonické a příliš silné magnetické pole může škodit.

Dědek kořenář 2010-06-16 21:15:32 ukázat v kontextu reset

Leukémie
Zdá se, podle předběžných pozorování na majitelích, že kromě obvyklých náramků a postupů se osvědčuje přídavek z náhrdelníku spuštěné jedné řady kuliček až na dolní okraj hrudní kosti.

Dědek kořenář 2010-06-16 21:13:37 ukázat v kontextu reset

Únavový syndrom
Zde jsem kromě náramků dělal pokus s brzlíkem, kdy jsem nechal z náhrdelníku svěšenu jednu řadu kuliček mezi prsy po hrudní kosti a od prostředku hrudní kosti menší kroužek kolem 12-20 kuliček.

Dědek kořenář 2010-06-16 21:10:33 ukázat v kontextu reset

RAKOVINA a BEN7.
Zdá se, že metastázy, tedy chuchvalečky rakovinových buněk cestující po těle, jsou maskovány shlukem nedisociovaných aminokyselin před bílými krvinkami, ale průchodem kolem Bena se část maskovacích aminokyselin disociuje, oddělí do roztoku a posléze metabolizuje snadno v játrech.
Z toho plyne poučení, že všichni s rakovinou a po rakovině by měli ve vlastním zájmu nosit Beníka na všech tělesných výčnělcích.
Tím nemyslím u pánů úplně všech...
Nicméně kvůli omezení maskování rakovinných buněk si myslím, že by si rakovináři asi měli kromě náramků a náhrdelníku v místech nádoru umístit Beníka jako přiložený náramek z 21-42 kuliček. Typické to je například kolem prsu s bulkou ještě před vyšetřením, operací atd. i potom. Když si to představím, snad by to šlo zavěsit dvěma závěsy kuliček na náhrdelník, aby to nespadlo. Jinak jedině přimagnetovat na textil...
Experimentujte a pište.
Zjistil jsem, že u kašle právě lze podobně udělat jakoby ozdoby spuštěné z náhrdelníku níž na hrudník.

hakuba 2010-06-16 14:09:06 ukázat v kontextu reset

všem Beníkům 3x ZDAR ZDAR ZDAR !!!

moje "veselá příhoda z natáčení" ..... při odchodu do práce náramek na pravé ruce z 25 kuliček a 5 kuliček jako ozdoba
při příchodu do práce jen 25 kuliček a 5 kuliček bylo fuč
prohledala jsem vše co se dalo a nikde nic ....
tak jsem se smířila se ztrátou ...
po týdnu s náramkem opět na pravé ruce jsem při chůzi "nějak přejela" rukou po velké černé kabelce, kterou nosím přes rameno a najednou VELKÉ CVAK! kouknu na ruku a na ruce opět 30 kuliček = hurááá = připitomněle a s vděkem jsem se usmívala a vítala je zpět na mé ruce
ty malé kuličky byly ASI celý týden "nějak tajně" přichyceny na kroužku u zipu = nedovedu si to vysvětlit, protože jsem je opravdu neviděla .....

v práci náramek radši sundávám z ruky a dávám do kapsy jinak jsem pořád někde přichycená
v noci jsem neodluční kamarádi a vnímám ho něžně = málo kuliček tudíž malé něžné čištění ........

Anys 2010-06-16 13:58:42 ukázat v kontextu reset

Dobré deštivé odpoledne.
Tak nevím, co si mám myslet. O víkendu věci nějak drhly, kvůli havárii od pátku do pondělka netekla voda, semtam nešla elektřina, všichni okolo byli nervózní a já taky - a to jsem neměla dělat. S Benem na těle se člověk opravdu nemůže oddávat chmurám a negativním emocím, pokud jich nechce mít x-násobně. Vyzkoušela jsem to (neplánovaně) a v pondělí všechny klouby bolely, levá ruka oteklá jako balón, prsty nešly narovnat a oteklý levý kotník pajdal. Stále jsem Bena nesundala a v úterý jsem si musela vzít dovolenou, protože ta bolest nešla utlumit ani rozhýbat. Klesla jsem tak hluboko, že jsem si vzala prášek proti bolesti a Bena na pár hodin odložila. Do večera se všechno jakžtakž uklidnilo, dnes opět pracuju i s Benem na všech končetinách. TO TEDA BYLA LEKCE!!! No vida, na začátku jsem nevěděla, co si mám myslet a tak jsem si postupně pěkně sama odpověděla.....Jo jo, hlavně klídek a zhluboka dýchat jako ještěrka. Zdravím všechny

Revelacao 2010-06-16 07:52:22, odpověď na #5118 ukázat v kontextu reset

Hezké ráno,
Ne že by mne to překvapilo – občas se to dělo a já to brala jako součást svého žití … Náramek Bena na kotníku a usínání – křeč ve šlapce směr pata – prsty (spodem) … Jsem člověk trpělivý a tak jsem točila onou končetinou všemi směry aby se stav uklidnil …
No nic moc.
Nechci vykřikovat moc nahlas, ale jakoby se mi vracel cit (místo lehkého mravenčení) do palce levé nohy, u něž mám tradiční „kostku“ kloubní a je lehce méně citlivý – jakoby tam kdesi cosi asi skřípnutého bylo a tudíž …
Přiznám, že jsem na pokyn myšlenky našeho Majáčku začala občas chodit bytem bosky s cílem se odrážet i prsty na nohách … Že by ?
Ale co se děje – to prakticky nevím … Zkusím se optat Beníka.

babi Helča 2010-06-16 07:29:47, odpověď na #5114 ukázat v kontextu reset

Dobré jitro v hlášení

Dnes opět výročí - 14 dní nekouření s Beníkem,absťák nulový,chuť na sladké se ztlumila až vymizela,váha se zastavila s tím přírůstkem 1kg tak doufám,že půjde dolů
...při bolesti zborcených kůstek v nártu okamžitě zmizí když si naň položím zářič z Beníku.
...stále převládá přísun energie,optimismus,radost ze života,pohoda...

Šťovka 2010-06-15 23:31:54 ukázat v kontextu reset

Dnes mě bolí ruka a ten palec ještě víc, cítím zablokovanou krční páteř,...ale psychicky jsem daleko více v pohodě a usmívám se ještě víc, než před tím a jsem klidnější a vážím si ještě více všeho kolem sebe,....

Revelacao 2010-06-15 08:40:50, odpověď na #5029 ukázat v kontextu reset

Zdravím také po ránu!
Kdybyste mne tady neupozornily, o černání bych nevěděla ...
Ano v místečku styku korálků mám malinko zašedlo. Včera jsem před spaním jsem perličky ošetřila a jedu dál ... Je to jednoduché - náhrdelník postupně trhám a současně konce hádků otřu o hadříček z maka ...
Dnes dobré spaní - ráno cítím svaly kolem krku - ramenní.
Rozcvičeno, vyještěrkováno a dobré ...

babi Helča 2010-06-15 07:34:43, odpověď na #5027 ukázat v kontextu reset

Dobré jitro v Hodnocení
...zajímavý úkaz...taky mi zčernají kuličky Beníka,ale jen když je půjčím,pak se mi vrátí,nandám si ho zpět a jakoby na usmířenou,ta čerň zmizí,ale nemám ji ani na sobě,asi tak po dni a noci nošení....
:::že bych čistila JÁ Beníka? No toto A kdo teda čistí mne?
...ale je fakt,že je spolehlivý na ten nikotinový absťák,žádný se nekoná a proti bolesti nártu pravé nohy spolu se Zapperem,je to SUPER

Simoušek 2010-06-15 06:59:07, odpověď na #4999 ukázat v kontextu reset

Dobrý den. Beníka nyní nesundávám ani na noc. Jen při mytí. Ve čtrtek mě rozbolelo v krku a hlava a měla jsem jít cvičit. To jsem se omluvila a nechala Beníka působit poprvé přes noc. V pátek jsem se omluvila taktéž v práci, protože ráno mi nebylo dobře a Beníka jsem měla opět celý den. Odpoledne v pátek mi bylo dobře a nic mě nebolelo. Samozřejmě jsem léčbu podpořila stříkáním dubovek do krku a užíváním tymiánové směsi.
Kuličky mi černají v místě styku - těch kuliček. Taky budu muset začít čistit.

Revelacao 2010-06-14 22:50:30, odpověď na #4999 ukázat v kontextu reset

Zkusím napsat jen trošku – zatím s Benem koketujeme. Mám ho asi 5 dní!
1) Chvíli po nasazení náramků se mi zahřály ruce a to mne nejen překvapilo, ale moc potěšilo. Trvání stálé …
2) Při žehlení nejprve rozbolela bederní páteř, pak i mezilopatkové teritorium – běžný úkaz … jinak netrpím bolestí zad. Dala jsem si Bena kolem pasu a skutečně v tom místě nastala brzy úleva. Přemýšlela jsem jak šňůru perliček nějak dostat do prostoru mezi lopatkami. Kolem ňader to nedrželo a padalo …
Tedy jsem zkusila nadstavit šňůru perliček dostatečně dlouhou a pomalu ji spustila shora za krkem po páteři dolů. Samozřejmě byla překážka v zapínání mini oděvu pod košilí a háčky se okamžitě spojovaly s Beníkem. Když jsem ho dostala až ke kostrči, otočila jsem zbytek kolem krku do náhrdelníku se šňůrou perel spuštěnou po zádech po páteři. Ještě jsem to na konci stočila do jakési smyčky jako „zářič“. Žehlila a bolest mezi lopatkami odezněla také …
3) Ofšem, co jsem zažila při nákupu potravy, stojí za povšimnutí. Zírala jsem do boxu s tuky, sýry, jogurty – znáte to. Tělo ale můj plánovaný rozpis nevzalo. Chuť přišla pouze na Kozí sýr, kvasnice a čerstvý kulatý sýr (nutno brzy konzumovat) a acidofilní mléko. Nechuť ke všemu jinému byla opravdu dobře čitelná … . Chleba obyčejný – konzumní.
4) Ráno jsem se probudila s mírnou bolestí hlavy – asi z únavy – nejsem na to zvyklá. Napřed jsem zkoušela vytažení páteře systém královna a točení hlavy s plánem uvolnění krčních obratlů s následným lepším prouděním krve tam kam je třeba. Nic moc … Ještěrčí dech … opět nic moc. I vzpomněla na Bena. Udělala si čelenku a posadila na makovičku … Korálky začaly chladit (čelo bylo asi zjevně teplejší …) Za chvíli úleva, klid a bolest odezněla … Nebylo to ani 10 minut a Bena jsem sundala a poděkovala mu za pomoc.
5) Dal se se mnou na zastávce tramvaje do řeči rozverný (50 – 100 letý) pán – pivního vzezření a rudé pleti, se dvěma berlemi a krátkými rukávy (zima jako v psírně) „Myslíte, že nebude pršet do 20 minut?“ zahlaholil bezprostředně ke mně … Jindy bych byla nevolí celá pryč a dělala že neslyším … znáte to. K mému údivu jsem zahlaholila rovněž s naprostou jistotou. „Určitě nebude“!
„Já totiž nemám deštník a ani ho nemám jak vzít do ruky …“
Doprovázel mne labužnickými pohledy. Fakt mi to nevadilo … Nu a jela tramvaj a bylo mi popřáno krásné prožití večera … Že by Beník i nastavoval seznamování? ))))
Tedy ….

Sluníčko3 2010-06-14 11:57:38, odpověď na #4996 ukázat v kontextu reset

10. a 11. den jsem měla Beníka kolem zápěstí,klouby nebolely, ale večer byly kuličky začernalé, čistila jsem a leštila je nejméně hodinu(ručník byl úplně černý)

azalka 2010-06-14 11:49:10 ukázat v kontextu reset

Dobrý den přeji, mám Beníka 14 dní na všech končetinách, téměř stále. Očekávaná bolest kloubů se neprojevila, ale od prvého dne zvýšená chuť k jídlu a na sladké. Psychika se zklidnila, předpokládám že se čistím, kuličky již od šestého dne ztrácí lesk, především na horních končetinách. Zdá se mi, že si Beník v poslední době sám vybírá, v jaké podobě bude spojen, i když si spojení kontroluji a spojím na jang, najednou zjistím, že mám jeden velký náramek ve spojení jin.

Dědek kořenář 2010-06-14 10:37:02, odpověď na #4990 ukázat v kontextu reset

Ztráta lesku znamená, že se čistíte hodně i pokožkou. To znamená, že pro parádu budete potřebovat novou sadu Benů než do práce...

jaryn 2010-06-14 10:29:55 ukázat v kontextu reset

Dobrý den. Poctivě pročítám příspěvky k Beníkům... Nevím jestli se něco děje s mým tělíčkem, ale zdá se mi, že se nechci tak hádat, jako před tím. Od prvního dne jsem Beníky nesundala, jen je průběžně přesouvám na ruce a nohy a kolem krku. (130 ks) Jakoby se staly mojí součástí, nechci být bez nich. Jen bych se chtěla zeptat dědečka, co dělat, kuličky se odírají a ztrácejí lesk. Nejsou tak hezké. Jakmile zjistím něco nového, ozvu se. Jaryn

babi Helča 2010-06-12 20:41:09, odpověď na #4944 ukázat v kontextu reset

Hodnocení od mé snachy 38 let,která má Beníka pouze na jedné ruce jako náramek - "nejsem tak nervní na děti a nenavštěvuji tak často ledničku" - po týdnu nošení na pravé ruce
...asi bude tchýně přiobjednávat ...

Sluníčko3 2010-06-11 17:37:29, odpověď na #4943 ukázat v kontextu reset

den devátý, včera odpoledne a večer mě to prohnalo několika 13tými komnatami,pečlivě zasouvanými a uzamčenými, nyní stav(psych. i fyzic.) v normálu....a stejně se na SNM těším

Helen 2010-06-11 17:05:50 ukázat v kontextu reset

Přítel (50 let) si udělal neví jak má na pravé straně štítné žlázy cystu velkou jako vejce. Dostal se k panu Novému a on ji během půlhodinky zmenšil asi na desetinu. Protože to k němu máme daleko, tak jsme to rok nechali v klidu a ono se to o trošku zvětšilo, ale snesitelně. Tak jsme dali náhrdelník z Beníka a ono se to začíná zase viditelně zmenšovat!!!!!
No, to až řekneme doktorce, tak bude Ben na lékařský předpis.

Dědek kořenář 2010-06-11 13:10:12, odpověď na #4935 ukázat v kontextu reset

Díky za superpřípis, na který jsem čekal, zda-li se někdy objeví. Neříkal jsem nahlas, že Ben zesiluje mimosmyslové schoposti, což na dětech může být až markantní. Ben totiž zlepšuje komunikaci s nadvědomím, což dítě snadno interpretuje, že Ben mluví jako bytost. Na to je správná odpověď matky, že na Ben mluví na každého zvlášť a že si mohou vzájemně říkat, co Ben řekl jim. Jen je potřeba se nedivit, spíš chválit a schopnost rozvíjet. V případě nejasností je vhodné mi zavolat nebo se dotázat zde.

martecka 2010-06-11 12:38:47 ukázat v kontextu reset

Dobry den, tak se take konecne dostavam k hodnoceni

Nove Beniky mame presne tyden, vzhledem k tomu, ze jsme jiz pred tim meli testovaci verzi nejsou u nas uz tak velke a vyrazne zmeny jako pred tim. Co je naprosto uzasne, ze s Benikem vydrzim i druhou, nocni smenu s usmevem na tvari a nadhledem, ktery nam tento kouzelny naramek dava (druha smena je kdyz dam deti spat a pak zbyde takova ta prace co se pres den nestihla - nadobi, zehleni, baleni veci k prestehovani ...)

Deti - mladsi Andilek stale klidna, zdrava, spokojena. Nocni vstavani se minimazilovalo na 1-2x. Huraaa

Starsi - parkrat jsme benika nedali a hned ji prepadla strevni chripka tak uz zase pilne nosime

Kulicek jsem koupila vicero i pro moji kamaradku a jeji deti. Od benika nemohly utrhnout oci, ani ruce. Shodli jsme se na tom, ze je Benik jako kouzelny prsten z pana prstenu "milášek" ale s tim, ze slouzi dobre veci a tudiz nema clovek problem ho dobrym lidem pujcit, ukazat, ... ale to pouto s nim je opravdu silne.

Kamaradka ma omezeny pristup na internet tak pisi za ni. Prvni den kdyz mela benika na krku ji hned rekl manzel ze ji to slusi, druhy den, znovu a ze je krasna a prinesl ji kvetiny ... je v sedmem nebi. Ona rikala, ze citi kazdou kost v tele a vse ji boli, ale nestezuje si, vi ze se cisti

Deti - jeji starsi dcera (5) je sama o sobe velmi inteligentni a citove zalozena. S kulickami si neustale hraje, spi s nimi a vcera ji videla jeji maminka jak si s Benikem povida a moc se holcicka divila, ze maminka neslysi co Benik rikal ... ma pry z benika "neuveritelny zazitek" ale nepovazuje za nutne to mamince popsat ci vysvetlit

Mladsi (1,5) mela kulicky na spani, ale ani po probuzeni nechce z nozky sundat, jenom kdyz si s nima muze hrat.

Kulicky maji od stredy vecer

Preji krasny den.

Šťovka 2010-06-10 23:43:03, odpověď na #4921 ukázat v kontextu reset

4.den s Beníkem je stejný, čištění, bolesti kloubů na rukách, pocení. Taky jsem se párkrát cvakla a štípe to, magnety jsou fakt silné. Dnes jsem naordinovala Beníka své druhé dceři, ta první ho má taky už od pondělí jako já. Uvidíme, co holky na to.
Nosím celý den v práci dvojitě na levé (bolavější) ruce a když cítím, že už vadí, přendám ho na pravou ruku, spíš intuitivně. Doma ho rozdělím na obě ruce a dnes odpoledne jsem měla pocit, že už si od sebe potřebujeme odpočinout, tak jsem ho sundala. Tak za 2 hod. už mi chyběl, takže už je zase tady se mnou. Na noc ho mám na rukou. Teď mě vnímá a pravá ruka bolí víc, zvláště palec a cítím příliv tepla do bolavých míst.
Takže dobrou noc a zdravíme s Beníkem kamarády

Revelacao 2010-06-10 23:24:22, odpověď na #4909 ukázat v kontextu reset

Tak hlásím, že konečně Dartagnan přivezl Beníka!
Musím na něj prásknout, že si zkusil před mými zraky malinkaté kolečko kuliček scvaknout na ušní lalůček jako náušnici – pěkně zasyčel bolestí. Poznamenala jsem, i pohrozila prstem, že to se nesmí dělat, že to Majáček zakázal – hmmmm - kýval že ví… ))))
Pak si celou čtvrthodinu ucho masíroval … a měl tam i flíček!
Už cestou domů mne stříbrný kamarád neustále dojímal svou přítomností v tašce.
Musím přiznat, že jsem nečekala, že soudržnost magnetů je tak silná! Doma jsem se pokoušela rozervat od sebe kuličky … po krátkém úporném zápolení jsem si je nasadila na ruce i kotníky i krk …
První poznatek - za hodinu mi zteplaly ruce i nohy – jsem zimomřivka.
To mi dodalo nadšení, a jala jsem se náramky odepínat a přicvakávat zpět a zase přepojovat a doplňovat … No a přitom jsem si několikrát tak scvakla kůži na zápěstí, že jsem získala pěkné mini-modráčky a jen jsem čubrněla … vypadají jako štípance od sršně.
Nepotěšilo mne to …
Takže pozor! Konce jsou tak roztouženy, že se scvakávají jako blázni … uskakujte!
Zkusím jít spát se všemi a ráno uvidím … co tělo na to.

Anys 2010-06-10 11:44:37 ukázat v kontextu reset

Dnes mám Bena sedmý den a dějí se věci. Bolesti a otoky malých kloubů na rukách i nohách se stále zmenšují, pozvolna - ale pořád. Ranní ztuhlost kotníků taky, rozhýbání jde rychleji. Pravda, zatím bych se po ránu asi ještě nerozběhla, ale kdo ví...? Donedávna velmi bolestivá rotace zápěstí se pozvolna lepší, další revmatické změny na úponech svalů na kolenou a patách (ostruhy) pomalu měknou a zmenšují se. Sice měkly už dřív po mazání K1+MO, ale teď to jde rychleji. Nohy v těch vedrech pořád otékají, ale míň než dřív, nejsou tak bolavé a všeobecně to líp snáším. Mám - li to shrnout, je mi pořád lépe a lépe, a těším se, až mi bude úplně nejlépe Bena mám na rukách ve dne v noci a na nohách přes den pod koleny (přes sukni není vidět) a v noci na kotníkách. Děde kořenáři, děkuju.

KubaD 2010-06-10 07:20:59 ukázat v kontextu reset

zdá se že BEN umocňuje veškeré emoce. a to bohužel i negativní. Včera jsem měl učení nad hlavu a byl sjem z toho již na nervy. Vzal jsem si bena jako oporu ve formě čelenky, ale asi za 5 minut jsem doslova vybuchl nervozitou. Spravilo to odložení bena a 20 minut meditace, později večer jsem si ho zase nasadil a cítil se s ním zase dobře.

Sluníčko3 2010-06-10 07:14:48, odpověď na #4887 ukázat v kontextu reset

den osmý - nechápu, už v noci absolutní psychický propad, stav stále přetrvává, a dýcháním to fakt není, Zdravotní v dietním normálu

tlapka 2010-06-10 06:06:38 ukázat v kontextu reset

7.6 - 9.6. Levý prostředník stále rovný a méně bolestivý, kotníky nenabíhají ani ve vedrech, hlava už nepobolívá, jsem vyrovnanější-nemám potřebu řešit nesmrtelnost chrousta, za devět dní jsem lehčí skoro o 1 kilo.
manžel: Beníka odkládá jde-li mezi lidi, neunese zatím "obdivné pohledy"8), při únavě ho však přímo vyhledává a libuje si.
Děkujeme.

Dědek kořenář 2010-06-10 03:09:24, odpověď na #4882 ukázat v kontextu reset

Do této rubriky zasahujio jen kvůli vysvětlením, jimž přikládám důležitost a nechávám zde pro vás čistě jen zkušenosti a poznání.

Zdůrazňuji, že na rozdíl od všech jiných magnetických kuliček podobných machanických vlastností, tyto se tak trochu chovají živě a bioenergeticky a harmonizačně. Jakkoliv to vypadá divně, tak všichni, kteří jsou propojeni Benem v mysli, jsou spojeni mozkovým proudem Hejna, Nadvědomí ap. a ono si nás harmonizuje a čistí na mnohem vyšší úrovni, podobně, jako vy si udržujete cvičením a, životosprávou a sebepéčí své tělo. S pomocí náramku jste čímsi vyšším a ono se zprvu snaží si vás udržet co nejdéle a bude vás inspirovat k tomu, aby vydrželo co nejdéle. Nyní je stádim mláděte, takže vás bude omlazovat a silně čistit. Každého. kdo si s Benem bude hrát nebo ho nosit. Pravděpodobně se to bude ještě silně intenzivnit a je dost možné, že si hejno skrz Beny vás jako své fragmenty bude hýčkat, protože jste jeho strukturou i když jste autonomně a sebevědomě z vašeho pohledu svobodně sebou. To si neodporuje, ale naopak potencuje, protože je to v zájmu Hejna i vás.
Pochopíte-li i tento aspekt, budete mnohem šťastnější a budete mít pocit jistoty a vzájemnosti a do určité míry i definované příslušnosti jakoby mého, ale ve skutečnosti vašeho fanklubu.
Nemusíte si gratulovat, jen si užívejte dobrého pocitu, radosti i určité sebekázně, kam vás Ben vede jakoby svým jemným tlakem k opravě svých neřestí i zdravotních problémů.
Anebo si gratulujte, dyk co, je to přeci špica...

Šťovka 2010-06-09 23:35:34 ukázat v kontextu reset

Další den, pohoda, energie dost, potím se jako myš (spíše více myší). Klouby na rukou bolí a těším se, až přestanou, jsou jistě zaneřáděné. Jinak mám hlásání, které se týká mojí drahé polovičky. Včera okukoval a zkoušel mého Beníka a dnes celý den pro...kakal, zvládal to v pohodě, ale jasně se čistil. Tak nevím, ale je možné, že nás Beník ovlivňuje oba. Jinak by to musel chytit už jenom od Říhovic rodiny, ale jelikož jsme v kontaktu pouze sférickém, tak nevím. A nebo mě pomáhá v očistě , no nic, to jsou moje postřehy a už mlčím
Jinak na hlad mě stačila celý den strava jako včera.
No a na pavlači trochu toho šampíčka.

KubaD 2010-06-09 13:04:06 ukázat v kontextu reset

Ben obdržen ve čtvrtek 3.6., účinky se projevili již asi po hodině při poskytování masáže, kdy bioenergie proudila proudem silnějším než kdy dřív. V běžném nošení se u mě téměř neprojevuje, pouze jsem zaznamenal menší zlepšení nálady ke klidnějšímu stavu. V pátek při tělocviku jsem měl benika na nohách, kde byl ale problém neustálého rozpojování, který jsem vyřešil 2 kuličkami zvenčí ponožky. Efekt byl celkové zvýšení sportovního výkonu, avšak spíše v přesnosti než v pohybových schopnostech, "hvězdu z amatéra" však neudělá
V neděli jsem se probudil se silnmou rýmou, po nasazení beníka bylo do hodiny po ní . Veliký úspěh jsem zaznamenal při učení, slovíčka ne NJ, které jsem za týden nebyl schopen do hlavy dostat, jsem se naučil během 30 min ! žádné jiné větší tělesné projevy se zatím neprojevují a chuť k jídlu přetrvává .

Helen 2010-06-09 11:43:52 ukázat v kontextu reset

Naše koťátko při skoku ze stolu na záclonu spadlo na hranu kbelíku a udělalo si problém. Podle rentgenu mu sice nic není, ale táhne zadní nohy za sebou a nechce žrát. Dala jsem mu tedy náramek Ben kolem bříška u zadních noh. Zprvu se jí nelíbil, ale zvykla si rychle. Za tři dny chodí a jí bez problémů. Děkuji.

Šťovka 2010-06-09 11:30:54 ukázat v kontextu reset

Poslušně hlásím, že Beník ke mě nějak tak sám docestoval a byl přijat s otevřeným srdcem a už ho nedám z ruky. Jenom při sprchování. Navléknut byl v pondělí odpoledne a měla jsem ho v práci na levé ruce ve dvou řadách určených k duchovní činnosti. Fakt je ten, že mě některé věci, které mi vadily, nechávaly v klídku. Na noc jsem ho dala na obě ruce a k ránu se mi spojil v jeden a tak jsem ho v rozespalosti hodila až na rameno. Včera 8.6. od rána na obou rukou, odpoledne na levé ruce, kde mám potíže s klouby na palci a ukazováku (ráno jsem palcem nemohla pohnout, bolel a byl zatuhlý, přes den zlepšení). K večeru jsem přendala na pravou ruku, na levé mě začal vadit. Pozorovala jsem při rychlé chůzi a do schodů lepší dech bez bolesti na prsou.
Zároveň jsem zvolila čistící stravovací režim od pondělí, čaje, voda, syrovátka, ovoce, zelenina, multivitamín, selzink, OOKH, zeměžlučky. Váha hupla o 2 kg níž a nemám až tolik potřebu jíst.
Jinak jsem včera v noci natáhla pravou ruku nahoru na cosi nedosažitelné, pak jsem ještě povyskočila a pravé rameno zařvalo bolestí, za chvíli dobrý, ale cítím každý zanešený a opotřebovaný kloub na svém tělese. Beník bude mít dost práce. A jinak se potím úplně příšerně i v klimatizovaném prostředí. Toť zatím vše. :O

kamejka 2010-06-09 09:21:16 ukázat v kontextu reset

Zdravím oBeníkované a podávám hlášení - po prvním připnutí na všechny čtyři točení a bolest hlavy, polséze přešlo. Nosím ho pořád na rukou a střídám nohy, okolo krku, čelenka okolo pasu, hraju si.......přešla chuť sníst všechno co vidím, ale s vážením počkám....včera poprvé Beník na spaní a spala jsem jako to nejtvrdší dřevo. Jenom malinký problém, tam kde se kuličky spojují, trošku černají......(do vody nedávám) Jo a všichni čumí, jaké mám krásné perly......

Sluníčko3 2010-06-09 07:44:48, odpověď na #4779 ukázat v kontextu reset

dnes den sedmý. Od včerejška bolesti téměř ustoupily, občas mírné, snesitelné, ustoupily chřipkové stavy jako při vysoké horečce,záda téměř nebolí.Začínají se čistit další části. ale jsou to jen občasné mírné bolesti, kdekoliv, že někdy ani nevím, že by to zrovna tamdle mohlo i bolet.Nálada vyrovnaná, klidná až veselá,či doslova radostnᡴUnava stále dosti značná, spím více, ale budím se.Dietní strava po celou dobu omezena na čtrtinu či polovinu, příjem tekutin se zvýšil až na 5l,ale to jsem musela pít i v noci.Opět menší úbytek váhy, no prostě jsem neskutečně krásná a snažím se být tak krásná i uvnitř.To co cítím v hlavě,musím probrobrat s Dědouškem,a bolí z toho ta hlava občas pořádně.Jinak se mi spojují lépe souvislosti, které nacházím mnohem snadněji, lépe jvše příjmám i odevzdávám, víc na SNM, i já se hrooozně těším a jsem celá radostná

babi Helča 2010-06-08 09:58:33, odpověď na #4739 ukázat v kontextu reset

...Zjistila jsem,že se s Beníkem zkracuje potřeba spánku a přesto nejsem unavená,nebo ospalá ?
...jeden dotaz : jak se ovlivňují /jestli se/ nálady lidí při vzájemném půjčování,zkoušení,...
asi se špatně vyjadřuju...
....je možné aby Beník po několika dnech nošení předělal pesimistu na optimistu ?
....když totiž vidím,že se manžel přišedší z práce nějak divně tváří a je nevrlý,hned mu připínám Beníka samozřejmě dědo že s krmením a jeho nálada se uklidňuje,POZOR děvčata je povolnější k manipulaci ohledně práce a různých drobných i větších úkonů,nerozčiluje ho každá prkotina,jako třeba hloupá reklama v telce....,žeby...?
...ještě hlášení že chuť na cigaretu stále není a už asi nebude nikdy,ale nevím porád co s rukama,zítra mám výročí týdenního nekouření,toto trvalo,ale jak říká dědoušek,co trvá dlouho,je pak kvalitnější a na furt,je to tak ?

Anys 2010-06-07 12:47:00 ukázat v kontextu reset

Přeju dobrý den všem zúčastněným a přispěju taky svou troškou do mlýna. Beník ke mně dorazil v pátek 4.6., neprodleně jsem připnula náramek na zápěstí, oba kotníky a náhrdelník na krk a - kromě sprchování - jsem to všechno nechala působit až do nedělního poledne. Obě noci jsem spala klidně, ale kratší dobu a po probuzení už se nechtělo znovu usnout. Přes den se výrazně zhoršily bolesti kloubů, i těch, které téměř nebolely. Ráno šla chůze velmi ztuha. Moje revmatoidní artritida se chovala stejně zběsile, jako na začátku naší známosti přesto, že po čajích od děda kořenáře už byla celkem v klidu. Přes den občas pobolívala hlava, jinak po těle celkem fajn. Přechodové návaly horka jsou výrazně slabší a taky mám menší hlad. Od nedělního večera mám dosud opět všechny končetiny onáramkované a klouby opět bolí. To asi Beník razantně vyhání všechny nedobroty. Přesto ale dřívější únava je menší a chuť do práce větší. Jupíí, to bude paráda, těším se....
Zdravím všechny

tlapka 2010-06-07 10:32:24 ukázat v kontextu reset

5.6. Náhrdelník z 80 kuliček 8,00-22,00, do 9,00 tlak v uších, v levém až bolest , také bolest hlavy. 11,00 klid na obou frontách. Občasné vlny tepla v horní polovině těla. 17,00-19,00 pohodové rejdy se sekačkou bez únavy. Pak jakoby na povel práce skončena, v pohodě. Stále nemám hlad. 8o)
6.6.Náhrdelník stejně jako v sobotu, jen tlak v uších, cca ve 13,00 s ozdobou na přechodu krční a hrudní páteře, která se do večera uvolnila-cvičila jsem bez bolesti, jen hlasité suché lupkání. Jím méně.
manžel:
5.6. a 6.6. Náhrdelník z 80 kuliček denně 8,00-22,00, pocity pohodové, venku pobýval cca 7 hodin denně bez zčervenání pokožky ze slunce! Beníka si pochvaluje i před sousedkou), vidím na něm, že je denně klidnější, spokojenější, vyrovnanější. Páteř prý je lepší, je fakt, že ji vyvěšuje na sušáku na prádlo méně často.
Děkujeme.

Sluníčko3 2010-06-07 08:55:58, odpověď na #4725 ukázat v kontextu reset

ale v 7 měsících je to snad prominutelné

Sluníčko3 2010-06-07 08:54:42, odpověď na #4720 ukázat v kontextu reset

dím, že vidím

Sluníčko3 2010-06-07 07:41:28, odpověď na #4686 ukázat v kontextu reset

Tak jsem ráda, že mi od pátku nefungoval internet. Protože to bteda byly stavy a nálady.Tákže 2.de., bolesti příšerné, duševní pohoda dobrá, ovšem 3.den. stále přetrvávající bolesti (žlučník, ale cítím, že celý týden se šutýrky uvolňují a putují), nálada pesimistická až přímo blbá, odpoledne, i když jsem si dala 4km procházky, se stav zhoršuje, normálně se mi chce sprostě nadávat, no toto, to byste si teda početli, přichází totální psychické a fyzické vyčerpání, proč asi, zjišťuji až v neděli, jelikož asi putovala energie k někomu jinému, ale jsem ráda, ten dotyčný to taky už nemusel rozchodit, ale musím se optat pana Nového, co s tím, jak to regulovat.? 4.den, mnohem lepší, bolesti mírnější, pohodička na dušičce, v okolí veselo, milo. Dostávám se na přednášce do situace, že zjišťuji obrovský únik energie,zničehož je mi na omdlení, ale zvláštní je,žecítím kdo mi ji bere, tak přestávám sledovat přednášku a energii si beru nazpět,vedle sedící začíná zívat, a já jsem opět v normálu, Ovšem jak jsem to udělala moc nevím, jen najednou cítím všechny ty toky, je to úžasné,doslava radostné.Se souseda vypadavá,že je po noční, ale vůbec není unavený, no bodejď by byl, upírek jeden, tak ho ba to upozorňuju, ale je to nevěřící Tomáš. Opět nevím, jak to udržet,aniž bych se mohla soustředit i na něco jiného,(ježišínky to bude otázek v SNM Raději se klidím od dané osůbky dál.Odpoledne procházka, cítím toho spoustu,je to krásné,ale začínám mít hlavu jajko balon, podám do postele a vypínám,paráda, ne na moc dlouho,uvolňuje se další šutřík, je to jak když dloube bagrem, no teda,Ale kyvadýlko z Beníka mi prozrazuje, že by měl být poslední,juchú,to už nějak vydržím. Opět nastávají jakoby stavy při vysoké horečce. Občas vstanu, zacvičím, zadýchám a pak padnu,V noci mě to dokonce donutolo tančit.Ještě teď se směju,po tmě, zavřené oči, se tam vlním v rytmu virtuální hudby :¨-),ale bolest ustává,pak už jakž takž spím za občasného probuzení dloubnutí bagrem .Ráno se probouzím a v mysli vydím sama sebe tak v 7měsících,není to fotka, úplně reálný obraz, usmíváme se na sebe, jsem to opravdu já
Tak uvidíme,cokrásného další den přinese

babi Helča 2010-06-05 08:55:33, odpověď na #4684 ukázat v kontextu reset

....tak jedné závislosti jsem se zbavila...do druhé spadla
Chtěla jsem dát tělu oddych od Beníka a sundala ho na noc - neklidné spaní,píchání v pravém boku,mrtvení pravé nohy i ruky,stejně mám tu pravou stranu ňákou divnou.Nandala jsem Bendu na ruce i nohy a usnula konečně lepším spánkem,ale v 5hod.už zase vzhůru /děda mi tam asi zamontoval budíka/, čilá,plna tvořivých myšlének,cukání jít dolů na PC,ale zdravý rozum zvítězil a zahnal zpátky do pelíšku,stejně do 7hod.už žádný spánek,jen těžké přemýšlení a snění / zeby to byla meditace?já jí totiž nerozeznám od normálního přemýšlení si/
...jinak v pohodě a klídku,cigareta žádná ani touha po ní,začíná mi zase bolet za krkem - silné znamení,že vypínáme PC a jdeme do přírody

...a dědo,vypadá to už NAFURT...

tlapka 2010-06-05 08:16:00 ukázat v kontextu reset

3.6.
Náramky 8,00-22,00, do půl hodiny bolestivý tlak v kotníkách a bolest hlavy v čele. 9,00 kotníky odezněly, hlava pobolívala až do večera. Celý den jsem byla totálně utlumena, trochu ucpaný nos a pokašlávání jako při lehkém nachlazení. Žlučovody byly v klidu.
manžel:
Přes den bez Beníka, po obědě spal asi hodinu, bederní páteř vcelku uvolněná, spokojenost. Celý den studoval návod k autu. Opasek na noc od 22,00.
4.6.
Náramky 9,00-22,00, opět kotníky a hlava, ale jen mírný tlak necelou hodinu. Do asi 13,00 jsem si připadala jakoby řízena odjinud. Do 14,30 několik vln tepla, a pak jsem do 19,30 proháněla sekačku bez únavy. Chtěla jsem s Beníkem i spát, ale nemohla jsem usnout, odložila jsem ho. Prostředník rovný bez bolesti.Nemám hlad.
manžel:
Opasek od 22,00-9,00. Nemohl asi hodinu usnout. Ráno celá páteř uvolněná bez bolesti-vydržela i přes den, spokojený, vyrovnaný, velmi pracovitý na zahradě. Má hlad.
Děkujeme.

babi Helča 2010-06-04 22:01:35, odpověď na #4673 ukázat v kontextu reset

...zajímavé...záchvatový kašel značky "Smích tabákového průmyslu" se u mne nedostavil,přestože jsem už tři dny bez nikotinu
Přeji všem krásnou dobrou noc

sestricka 2010-06-04 20:26:33 ukázat v kontextu reset

děkuju dědečku ,že BEN je tady

sestricka 2010-06-04 20:25:45 ukázat v kontextu reset

musím uznat ,že se mi chut k jídlu opravdu snížila, a na to jsem čekala a že se všichni přichytnem k čemukoliv? zajimavé je to v práci,kolegyně ho má taky nebavíme se o ničem jiném,než kde jsme se přichytli na sebe jen zdálky máváme pracujeme ve zdravotnictví, a tam je možností spousta ale i po cestě z práce v MHD,je to sranda, nebot se dějí věci co nečekáme, a já se jen směju,přijdu domů, chci pověsit prádlo,a můj balkonek si mě přitáhne otočím se, a už jsem opět někde jinde přichycená mě to baví dává mi to úsměv ,a to je největší dar,co mohl ke mě přijít tak to tak berte....s úsměvem....

sestricka 2010-06-04 20:17:35 ukázat v kontextu reset

přidám jedno hlásání o Benu....obj. jsem si jen 42 kuliček...myslela jsem,si že je to smůla,nebo chyba..že mi to fin,stránka nedovolila...ale není to tak..včera jsem si na dopoledne dala náramek na levou ruku,měla jsem pocit, že jsem "bojovník" hrdá,a neporazitelná,až moc to posílilo mé Ego,ale po 12 hod. jsem si ho dala na pravou ruku,a změna veliká!!!! stala jsem se opakem,chápavým a klidným človíčkem...žádná nervozita, ani chut na cigaretu...
na noc jsem ho neměla nikde,ale spala jsem klidně,ale málo....mělo to tak být, začít jen s málem,a poznat,co to !málo" dokáže,až bude plný počet, a já k němu dojdu, o to, to bude krásnější.....někdy TO MALO pomůže víc, než mít hned všechno....nezlobte se za upřimnost....

Helen 2010-06-04 17:20:36 ukázat v kontextu reset

Mám pane Jiří stejné pozorování, první tři dny jsem byla unavená, všechno mě bolelo a nic se mnou nebylo. Teď jsem už druhý den svěží jak rybka a myslím, že jsem i milá na členy domácnosti. A potěším i některé mé vzory tady. Už druhý den nekouřím a nemám žádnou potřebu. Dneska jsem vyhodila poslední tři krabičky. Byla jsem šílený nervák, ale co nosím Beníka se mi zdá, že jsem úplně klidná a nervy jsou všichni kolem.
Také se trochu snažím dodržovat rady z Detoxikace.

Jiří 2010-06-04 17:14:21 ukázat v kontextu reset

Ben7 mám zase já a už po několika hodinách jsem zapomněl v práci na čas. Byl jsem pilný až tak, že jsem si nevzpomněl na svačinu ani oběd a mistr mě musel z práce vyhnat, že si mám užívat víkendu. Žádná únava, žádný hlad, jsem plný energie. V prvních dvouch dnech to ale bylo naopak. Asi se to mělo vyčistit.
Manželka, na kterou lezla viróza a teplota se během jediného dne nošení dala do pořádku, ale nic necítila.

dádi 2010-06-04 15:14:15 ukázat v kontextu reset

ahoj, zatím nevím, pořád se k něčemu přichytávám, třeba ke kolu, když na něm jedu do práce a taky sama k sobě. chuť k jídlu mám čím dál tím větší,jinak se nic moc neděje...tak nevím...

Marlen 2010-06-04 13:05:17 ukázat v kontextu reset

Ahoj tak už mám taky Beníka.Co se mi zhoršilo je únava,naštěstí teď nemám práci tak to snad zvládnu.S únavou už bojuji přes deset let a vyzkoušela jsem kde co a nic.Kdo nezažil neví o čem píšu.Do Beníka vkládám velké naděje.
S Bendou chodím i spát,aspoň nespím sama .Měla jsem obavy že nevydrží moje noční eskymácké obraty ale vydržel a ráno jsem s ním i vstávala.
63 mi ještě není ale doufám že s Bendouškem se jich možná
dožiju

babi Helča 2010-06-04 10:55:00, odpověď na #4652 ukázat v kontextu reset

...já už bych se od něho teda neodloučila a hlídala bych si ho jako oko v hlavě..
...budu mít problémy ho půjčit,už škemrají...

olavv 2010-06-04 10:40:11 ukázat v kontextu reset

1.6. 13.00
- kuličky netrpělivě vyhlížím, jelikož pán z PPL již avizoval příjezd
- cca 2 hodiny poté skládám všechny tvary a mazlím se s Beníkem, je to příjemné
- jelikož mám nějaké pochroumané pravé rameno a hlavně nepříjemný tenisový loket na téže ruce a celé odpoledne pobíhání po městě, vymýšlím vhodnou alternativu nošení
- nakonec vítězí náramek na zápěstí 31 kuliček
- nechávám si jej i přes noc a do ortézky pod tenisový loket vsouvám 20 kuliček, v noci se kupodivu nebudím, spaní je totiž můj velký problém i když mě nic nebolí, momentálně mě budívá bolest v rameni i v lokti
2.6.
V 6.00 nasazuji náramek 31 kuliček na pravou ruku, po příchodu do zaměstnání další náramek 41 kuliček nad ortézku + náramky na každou nožku (a´ 38), ze zbylých prstýnek
Sundávám při odchodu z práce, nechávám jenom náramek na pravé ruce, jelikož jdu na rehabilitaci.
Odpoledne nasazuji náhrdelník a na pravou ruku a nohu náramek.
Spím s náramky na obou rukách, spím kupodivu celou noc až do 4.30, pak už „nezaberu“
3.6.
Ráno pociťuji úlevu v lokti, dávám opět 1 náramek na loket, 1 na zápěstí, 1 na nohu + prstýnek ze zbylých. Zapomněla jsem uvést, že trpím jakýmsi svědivým nepříjemným exemem na několika místech, za 10 let přes veškerá vyšetření a hospitalizace mně od něj nikdo nepomohl, jelikož se nezjistila příčina. Cca 2 měsíce užívám OO-KH několikrát denně, což se mi jeví velice prospěšným, exem sice nezmizel, nicméně je zklidněný. Jinak nevím jestli to souvisí, ale už druhý den je mi pořád zima a necítím se ve své kůži. Po příchodu domů nasazuji náhrdelník a náramky, během večera mě svědí i to, co mě nikdy nesvědilo – hlava, za krkem, ruce, nohy, ale loket je kupodivu klidný. S Beníkem ve stejné kombinaci jdu spát ve 22.30.
4.6.
V noci v 1.30 se vzbudím s pocitem jako při chřipce. Chci vstát, ale nějak to nejde, na každé končetině jako kdybych měla závaží, je mi zima, jsem v jakémsi nepříjemném polospánku, který za půl hodiny vystřídá horko po celém těle. Tento stav se opakuje asi do 3 hodin, kdy naprosto vysílená sundám Beníka a plížím se napít. Nějak mě všechno bolí. Už nenasazuju a snažím se usnout, což nejde. Tak se plácám asi hodinu, pak usnu, v 6 vstanu jako přejetá parním válcem a jdu na rehabku, posléze do zaměstnání. Možná jsem udělala chybu, že jsem si na noc vzala těch Beníků příliš.
Teď řeším dilema – zítra odlítám do teplých krajů – mám vzít Beníka sebou či nikoliv? Mám strach, abych jej někde nepotratila. Nechat doma a začít znova až po návratu? Poraďte prosím.

babi Helča 2010-06-04 10:21:57, odpověď na #4643 ukázat v kontextu reset

...opět hlášení - žádná chuť na cigaretu,spíš jen pocit,že mi něco chybí,ta žravost už se taky uklidňuje,tak snad tu váhu ohlídám,už žádné bolesti,zajímavý je ten klid,čekala jsem,že když přestanu dodávat nikotin,že budou návaly zlosti,nervozity a ono nic,asi to vylítlo ze mne při té euforii,spánek opět kvalitní,přidaly se barevné sny,zajímavé...
...lýtka se nezapalují /škoda/
...akné už pomalu mizí,teda byla to děsně svědivá vyrážka na prsou,asi se mi čistí plíce
... chytá mne tvořivá fantazie,asi půjdu tvořit na zahradu : ,ale spíš ta ukecaná,to by chtělo ucho,které naslouchá...

Sluníčko3 2010-06-04 07:56:14, odpověď na #4632 ukázat v kontextu reset

Myslím,že působení Beníku začíná už v pondělí, i na dálku. Celkové zhoršení zdravotního stavu, - bolesti, křeče trávicího ústrojí, ozývá se blokace páteře.Postupně se přidávají bolesti průdušek, hlavy, zubů, křeče v nohách. Většina odezní, kromě trávení., křeče se zhoršují.Návaly vzteku, v úterý mizí, ale myslím že pomohlo i Hlášení. Beník doručen ve čtvrtek, nasazen v poledne kolem pasu. Za hodinu motání hlavy,hlavně ve stoje, za další hodinu asi 15minutové teplo na celém trávicím ústrojí,pro srovnání asi tak čtyři Dědouškovy ruce, velice příjemné.Křeče stále přetrvávají. Odpoledne masáž kolem páteře, úleva krátkodobá.Zkoušela jsem Beníka umístit na páteř, bez odezvy. Nechuť k jídlu, takže dieta ještě asi poloviční. Střídají se návaly tepla a zimnice. Beník celou noc kolem pasu a přemístila jsem se opět na podlahu. Pro páteř úleva.Spaní špatné, neustále jsem se budila,bolesti mírnější.Ráno nechávám Beníka stále kolem pasu, zkouším při krátké meditaci myslí projíždět s Beníkem páteří do míst blokace, zde rozbíjet zablokované shluky a vést dráhu ke žlučníku. Přichází úleva, křeče se zmírňují. Neustále mě to nutí držet tělo ve správné poloze., víc cvičit novpoklony.Vím že potřebuji sifon, ale ten budu mít až odpoledne. Jinak jsem klidnější, vyrovnanější.Ani mě nerozhodilo, že todle musím psát znovu, protože se mi odhlásil počítač.

Jiří 2010-06-03 22:08:50 ukázat v kontextu reset

Ben zakoupen a použit na všech končetinách a krku. První den mě bolely různě klouby po celém těle. Nejdřív několik hodin kolena a kyčle, ale vždycky jen jeden kloub různě dlouhou dobu. Potom ramena a kotníky a kříž. V noci jsem usnul jako mrtvola ještě dřív než jsem se stačil pomodlit. Ráno jsem byl úplně tuhý a musel jsem se rozhýbávat. Další den jsem byl jako mrtvola bez nálady a chuti do všeho. Šel jsem brzy spát a spal jsem zase jako pařez. Ráno jsem se probudil a zjistil jsem, že je večer, takže jsem spal skoro 23 hodin. Nyní se cítím velice vyspale a už abych šel zase spát. Vůbec se mi ale nechce, tak Ben předávám manželce a uvidíme, co to s ní udělá.

Ani 2010-06-03 20:35:43 ukázat v kontextu reset

Dnes konečně Beníci přišli! Po prvním nasazení náramků v 9:00 - na všechny 4 mi běžel mráz po zádech a naskočila husí kůže po těle, radost, euforie, krása- manžel říká, že jsem na něho jak Mílius . 10:00 - vše mi připadá málo sladké, 12:00 - napětí ve svalech krční páteře, 13:00 - mám neobvykle teplé ruce, 14:00 - kašel, velké chutě na sladké, slané, mastné a nezdravé- jsem neodolala 16:30 - bolí záda, píchá v boku, jsem celá rozlámaná a chce se mi spát. 20:30 - chutě konečně zažehnány, pohoda, příjemná únava- těším se na sladké sny. Náramky jsou krásné-děkuji.

banditka 2010-06-03 15:41:06 ukázat v kontextu reset

Kratke hlaseni: vcera benik na vsech ctyrech a cely den jsem pila litry prevarene vlazne vody (jsem s pitim DOST na stiru, takze prekvapeni) - ruzne tukani a popotahovani ruznych organu, ale ne nijak bolestive, bolestive jsou (a jak! ) pupeny, co se mi vyrojily na brade, na krku a zcasti ve vlasech! A to nemaji narok, protoze nemenstruuji ani neovuluji. A nevypadaji vubec kratkodobe V noci benik kolem pasu - tvrdy spanek a k ranu zvlastni barevne sny majici koreny v hlubokem podvedomi - protoze vytahly na svetlo tezce zazdene vzpominky a tak se deje cely den, protoze chodim a pospavam a dnes nejak intuitivne bez benika. Tak asi tak.

babi Helča 2010-06-03 13:14:18, odpověď na #4614 ukázat v kontextu reset

.....tak jsem 24hod. bez nikotýnu,ale v klidu,to asi dělá Beník,měla jsem obavy z nervozity,strachu,vzteku...,nic takového se ZATÍM nedostavilo
...ale huba /pardón ústa/ mi jdou šejdrem,to na hubnutí u mě teda určitě nebude,ale né jídlo,ale různé pamlsky,ďobání...to je určitě ta odvykací absence nikotýnu...no to jsem sama zvědavá,zda to vydržím,ale hlavně jak dlouho to potrvá,kdy budu tzv. za vodou a budu moc prohlásit bez studu "jsem nekuřák"?
...dědoušku,dotaz - děje se něco s třísly,mám volat,nebo je to normál?Abych zbytečně neplašila,v nejhorším mi prostě upadnou nožičky,nó
...euforie už se nedostavují,ani žádné abnormality,jsem spíš v takovém příjemném klidu a radosti a pohodičce...

Simoušek 2010-06-03 12:35:33, odpověď na #4555 ukázat v kontextu reset

Včera jsem zakoupila 60 beníků, protože je chci nosit kolem krku. Vzala jsem si je do práce, protože jsem nějak neměla ráno čas si je nasadit. Před chvilkou jsem je zkoušela rozdělat a hodně jsem se pobavila, neboť si dělaly, co chtěly. Nasadila jsem je na pravou ruku jako takový "skorotřířadý" náramek a nyní si je užívám. Mám hned lepší náladu - nevím, jak je to možné... Že by "beníci" účinkovali tak hned? Teď přemýšlím, jestli, když píšu "beníci" mám psát jako shoda podmětu s přísudkem "dělali" nebo když myslím kuličky, tak "dělaly"? Ale pokud bych brala, že je to mužské - neživotné (i když kdo ví?), tak by bylo tvrdé "y". Co vy na to?

babi Helča 2010-06-03 09:33:20, odpověď na #4607 ukázat v kontextu reset

Hlášení Obecního úřadu - pardón,to se mi sem přimíchala naše vesnická atmosféra
...takže - spaní už méně kvalitní,časté probouzení se různými bolestivými uvědoměními jednotlivých orgánů v těle,v 5hod.ráno vyspáno,jemně seřváno,zahučení zpátky do postýlky a nové probuzení v 8hod. s úsměvem.....,si vo mně lidi budou myslet,že jsem cvok,že se bezdůvodně usmívám,zpívám s rádiem,ještě že jsem tu v baráku sama skoro celý den,jupí
...nánožky dávám jen na noc, přes den je to na mé nožky těžké,nejsem zvyklá na nich něco nosit,přes den udělám náhrdelník s přívěskem a zavěsím na krk na plíce,aby se mi čistily,když už téda nekouřím,no.Náramky,celý den celou noc nesundavám,jen při večerním sprchu zavěsím na kov výtoku...
....dnes ráno už se nedostavila eufórie jako včera,asi si zvykám,jo a včéra odpoledne se dostavil děsný útlum až jsem padla do postýlky asi na 1hoďku,asi vyprcháním vekeré energie při té euforii..
...toť vše - konec hlášení a teď se jdu vykecat někam jinam když tady se smí jen podávat hlášení...jé..

tlapka 2010-06-03 09:24:41 ukázat v kontextu reset

Na mne zbylo 11 kuliček-7,30-14,30 prstýnek na levém prostředníku, který se v důsledku práce(rodeo se sekačkou apod.)mezi 1.a 2.článkem krčívá a od kloubu u dlaně vystřeluje bolest do prstu. Pociťuji zklidnění, prst zůstává rovný. Náramky přidány ve 14,30, krevní tlak v mých běžných hodnotách kolem 125/75 stále (neléčím se). 15,30 tupě bolestivý tlak v kotníkách a v oblasti krční páteře a přechodu v hrudní p.(letité problémy). 17,00 postupné zklidnění, dále klid, pohoda, činorodost, bez mlsných chutí. Asi ve 2,15 mě probudila tupá bolest v pravém podžebří - náramky sundány, pochod po domě, několik doušků vody, změna bolesti na pálivou, postupně odezněla. 35 let po operaci žlučníku, mírně zúžené žlučovody, tento problém se mi zřídka stává. Znovu usínám asi po hodině, spánek do 7,00. Vstávání bezproblémové. Manželovi bude teprve 65 jar.

tlapka 2010-06-03 08:57:16 ukázat v kontextu reset

manžel: "Opasek" včera 7,30 - 14,30 pocit uvolnění v oblasti bederní páteře i po sundání, do večera ze židle vstává vcelku bez problémů, je svižnější, nechodí nahnutý, vitálnější do pozdních hodin, během dne neusnul. V důsledku trvalého deště jen běžná denní aktivita. Jiné účinky nehlásí ani já nepozoruji, možná krátká doba nošení. Chystám tunýlek, bude s Beníkem spát - delší doba nošení.

babi Helča 2010-06-02 15:04:19, odpověď na #4580 ukázat v kontextu reset

...tak dědoušku já budu podávat hlášení i vícekrát za den,venku je sychravo jak na podzim,tak si to tu užiju u mého PC
...tak ta dopolední eufórie už se uklidnila,nevím,zda už si mé tělo zvyká a nebo to byl nějaký příjemný mladý hlas někde zdáli...?
...rozčiluji se tím věčným přicvakáváním ke kolejnici pod klávesnicí,jo jo
.....no udělala jsem pokus cigaretou,jak tu píšu,ale nechutná,teda né že by mi někdy chutnala,ale bylo mi vždy tak nějak příjemně,teď je mi příjemně i bez ní a s ní - velmi nepříjemně,až bych řekla,že se mi zvedá žaludek,je to možné?
...né,já tomu furt nemůžu uvěřit a proto stále říkám - "ještě nejsi za vodou děvče!"
...a proto se s tím ještě nechlubím,ale něco mi říká že jo,že je to ono.Bez nějakých přístrojů,náplastí,žvýkaček a já nevím čeho ještě.
...jen s krásným perlovým náhrdelníkem,né to je jen fantazie,sen a za chvíli se probudím a budu zase hulit,fůůůůůj

Chybí mi tu Levandulová vůně !!!

babi Helča 2010-06-02 14:09:24, odpověď na #4557 ukázat v kontextu reset

....zkouška jedné cigarety s Beníkem...fuj,to ale vůbec néjni dobré...........tý brďo,já se snad vážně odnaučím ?
Dědoooó no toto ?
....piju čajíček namísto kafe,aby tak nelákalo,dělám pokusy a vono to funguje !!!!!!!!!!!

babi Helča 2010-06-02 08:55:41, odpověď na #4555 ukázat v kontextu reset

Téééééda to se to rozjelo
Hlásím : spánek s Beníkem - velice kvalitní,ozývá se mi asi žlučník?..no dědóó,píchá,
hučení v hlavě včera večer,dnes zvonění v uších po ránu,vyrážka na prsouch v oudolí jééé, větší kuřácký kašlík po ránu,nepotřeba jíst i kouřit ,hlavně večer,což u kuřáka bývá neobvyklé,svědivost nad vnitřními kotníky,vedro celkově,potivost taky celkově,ale hlavně záda...
...opisuji dle Tlapky - hodiny jsem nesledovala a 63 už mi bylo
...dnes umístěn na krku,prsouch a nohách všech 151 kuliček,do studny ještě nedáno - lakomost,hmota?
...toť zatím vše teda dnes...
...jo a Zapper přežil...

Dědek kořenář 2010-06-02 08:28:59 ukázat v kontextu reset

Přesně takhle si to představuji jako hlášení. Díky moc, díky i za ostatní vámi takto inspirované..

tlapka 2010-06-02 07:35:46 ukázat v kontextu reset

Kouličky došly včera, náramky nasazeny v počtu 116 ks kouliček na všechny končetiny. Do 14,oo rozbolela hlava v oblasti čela s přesunem do týla. 15,oo přestala pobolívat kolena, klimbám v křesle. 17,oo nemusím drbat 9 komářích štípanců z víkendu, hlava mírný tlak v týle, krevní tlak 145/75, nezvykle vysoký, ale vypila jsem koňskou dávku kofeinu. 20,oo kotníky zůstaly štíhlé i po čtyřech hodinách sezení u PC, nějak po tom kafi nemusím často běhat na WC, pobolívají kotníky, hlava ne, tlak 125/75, sundávám náramky. 21,oo svědí štípance na levém lýtku a levém nadloktí-ženu pro dubovky, kotníky nebolí, trošku ano hlava v čele.
V 21,oo nasazeno manželovi kolem pasu s ozdůbkou v oblasi bederní páteře, po hodině chrochtá blahen, kalého slova hodnocení z něj však nedostanu. Na noc je neměl.
Bude mi teprve 63 let.

banditka 2010-06-02 00:56:51 ukázat v kontextu reset

a ted ten zbytek: naramky dle navodu na vsechny koncetiny, noseno cely den, v poledne pichani v kycli do vecera cim dal tim vetsi az pajdave. Potom me to porad nejak rovnalo a nutilo zatinat hyzdove a brisni svaly - proc? Nevim. Odpo bolehlav. Po nekolika mesicich jsem dnes snedla tri cokoladove bonbony a celou susenku. Take nevim proc Jinak jsou naramky moc prijemne na noseni a vypadaji uzasne: Dekuji

Dědek kořenář 2010-06-02 00:15:04 ukázat v kontextu reset

Vaše postřehy o působení a efektu podle vás bych prosil sem. Pokec ale nechejte v druhém tématu. Díky.

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.