Téma: Hlien v stolici

Celkem 14 příspěvků.

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.
Fanynka 2011-09-20 14:44:10, odpověď na #12922 ukázat v kontextu reset

Mrkev mi chutná a šťávička z ní je skvělá. Červená řepa, pravda, má zemitou chuť, ale ta jde srovnat citronem a medem, když je potřeba, a pak se to v té mrkvové šťávě ztratí. Dělám někdy zeleninový salát - nastrouhat a nakrájet "co dům dal" a ta syrová řepa v tom salátu je moc dobrá. Ale chce to kvalitní struhadlo, protože řepa je hodně tvrdá.

Co se týče té šanky a očisty epsomkou - dlouho jsem si netroufala. Ale pilně jsem to teoreticky studovala a pak si řekla,"když to zvládli jiní, zvládnu to také". Nejde na tom nic zkazit, když to uděláte podle návodu. A pozvracet se je také zdravé . Jen si, Amater, troufněte. Už další den na sobě ucítíte, že jste omládla.

amater 2011-09-19 19:53:18 ukázat v kontextu reset

Fanynko, díky za rady zkusím to. Nebylo Vám po té proceduře šoufl? Třeba jestli jste se nepozvracela.
Udělala jsem si mrkvovou šťávu s červenou řepu - a zapůsobilo to tak, že jsem se do 5 minut pozvracela. A to byla zelenina.
Nevím, jestli jsem schopna tu epsonskou sůl a také olej ve zdraví přežít.

Fanynka 2011-09-04 16:38:53, odpověď na #12483 ukázat v kontextu reset

Moje dobrá známá se s vlákninou moc k lepšímu neposunula. Mínila, že po americkém ořešáku
ji naskákala vyrážka v obličeji - asi projev detoxikace myslím a už ho nebrala a vyrážku si raději řešila kortikoidy. Šanku jsem jen zdálky zmínila, ale bylo mi jasné, že už v informacích o ni dál pokračovat nebudu. Později jsem jí dala Enterosgel / nyní Sanogel a víckrát mi ho chválila. Takže ještě doporučuji SANOGEL.

Teď v létě jsem si udělala zatím 4x po 14 dnech očistu jater: epsomská sůl + olivový olej + grapefruitová šťáva. Vyšly ze mě takové hromady cholesterolových žmolků, že nechápu, jak se to do mě vůbec vešlo. Bylo zajímavé vidět smetiště svého těla . Také ze mne vyšla neobyčejně tmavá tekutina, velké množství. Pomyslela jsem si, že jsem ze sebe vyhodila zásoby bilirubinu, toho, co dělá všechny ty ošklivé skvrny na kůži po opálení se. Jsem teď hodně opálená, i když jsem se chránila - v Řecku se před sluníčkem nešlo schovat, ale žádné skvrny mi nevznikly.

Již rok mlsám (je to velké mlsání) OO-KH, piji před a po jídle, ale i pro chuť i pro žízeň 12K a JK. Rok je krátká doba na zbavení se všeho ošklivého, a tak to šankou a jaterní kůrou urychluji.

Skvělé návody na obě očisty najdete na Zdraví - AZ.

Fanynka 2011-09-04 12:03:28, odpověď na #12482 ukázat v kontextu reset

Je to proti parazitům ve střevech. Po přečtení Huldy Clarkové jsem uvěřila, vyzkoušela a žasla. Funguje to. Nepořizujte žádné levnější napodobeniny a promyslete si vše v pořadí vašich detoxikací. Všechno to chce řád a čas. Každá forma detoxikace mi pomáhala se posunout, každá něco ošklivého z těla odnesla. Vracím se k těm osvědčeným a vřazuji nové.

Přistoupila jsem na informace, které mě vedly k tomu, že střeva mají v detoxikaci prioritu. Teď se se svými střevy kamarádím a mám je ráda .

amater 2011-09-04 11:31:43 ukázat v kontextu reset

Dík Fanynko za rychlou odpověď. CO je to ten americký ořešák, to ještě neznám.

Fanynka 2011-09-04 11:14:11, odpověď na #12455 ukázat v kontextu reset

Tu drahou GY jsem brala měsíc 4 x 2tabl. Již druhý den jsem cítila, jak se mi snadno dýchá, úplně mě to ohromilo, protože před tím se mi dýchalo všestranně dobře. Nepochybně ta drahá GY je o něčem jiném, než její levné napodobeniny.

Detoxikuji tělo průběžně 4 roky. Nedělám si násilí. Někdy moje soustředění běží jiným směrem, ale detoxikace je pořád v mém popředí zájmů. Co se týče vašich problémů se střevy, doporučila bych vám levnější a účinnější řešení, než tu drahou GY. Postupně: vláknina, americký ořešák, šankaprakšalána a určitě začít hned a brát stále zeměžlučovou směs, ostropestřecovou kaši, ostropestřecovou směs. Pohyb, dýchání, srovnání páteře. Zelí, syrová nastrouhaná červená řepa. Budete mít ve střevech jako
v pokojíčku, ale ne za týden, všechno chce čas a trpělivost a víru a radost. A než se vám podaří, co se podařit má, povídejte si tu s námi. Tolik souvislostí člověk musí pochopit, my se tady o to snažíme .

amater 2011-09-04 00:05:19 ukázat v kontextu reset

Golden Zaku jsem také vyzkoušela od firmy Hemann. Možná, že nějaký účinek byl, ale až za hodně dlouho po spotřebě mnoha balení, což leze značně do peněženky. Možná je jiná GY - ta drahá za 4tis. Kč lepší a účinnější. Ta co jsem kupovala já byla za 250,-Kč. Kdo máte prosím zkušenosti GY napiště zda ta drahá varianta je či není super.
Hlenotvorné potraviny jsou: bílá mouka a mléko, tuky. Takže omezte tyto potraviny na minimum.
Tento hlen jsem také jednu dobu měla, bylo to dost nepříjemné, když mi hlen vytekl na ulici do kalhot a musela jsem si sundat bundu a ovázat okolo těla, a to ne jednou.
Všimla jsem si, že jsem krátce před tím jedla pečivo - chléb. Omezila jsem ho na dlouhou dobu. Již je vše OK.

Gio 2010-06-18 10:45:16, odpověď na #5210 ukázat v kontextu reset

dakujem za radu...a aj za vsetky vase prispevky, je s vami sranda (legrácia ))

babi Helča 2010-06-18 10:14:18, odpověď na #5209 ukázat v kontextu reset

Musíte zadat tento dotaz do Poradny,tady je Diskuze a sem chodí pan Nový jen občas...

Gio 2010-06-18 09:54:16, odpověď na #5127 ukázat v kontextu reset

prosim o odpoved...dakujem

Gio 2010-06-16 09:34:23, odpověď na #4938 ukázat v kontextu reset

oukej, vdaka a este jedna otazka - taka dlhsia.. Ako som spominala, uzivala som golden yaccu, resp. stale uzivam..stav sa mi prudko zlepsoval, az to zacalo stagnovat - tak som zvysila davku na uvedene 2x2 tbl denne...je to stale lepsie ako predtym, ale neprislo radikalne zhorsenie, ani "cistenie" cez uzlinu, ani ziadna ina podobna prudka reakcia..niekto mi hovoril, ze to moze byt kvoli tomu, ze som ju tak dlho brala v malych davkach a moje telo si zvyklo...fakt neviem..a teraz som na rozpakoch, ci mam brat este viac, alebo ostat pri tom, co som brala doteraz..komunikujete s kopou ludi..fakt je mozne sa s yaccou uplne vyliecit bez toho aby som ju brala dozivotne?..alebo som fakt v tak zlom stave, ze sa budem cistit niekolko rokov?...je to cudne, lebo na vsetkych lekarskych testoch, co som boola, mi oznamili, ze mam vsetko uplne v poriadku..priam skvele vysledky...(krv, endokrinologia, gastro + testy na lepok a mliecne bielkoviny...) Dakujem Vam za cas venovany mojej odpovedi..posielam dobru energiu a prianie, nech sa Vam dari v tom, co vas bavi...)

Helen 2010-06-11 17:00:54, odpověď na #4938 ukázat v kontextu reset

A kam ho musí mít lékař zastrčený?

Dědek kořenář 2010-06-11 13:14:00, odpověď na #4925 ukázat v kontextu reset

Hlen ve stolici by měl vždy posuzovat lékař s rektoskopem.

Gio 2010-06-11 08:31:43 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

pred takmer polrokom som zacala uzivat Golden Yaccu kvoli potiazam s ekzemom. Uzivala som ju 4 mesiace 2 x 1tbl a potom som presla na 2 x 2 tbl. Ekzem reagoval v pohode, trochu vykyvy, ale inak vpohode...len posledne tyzdne sa mi stava, ze po velkej potrebe sa mi z konecnika uvolnuje viac hlienu..je to cire, bez zapachu, ale predtym som take cosi nemavala...je to v ramci uzivania yaccy v pohode, alebo to o niecom svedci..? Dakujem za radu...

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.

Vyhledávání

Přidat k oblíbeným

Nákupní košík

0 položek za 0,- Kč

Přihlášení uživatele