Téma: Nápady a návrhy (vstupné 30 Kč do prasátka!)

Celkem 20 příspěvků.

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.
amater 2011-09-19 20:35:37 ukázat v kontextu reset

Zdá se mi, že by nikdo sem za tyto peníze nechodil. Stačí si párkrát brouzdnout a bylo by po výplatě. Stačí to co se děje u doktora.

babi Helča 2010-06-24 23:13:40, odpověď na #5298 ukázat v kontextu reset

....i když se nikdo neozval,obytný přívěs již nepotřebuji,jedu sama a tak stačí stan...
Drobáky už mi došly,papírové do jablíčka dávat nebudu,ale mám docela našetřeno sebou a stačilo chvíli,vždy když jsem přišla k PC,který spadl mezitím do režimu spánku a rozsvítila jsem ho,poctivě jsem dala zdravotní poplatek do kasičky,dokud mi teda nedošly ty drobný.Ale za tu chvilku jsem tam měla - podržte se - 690,-kč!!! Zajímavé,což?
No nic,na tu zdravotní dovolenou - jak já říkám BUNSU /co to vůbec znamená,ví to někdo?/ budu potřebovat daleko víc...
Mateřídouško víte jak já budu řešit /a doufám,že úspěšně/ to batikování,jak tu říkáte?
Dám si ty lahvičky,které povezu sebou, do těch lahviček,co mají široké hrdlo,jako je třeba ten tekutý jogurt,vymeju a šoupnu to tam i s lahvičkou,takže to bude ve dvojím,no to by snad mělo přežít,né? Tak doufám,že tato praktická rada někomu pomůže...
A teď už mne doufám omluvíte,beru kulíška a jdeme....krásnou dobrou

babi Helča 2010-06-20 11:10:06, odpověď na #5285 ukázat v kontextu reset

Nemá někdo ouplně náhodou volný obytný přívěs?Potřebuji velice nutně pronajmout asi na 8 dní začátkem července,kdo zapůjčí Vaší milované babičce Heličce? Súrně, toto néjni sranda,to je opravdický dotaz,smrtelně vážný Děkuji

Sluníčko3 2010-06-19 20:23:49, odpověď na #5284 ukázat v kontextu reset

tu trojku tam mám proto,že jsem sklerotická a zapomněla jsem heslo na registraci sluníčko, a tak vzniklo sluníčko3
jinak na SNM cestuji přibližně čtyři hodiny

babi Helča 2010-06-19 20:13:11, odpověď na #5283 ukázat v kontextu reset

...ále nemám klasiku porculánový prasátko,mám normální umělohmotné jablíčko,u kterého se zvedne vršek se šťopkou a žádný rozbíjení,fuj...
...jo Sluníčko,to opakování je proto,že máte za tím Sluníčkem 3 ? Ale to Vám to pak jednouch chybí To si zase bába pustila pusu na špacír,co?Neberte to tak,prosím
...... Vy tam jezdíte každý měsíc,tak to jste vodsuď,žejó? A neřekne,neinformuje,téda
...dyk říkám že teď budu ten milionář,ale bylo by zapotřebí ty větší,né jen ty drobné

Sluníčko3 2010-06-19 19:20:52, odpověď na #5281 ukázat v kontextu reset

Jde vidět,že Babí přestala kouřit, a neví co s drobákama Mě by bylo líto každý měsíc rozbíjet prasátko na SNM,tak to dám jednorázově

Levandulko, ségra kdysi dělala experiment s čistým pomazánkovým máslem a mlíkem, ale netuším jak to dopadlo.Nebo prostě jen mlíko.

Sluníčko3 2010-06-19 19:20:37, odpověď na #5281 ukázat v kontextu reset

Jde vidět,že Babí přestala kouřit, a neví co s drobákama Mě by bylo líto každý měsíc rozbíjet prasátko na SNM,tak to dám jednorázově

Levandulko, ségra kdysi dělala experiment s čistým pomazánkovým máslem a mlíkem, ale netuším jak to dopadlo.Nebo prostě jen mlíko.

babi Helča 2010-06-19 18:22:36, odpověď na #5280 ukázat v kontextu reset

Vy tralalačky,děláte mi chutě,nechte toho pečení,jó ?
...mě stejně neukecáte,rozhodla jsem se držet dietu,anžto jsem zjistila proč nemůžu dělat Novpoklony - jsem tlustá až se dusím svým vlastním popředím,tak..... samozřejmě že při tom cvičení,jináč né
...eště že to pozadí de...
A ještě to hlášení jak jsem slíbila,tak zatím jsem tu byla na těchto stránkách 10x /jednou se mi to vymazalo,to by se nemělo počítat,né?/ a tak to máme 300,- poplatky zdravotní,slušné,což?Zajímavé spořeníčko,no ze mne se snad ještě tímto způsobem stane milionář,to ještě není den u konce,je fakt,že až přestanu od toho lítat,tak se poplatky přestanou sypat
...tralala bylinka se schovala....

Levandulka1 2010-06-19 17:13:41, odpověď na #5279 ukázat v kontextu reset

Oprava:

Levandulka1 2010-06-19 17:13:04, odpověď na #5276 ukázat v kontextu reset

Tvaroh, který nemám je nápad? Jo? Tak jo ))))
Psala jsem, že fochy ledničky v obchoděl zely prázdnotou....a další kolečko po vsi odmítám
Už jsem mail četla, tak to je taky prkotina......ten tvaroh....
Dojde na šalvějovou - a pro všechny! (myslím zítra u nás...)
Tralala....::¨

Mateřídouška 2010-06-19 16:12:58, odpověď na #5275 ukázat v kontextu reset

Teda Levandulko, JAK TO , že nebyl nápad ?? Psala jsem ti ať uděláš tvarohovou, (nebo, babi, že by ji neuměla ? )

No jo, tak já to ještě jdu přeposlat, protože to se zasměješ tak, že zapomeneš na jogurt , tvaroh i zakysanou smetanu - stejně to má moc kalorií, tak si dej raději třeba šalvějovou nebo evemol ..... tralala.

Levandulka1 2010-06-19 15:48:21, odpověď na #5270 ukázat v kontextu reset

No, prosím - rubrika na nápady - já se zeptám, nápad nikde - ale ta šprťouchlat plné řádky...
Babi, ocet do moučníku...to fakt ale nedám .
Nevěrnice nejsem už leta - to tu mám taky proletět se vzkazem, že mám fofr, nic nestíhám...to ode mne nechtějte . I když mám fofr a malérů na každém prstu deset ))), tak sem vždycky ráda zajdu . Pozn. pro citlivější - nadsazuji . Tedy s tím fofrem a maléry...
Vy jste spolehlivým lákadlem )).
Mateřídouško, neštengruj Jogurt nemám - po vsi jsem se proběhla (jak to víš), ale zklamali i ti, kteří mívají zásoby ledačehos. Tedy oni mají ledacos - jenom ten jogurt nebo zakysanou smetanu ne .
Á - mejly psát na soukromou adresu - prosím (přepošli to...), k pracovním se dostanu až v úterý. Do té doby budu žít v blahé nevědomosti .
Koukám, že už máš slušného starťáka )) Zabal vše, co nebudeš potřebovat, co budeš potřebovat, to si tam koupíš )). Jo a známá vozí takové přípravky ve zvláštním mrňavém zavazadýlku, které dává mimo kufr - myslím, že ho měla nějak připevněný k baťohu...co? nojo, už mlčím, už mlčím...
Ty tu hledáš sponzora? Držím palce! Na pusinky - to je mi inovace
Já mám konto vyluxovaný i bez cesty...držím se pravidla, že peníze jsou oběživo i z odborného hlediska Tak je nechávám volně obíhat.
Dokoukávám na kvalifikaci GP - Lorísek jede dobře...opuštěná 46 je pro mne velkým smutkem na duši...stalo se...
A pak vyrazím na svoje záhonky, kde plevel ďobu dvěma prstíčky - tak krásně mám všude vypleto .
Hezké odpoledne

babi Helča 2010-06-19 15:46:53, odpověď na #5270 ukázat v kontextu reset

....kurňa,jaký cenzůrovník mi tu přifařil to vstupné? Teď jsem si teprv šimla
...já to myslela takto :nesedim celej den u PC,to dá rozum,odejdu vařit,neboco, za dvě hoďky přídu,mám PC v programu spánku,hodím si do svého prasátka vedle PC 30,-,hnu myší a ejhle,jsem u lékaře /co to povídám/ vešla jsem k léčiteli,tady na těchto stránkách se pěkně vyblbnu jako to dělá ňáká babi,je mi veselo,z těchto stránek mám Beníka,kterým si léčím své neduhy,z těchto stránek mám léčivo přírodní,žádné svinstvo chemické,najdu na těchto stránkách pohlazení a to nejen od léčitele,ale i od dobrých kamarádů,/což je dneska převeliká vzácnost/,mám na Těchto stránkách i HELP telefón,kdyby bylo nejhůř a né že teprve bude,vím,že jsem svých 30,- dala doma do svého prasátka,což mi nikdo nevezme,ani stát na své dluhy ani nikdo jiný a hromadím a hromadím na právě ty horší časy dyby nastaly a já musela k Pardubicům jeti... Bylo to dosti polopraktické pro fšechny?
...tak a teď jdu schválně spočítat,kolikrát jsem tu dnes byla a kolik teda mám v prasátku,jo?
a pak podám hlášení /že už mám zaplacenej BUNS,co?/

Mateřídouška 2010-06-19 14:44:49, odpověď na #5268 ukázat v kontextu reset

Tak babi, já teda v Pardubicách byla, a to dokonce už 2x a kdybych to všechno (raději ani ne) spočítala, tak to by bylo prase, vyžraný jak státní deficit. Ale zasejc, pořád jsem tady, snažím se občas zavonět a prostě bejt.
Teď jsem právě připila mou oblíbenou zeměžlučovou (jak se člověk mění, že ? první šálek jsem pila nad záchodovou mísou, protože jsem si vůbec, ale vůbec nebyla jistá, jak to vlastně dopadne) a opět zápolím s balením měsíčkového oleje na dovču. Já asi i kdybych to nalila nevím kam, tak mi prostě prádlo batikuje. (nebo, že by tak neladně někdo zacházel s mým kuférkem ?). Dokonce i když si vezmu originální balení (které transportem z Pardubic neutrpí) , tak prostě něco málo vyteče.
Tak uvidíme, jak to dopadne letos.
Levandulko, ty ještě pořád hledáš ten jogurt po vsi ? Nebo všechny mé mejly pohltil tvůj nenasytný počítač ?
Takže babi, to prasátko teď fakt nemám, drobáky taky ne, (konto vyluxovaný, peněženka taky a penízky na cestu nedám a nedám), proto budu v deficitu ......doufám jen, že mi nenapaříte úroky, jak naše banky. Nebo, že by to někdo za mě tentokrát "zatáh" ?

babi Helča 2010-06-19 14:25:11, odpověď na #5265 ukázat v kontextu reset

Konečně zavoněla i Mateřídouška
...tydlety dvě bylinky dostat sem na stránky,ufff......
Mateřídouško vlasti naší milené..... žádných jen 20,- ,to bychom děvče musely měnit zákony a na to já si "zatím" /vejtaho/... netroufnu jednou jsou poplatky za zdravotní péči 30,- ,tak já s tím nic nenadělám a vůbec,jděte do střediska,zaplaťte 30,- za pozdrav a nejvejš poznámku - "s tím se musíte naučit žít,to patří k Vašemu věku" .....anebo vemte prasátko do kterého jste vhodila 30,- za každej kuk na tyto stránky a jeďte do Pardubic a hádejte,kde se Vám bude víc líbit a kde Vám víc pomůžou,co?.Jen co dělá psychika se zdravím....to bych mohla vyprávět,ale radši nééé...

Mateřídouška 2010-06-19 13:57:57, odpověď na #5260 ukázat v kontextu reset

Hezký den dámy, tak zatím prasátko nemám, jak se nahradí jogurt nevím, ale co takhle zkusit třeba moučníček tvarohový ?
No Levandulko, ty teda fakt s tím počítačem řádíš Že ty opravdu chceš zbrusu nový ?? No jo, no jo, já už mlčím a utíkám balit.
Mějte se tady zatím všichni mooooc dobře, třeba si nějaké prasátko přivezu. Ale babi, nestačila by dvacka ? Aby to prasátko nebylo moc rychle plný.
Hezký den.

babi Helča 2010-06-19 13:15:27, odpověď na #5260 ukázat v kontextu reset

......zavoněla tu levandule,cítíte to taky
Teda já už ty Vaše zetky nepočítám Levandul,nemá to stejně cenu,až budete chtít,dorazíte,co?
jó děvče s tím jogurtem Vám asi neporadím i když jsem na té vsi taky kolikrát vyřízená nedostupností všeho,ona ta buchta totiž je dobrá hlavně těmi acido...já nevím jakými....taky jí znám a s kysanou to už néjni vono,někdo nahrazuje cmrndnutím octa?Nevím,vyzkoušeno nemám - aby se nezdrclo
...mne právě ta rubrika napadla z důvodu,že tu furt něco hledám,takhle by to mohlo být tak trošku na kopičce,né? Jako když si dáváme kopečky špinavého prádla na praní

Nevěrnice nevěrná Vy Vy Vy

Levandulka1 2010-06-19 12:09:46, odpověď na #5255 ukázat v kontextu reset

To je úžasná rubrika, babi On si tu sice stejně každý mastí co chce, kam se trefí...a to je právě to báječné )) nit je jednou tam a pak zas tamhle...každý si vybere, co jemu libé jest )),
ale proč ne...(tedy ta nová rubrika).
Hezký nápad máte )) - to abyste se pokoukla po nějaké brigádě k důchodu . Ale ta brigáda by za to i stála - protože je pravdou, že lépe si tu počíst a načerpat rady, které těch 30 kaček fakt mnohdy i ušetří.
Tak - kdyby někdo věděl, jak nahradit nejsoucí jogurt či zakysanou smetanu - potřebuji do pečení na večer a jako z udělání byly regály v ledničce obchodu vymetené...a já jsem obdržela chuť udělat jogurtový moučník...no...tak sem s nápadem . Díky předem .
(jindy jsou ty regály plné a nikdo nelační po jogurtu ani zakysané smetaně...a zrovna dneska jako na potvoru....)
Život na vsi má svá kouzla a staví jedince do nečekaných situací .

Já budu prasátko rozbíjet, až budu v úterý platit 4!!!!! instalaci počítače . Ale na tom, co mi firma zapůjčila, se píše fakt báječně....jestli já budu vůbec chtít ten starý zpátky...

Marlen 2010-06-19 11:48:38 ukázat v kontextu reset

Teda Helčo Vy máte ale nápady
S tím důchodem i když ho máte veliký určitě nevystačíte,budete muset jít někde somrovat
To já se budu muset tady odpojit 30 kaček je na mě moooc.

babi Helča 2010-06-19 08:34:03 ukázat v kontextu reset

Tak, protože venku žádný zpěv se nekoná,neboť je zataženo,mám puštěné radio,kde kromě zpěvu občas pronesou nějaké zajímavosti.A zrovna EJHLE jedna o tom, kolik ubohý občan dluží na zdravotnických poplatcích
...a tak mne hned napadla tato nová rubrika,ve které se budou podávat různé nápady,návrhy apod.abychom to nemuseli složitě někde hledati.
A samozřejmě mám první návrh - kdykoliv půjdu na tyto stránky,dám do prasátka zdravotnický poplatek tj.30,-Kč a až se to bude jednou hodit,tak ty poplatky projásám né na chemii,ale na přírodních prostředcích z těchto stránek
....téda babi,Ty sis zase na sebe ušila bič,dyk Tě to ouplně zrujnuje,ani důchod Ti nebude stačit
Co Vy na to....?,to zase byl ale nápad,co

Kdo chce ať se připojí,kdo nechce ať se odpojí....

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.

Vyhledávání

Přidat k oblíbeným

Nákupní košík

0 položek za 0,- Kč

Přihlášení uživatele