Téma: NEdrbárna - ZÁKAZ VSTUPU pod nějakým trestem

Celkem 25 příspěvků.

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.
Dědek kořenář 2010-08-01 15:59:43, odpověď na #6209 ukázat v kontextu reset

Fotky jsem předal admince a ještě nějaké objevil navíc, jenže je teďkonc na dovče kde v Jugošce.

babi Helča 2010-07-28 22:22:56, odpověď na #6090 ukázat v kontextu reset

Hlásím,že jsem své fotografie odevzdala našemu učiteli,ať sám rozhodne,co zveřejnit a co ne.
Já si to sama netroufnu a pak.... to zatím ani neumím
...ale nejsou tak kvalitní jako dědouškovo,prostě má pořádný foťák,kdežto já mám takový aparátek,co mi koupil vnuk,abych si dávala fotky do PC do svého prohlížeče.Ale zveřejnit to neumím,ani nevím kam,jen jsem poslala mejlem některým účastníkům BUNSU.
Každý den je prohlížím,všechny a už teď se těším na příští rok,doufám,že budu opět schopná absolvovat,tento druh trempování,měla jsem obavy,zda to neodmarodím
Dopadlo vše výborně,ještě jsem si přivezla napravenou nožičku,odblokovaná záda,také promasírovaná,spoustu krásných zážitků,spoustu krásných vzpomínek na milé lidičky,plno kontaktů na nové kamarády a hlavně pro mne to nejdůležitější - zjištění,že ještě můžu.......
..že ještě nejsem tak odepsaná stařenka nad hrobem,jak mne nazývá náš Učitel pochopitelně že s láskou,žeano?
Za chvíli budu nejstarší účastník....a to si mě teprve budou považovat,esli mě rovnou neodstřelí ...no jó,střelnice...

babi Helča 2010-07-21 20:44:49, odpověď na #6089 ukázat v kontextu reset

No výborně.....tak ten trest netrval ani tak dlouho,co? Šikovná a rychlá Renča.....
A já hlásím,že už mi taky přišly fotečky,ale mám problém,ať to strkam kudy chci,do PC ten papír prostě nedostanu,nó
...takže eště musíte vydržet až mi z nich udělaj CD,nebo co

Deer 2010-07-21 19:31:09 ukázat v kontextu reset

Hlásím dobrou zprávu, že fotky na Rajčeti budou zítra. DK rozešle všem účastníkům kurzu mailem přístupové jméno a heslo, které musejí použít, aby si mohli fotoalba prohlížet. Pokud získáme souhlas všech zobrazených, budou fotoalba brzy zveřejněna i pro ostatní zvědavce.

Dědek kořenář 2010-07-21 12:35:03 ukázat v kontextu reset

Neukojená zvědavost je solidní trest. Renče jsem dal zatím jiné důležitější úkoly, takže fotky na rajčeti budou poněkud později. Zase ale bude radostnější příjem...

kavomilka 2010-07-21 12:20:13 ukázat v kontextu reset

Haloooo dobrého dne milé víly,nejsou prosím někde slibované fotečky z lomu pokud někdo ví necht prosím napoví§ Tisíceré díky srdečně fšem.....

babi Helča 2010-07-19 19:46:47, odpověď na #6016 ukázat v kontextu reset

Tak děfčátka,nebojte,semtu....sice mám ňáký to vnouče na starosti,ale neva, mám určité závazky a ty plním.
Dneska jsme si udělali s dětmi hezký den V Rakovníku...stejně je to krásné městečko,mám ho ráda,takové voňavé,to proto,že se tam vyrábí prášky na praní a tak voní celé město...
Jó to v mém rodišti v Mostě tak tam to taky vonělo,až z toho bolela hlava a bylo Vám celkově tak nějak na blinkání...
....mám radost,našla jsem stařičkou knížečku se samými citáty a aforismy,to si počtete...
Fluníčko,né já v tom jasno už vůbec nemám,musela bych se opět setkat se svým učitelem a zahrnout ho láskou..ale co to bábo povídáš,otázkami samozřejmě...myslím si,že je zahrnutej až až,jen mám opčas děfčata obavy,abychom tomu svému Anděli nepolámaly křídla...musíme na něj opatrně
...jó a taky jsem přišla na to,jak je tady ten Zákaz vstupu pod nějakým trestem,už vím,co to je za trest........to je ta neukojená zvědavost,že jó dědoušku.poněvádž se to nikdá nedovíme...
...ták a né že tady bude tííícho

Sluníčko3 2010-07-19 18:54:48, odpověď na #5967 ukázat v kontextu reset

tady je fšude tak tichoooo

že by fšechny psaly seznamy?má dáti - dal? plus pořadí ve frontě? -

Babí,ty snad nepíšeš?Ty máš v tom jasný jasno,ne?

babi Helča 2010-07-16 09:41:42, odpověď na #5964 ukázat v kontextu reset

Dobré ráno v Nedrbárně, tak mám za sebou rozcvičku...hezky na sluníčku na nové karimatce,jak na mne Dědouš prásknul,pak jsem zalila celou vyprahlou zahradu,pak jsem zalila sebe /sprcha,né zase tím,co myslíte,rošťácí/...
...jojo Sluníčko,já jsem nenapravitelná,na mne se opravdu hodí to - Když si nevíš rady,přečti návod!!!
Teprve teď jsem si ty cviky řádně proštudovala,je to ostuda,ani jsem nevěděla,že tu jsou...((
...když tady je toho tólik,ale neznalost neomlouvá,já vím
Takže mám i vytištěno a teď už budu cvičit řádně a né neřádně...
...to víš Sluníčko,ty chodíš spát s malejma dětma,já s velkejma....

Sluníčko3 2010-07-16 06:47:24, odpověď na #5960 ukázat v kontextu reset

do dáli - natažená dlaň. na prsty- stisknutá dlaň (hóodně zjednodušeně) a přitom dřepy. jinak taky zde:

http://www.bylinkar.cz/clanky/telesna-udrzba/telesna-cviceni-no-ci.html

no jo,vy jste s Kubíkem noční sůvičkyvždycky se připojíte.jak já se odpojím

babi Helča 2010-07-15 22:18:29, odpověď na #5957 ukázat v kontextu reset

...dobře se Ti zlepšuje zrak,jen co je pravda,tu drbárnu jsi úplně neviděla,co?Teď jsem diskutovala s Kubíkem na FCb
...prosímTě jak je to s těma vočima,já to zapoměla,mezírkou na vzdálený předmět,dělat dřepy a co je na blízko? Jsem holt skleróza,no

Sluníčko3 2010-07-15 21:52:34, odpověď na #5955 ukázat v kontextu reset

já už babí tím,jak každý den cvičím to oko do dáli do blízka,tak čtu NE ZAKAZ VSTUPU ták žádný tresty...na fotečky se taky těším

babi Helča 2010-07-15 19:53:07, odpověď na #5952 ukázat v kontextu reset

Jak je něco zakázáno,tak šup a už jsme tam,jen čekám,co bude ten nějaký trest ?
...tuším,že to budou ty fotky,jó to bude darda,už slyším,jak se fšichni řehníte a to je dobře,protože smích je zdravý...
Tak Dědóóó,Vy to natahujete,sem s těma fotkama ať to mám za sebou.....

Sluníčko3 2010-07-15 18:38:22, odpověď na #5949 ukázat v kontextu reset

pro osvětlení - Dědoušek měl neustále při sobě aparátek, tak nějak zvláštně nenápadně a fotil a fotil...předpříprava jídla, příprava jídla, počet pokousání potravy, hled do blízka, hled do dáli, odpočinek po jídle...ale mytí nádobí zas až tak né, protože on totiž nerad umývá a utírá nádobí..odpočinek, naslouchání, hraní, pohyb...no prostě fůra učebního materiálu pro své žáčky
a je tam i nádherný snímek naší Babí, je na něm nádherně uvolněná a krásná a usměvavá,prostě celé to její láskyplné srdíčko

Sluníčko3 2010-07-15 15:45:12, odpověď na #5948 ukázat v kontextu reset

no to už se tam teda nenajím vklidu asi vůbec...špioni

babi Helča 2010-07-15 14:56:57, odpověď na #5941 ukázat v kontextu reset

Krásné,co květinka,to názor....šak taky nejsou stejný
.......někdo se rád schovává,druhý zase né...
Pamatujete,jak jsem tu furt a porád říkala,že nevěřím,že je dědouš skutečný,dokud si nešáhnu...no a vidíte,ten je tak skutečný až je neskutečný... To jsem to krásně zamotala,což
...takže děfčátka,chcete-li se přesvědčit na vlastní oko,sluch,dych,mak a já nevím co ještě,tak příští začátek léta se sjedem v Dubové a on nám tu zvědavost jistě uspokojí a věřte že pořádně....takové drcení v rukách /jeho/ jste ještě nezažily......myslela jsem,že budou třeba modřiny,nebo druhý den nevstanu ze stanu,nic,asi ví kam šáhnout,no...
A Levandulka se nám tu zatím odkrupičkuje,že ano?Ono je krásné každé jméno,nebo přezdívka,to už je jedno,hlavně když se krásně řekne,znala jsem lidičky,měli pejska,kterému říkali Blboune,no je to hrozné,ale když jsem slyšela,jak naň láskyplně volají mazlivě Bubounku /odvozenina Blbouna/,bylo to docela roztomilé.Tady na vsi mají zase kočku,které říkají Čůza,taky nezvyklé,ale už se z toho dá tzv.skomolit Čůča,nebo Číča....jo jo,dokud si lidi rádi hrajou,věřte mi,je to dobré....znám jednoho velkého kluka ,co si rád hraje i když by se dalo říct,že je to Moudrý stařec nad hrobem......
A to mi věřte Šéfe,že si ten foťák špiónský pořídím a pak se budem předhánět,kdo je lepší Aparátek,zda já - profesionál,nebo Vy - amatér....... to teprve poznáte,co dokážu

Revelacao 2010-07-15 14:56:48, odpověď na #5945 ukázat v kontextu reset

Bať bať ...

Dana 2010-07-15 14:26:16 ukázat v kontextu reset

Helena je krásné jméno. Takové oduševnělé, inteligentní, smyslné, vzdušné (né do větru). Je to křehká víla, jak letní vánek a při tom tolik síly, jako písty zaoceánského parníku. Trvá než se rozhejbe, ale pak už si jen spokojeně šeptá a blaženě se usmívá. Není to parní válec, prostě jen pak přijde ta lehkost bytí.
..nechci tím někoho urazit, spíš naopak; neberte to doslovně, čtěte mezi řádky.
Prostě a jednoduše, je to tak.

Revelacao 2010-07-15 13:41:15, odpověď na #5938 ukázat v kontextu reset

Levandulko a všechny další družky v křepčení …
myslím, že podle citu lze člověka i jmenovat. Měly bychom ale počítat s tím, že nás překvapí i negativní reakce – u mužů se to často stává …
S důvěrnými osloveními bych na veřejnosti moc nedováděla … Doma to jooo.
A jelikož a protože nám tady doslova náš šéf - pan Nový vsugerovává a kolikrát dosti vemlouvavě zdůrazňuje, že skutečný NENÍÍÍÍ ! Abyzme si teda nemyslely ,
pak tady můžeme laskavě hýřit Dědky, Majáčky, Ostropestříky, Ještěrkáři, Skřítky hospodáříčky a co nám ještě naše neskutečně skutečně skutečná srdíčka nenavymýšlejí.
Můžeme ho čvachtat ve Váze, dýchat na brýle, vyhánět z pavlače, schovávat kulich, přikrývat ho peřinkou v postýlce, přát mu hezké sny ….
Ale ten pravý a skutečný je doma v domečku za velkou dřevěnou petlicí … se záclonkami v okénku, jako v pevném hradu. Respektujeme jeho soukromí.

Také my jsme ukryty ve svá půjčená jména. Vystrkujeme svěží růžky za drobnými štíty …
Jako herci ve svých rolích. Pomáhá nám to hodně ke svobodnému vyjadřování a to je půvabné, holčičí a laskavé. Namátkově se dokonce můžeme i občas vidět.
Někde, někdo s někým, kýmkoliv … opčas )))))

Levandulka1 2010-07-15 12:10:48, odpověď na #5930 ukázat v kontextu reset

Dědku (sám ses tak nazval...a mně je to oslovení proti srsti nějakosi), oslovení Helenko mi přijde k babi Helče normální, ba i hezké. Je to zdrobnělina hezkého jména, které má příjemná nositelka. Nepřijde mi nijak podbízivé, jako mnohá další oslovení, jež mají náznak i infantilnosti (na kterou mám krupičku...).
Otevřelo se tu nádherné téma: výběr jména v samotném začátku. Jde tak důležitou věc do budoucnosti! Líbí se mi to . Někdy je člověk opravdu v rozpacích...

babi Helča 2010-07-15 09:44:23, odpověď na #5930 ukázat v kontextu reset

........Jéminkote,no Vy mi dáváte....,tolik lásky,je to vůbec možné toto? A za co? Dyk tady kolikrát tak žvaním,že jsem si říkala,kdy mi to někdo hodí na hlavu,že ho mé problémy nezajímají.Vidíte dědoušku,co fšechno dělá ta Vaše energie... teď opravdu sedí to Vaše - Čím jsi pln,tím přetékáš....
Jsem moc ráda,že na těchto stránkách je tolik lásky a vstřícnosti a že se sem lidičky stále rádi vracejí nabíjet se tou zvláštní energií,která zde proudí...
Ale esli chcete té energie eště víc a vychutnat si ji v přírodě,tak víte kam až se babča odvážila
...oslovovat mne může každý dle libosti,tak jak to cítí.Víte že já taky občas používám Dědoušku i když TO je mladší než já,ale je to takové mazlivé (to oslovení samozřejmě),ale doufám že né podlézavé,tak to bych nerada,občas je to Léčitel,pro děti a mladé je to Šéf,pro ostýchavé pan Nový,pro hodně důvěrné je to Dědek....pro mne osobně je to můj Anděl Strážce,který mi ukazuje směr cesty,po které mám jít a hlavně mne na tu cestu neskutečně nabíjí krásnou energií...
Tak asi takto a Zuzi nedělejte si starosti s tím oslovením Babi,já ho mám ráda,jsem naň hrdá,dyk mám štyry vnoučátka,jednomu už je dokonce vosumnáct,tak vidíte,že si to oslovení snad zasloužím.To jaká jsem babička,tak to ať posuzují jiní,to byste se museli ptát inde
Mimochodem až uvidíte ty fotky co dědouš stále cvakal na Dubové,tak už s tím problémy mít nebudete...

Dědek kořenář 2010-07-15 07:53:50 ukázat v kontextu reset

Tak babča Helča.
Oslovení je důležité v první řadě obsahem a formou až daleko pak.
Asi by se mohlo vážené společnosti i jí dotknout, kdybyste jí říkali Andílek, Helenka, milý Diblík, roztomilá stařenka (nad hrobem...), moudrá babička, miláček, poklad, hele ty, perspektivní andělíček strážníček (zatím téninkově pro rodinu a zuz), perfektní tchýně....i když toto všechno je.
Milujte ji jako babču Helču.
Usmívejte se na ni - ona vám to miliónově vrátí...

Revelacao 2010-07-15 06:55:30, odpověď na #5925 ukázat v kontextu reset

Je to Helenka

zuz 2010-07-15 00:35:57 ukázat v kontextu reset

Hlásím, že som s touto ženou, ktorú tu je zvykom nazývať Babííí, prekecala na skajpe vyše dvoch hodín a nenašla som vhodné slovo, ktorým ju osloviť...Babííí by bolo rozhodne to posledné, čo by mi napadlo... Takže mám teraz problém: Ako osloviť túto vitálnu ženu plnú života a energie

Dědek kořenář 2010-07-14 22:51:49 ukázat v kontextu reset

Když už nemůžu do Drbárny, tak hlásím, že babča Helča na táboře omládla na těle asi o 5 kg, na úkolech asi o 10 kg a na duši asi o 30 let. Stala se z ní šibalská mladá babča, která si každé ráno cvičí novpoklony a tak vůbec rozcvičku. Chodí s podsazenou pánví jako královna, pořídila si nafukovací karimatku 4 cm tlustou a pořídí si foťák špijónský, jako mám já. Sadu 500 fotek jsem před chvílí zkopíroval Renče..., takže se můžete těšit.

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.