Téma: Detoxikační náplastě

Celkem 8 příspěvků.

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.
Dědek kořenář 2010-08-01 15:47:37, odpověď na #6195 ukázat v kontextu reset

Dyk jsem psal, že s tím zatím experimentujeme, páč to jinde vychvalují. Faktem je, že to člověka donutí si umýt nohy.

Revelacao 2010-07-28 08:06:07, odpověď na #6193 ukázat v kontextu reset

Neznámá, známá Alvapinko, ))
čistěte v klidu, pozvolna, všemu nečistému co bude odcházet mávejte na cestu a radujte se jak to pěkně pokračuje. Občas se vykoupejte v naší Váze zdraví a tělo se bude ze všeho radovat s Vámi.
Krásný den!

Alvap71 2010-07-28 06:44:01 ukázat v kontextu reset

Dobré ranko , tak když to tak vidím, radši zůstanu u bylinek . Během dneška nebo zítřka bych je měla mít na poště a začnu vnitřně. Počkám až se najde nějaký obětavec a pořádně to vyzkouší .
Potřebuju se mimo jiné poprat s purpurou pigmentosou, kdy mi dr rozvoral neskutečně trávení ascorutinem a efekt jinej žádnej. To bych po detoxu jatýrek aspol. viděla asi na TK, co? Děkuji. Mějte se.

babi Helča 2010-07-27 23:03:52, odpověď na #6187 ukázat v kontextu reset

...ale fujky,tak takhle se detoxikovat nemíním..
A inhalovat už vůbec....

Revelacao 2010-07-27 22:35:16, odpověď na #6186 ukázat v kontextu reset

Asijský čuch ... snad to není ta hrůza, jako když člověk projde kolem obchodu s asijsou obuví - to je teprve narkóza.
A ty lidičky v tom tráví celé dny ... co to vlastně inhalují za hrůzu?

Dědek kořenář 2010-07-27 22:29:12 ukázat v kontextu reset

Máme je skladem, zkušeností s nimi ale minimum. Zatím si je s manželkou občas dáváme na noc, když je šance na akespoň 7 hodin spánku, abychom měli pocit, že jsme pro tělo něco udělali.. Ráno jsou mokré a nohy mají takový asijský čuch.

babi Helča 2010-07-27 19:17:45, odpověď na #6181 ukázat v kontextu reset

...detox náplasti,detox přes chodidla...nó tak to zírám,ale nejsem odborník,třeba nám tady dědoušek poví něco více ?:To bych taky brala,kdybych jen šlapala a ono mne to detoxikovalo
Juj,protože se mi to zdá neskutečné až nelogické,tak tomu nevěřím,ale...... kdoví
Třeba se vyjádří i jiní,vydržte....

Alvap71 2010-07-27 17:37:41 ukázat v kontextu reset

Dobrý den vespolek , podělíte se se mnou někdo o zkušenosti s detox náplastěma? Nějak se mi tělíčko komplet rozes..., léčby nezabírají... Chce to pořádně detoxikovat, že. Myslela jsem, že bych začala těmato náplastma a pak pokračovala s JK aspol... Reflexní masáže nohou považuju za super a nápad detoxikovat přes chodidla plný bodíků se mi líbí. Děkuji . Mějte se.

Pro odeslání odpovědi se prosím přihlašte.