Téma: Nervozita, stres, bez energie, špatná pleť 35X170/67

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-01-09 08:48:02 ukázat v kontextu reset

Jste přidušená a bez dechu ztracená a navíc vystreslá a překyselená. Naučte se ještěrčí dech mimo jiné i pro nadhled.



Jinak několikrát denně vzorově s dětmi Sifon 6. Děti musíte asi uskotačit, uhonit, uzpívat, utahat. Při tom zhubnete… Následující rady se alespoň pokoušejte:



GK + KK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Golden Yacca 2 tobolky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

OKHI + AO ½ + ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 až 1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Vnitřní užívání podávat odděleně od léků alespoň 30 min.



REK na hojení ran, vhodné na mokvavé zarudlé rány tamponovat vatičkou 1-3x denně dle potřeby.

Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře je určeno k omývání citlivé pleti.

Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.



Dětem:

Ideálně Sifon 4 se stejnou četností jako Vy, čímž se navzájem budete motivovat.

GH 1 polévková lžíce (10 ml) + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky do 0,5 l vody, pít během dne. Případně připravit vícekrát denně. Nevypité večer dopijí dospěláci.



Všichni min 1x denně společná svižná procházka nejlépe do kopce pro prodýchání, na utužení rodiny, a v chladných dnech i otužení těl.

Batseba 2017-01-05 22:59:28 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, poradíte prosím i mě? 35 let, bez radosti, energie, řvu a hulákám, špatná pleť v oblasti brady (vodové boláky) i ve vlasové pokožce. Nejde mi snížit váha po dvou dětech z 67 kg bych se znovu ráda dobře cítila v 62 kilech. Jím zdravě, možná málo a málo piju (vodu). Na 170 cm mám na sobě naložené dvě děti - dcera 6,5 ADHD, první třída a syn 4 roky, neustále se kočkují a mě už docházejí síly, jsem už 7 let doma "na vlastní noze". Vyhovuje mi svoboda. Manžel také. Miluji ho už 20 let, ale co dva dny je na mně moc. Za rok časté angíny dcera a já. Co na tu mojí psychiku? Čím začít? Jsem mladá na to si stěžovat...S kulichem jdu dnes poprvé spát. Děkuji za Váš čas a trefnou vtipnou odpověď, nešetřete mě...
Pravidelně beru - B komplex, céčko, zinek, magnézium, ale i Apo-Cital 20mg a Welbutrin

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele