Téma: Svědění konečníku, REK v těhotenství 32X?/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-01-15 07:24:14 ukázat v kontextu reset

Tamponování REK není v těhotenství na překážku. Stejně příznivé zkušenosti máme s naším Tekutým antibakteriálním mýdlem Dědka kořenáře.

Protože se asi jedná o střevní bakterie, doporučuji po omytí konečníku tímto mýdlem aplikovat do něj asi 0,5 Měsíčkový olej MO+ pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml.

Vnitřně:

GK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 4x denně.

OKHI ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 1 lžička do decky vody 3xD po jídlech.

Vzhledem k vašemu pravděpodobnému překyselení doporučuji věnovat svoji pozornost dýchání – Sifon 6 4xD 5-20 minut a jinak se stále snažit o Ještěrčí dech (video).

Víc asi jen osobně (Osobní poradna).

JaMa 2017-01-14 08:39:14 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
žena, 32let, 60kg, mateřská dovolená plus studium, již delší dobu (asi 2roky) mě trápí svědění v konečníku, plus záhyby mezi stehny a zadkem (bylo i jinde, ale řepíkovou směsí vyřešeno!!))), nemůžu tam dát nic mastného, svědění se tím dost zhoršuje. Tamponuji 2X denně řepíkovou směs do konečníku i oblasti pod, pomáhá, jednou za čas (asi 2 dny v měsíci mažu Gelargin, nějaké zřejmě kortikoidy, tím se to zklidní a můžu zase měsíc mazat jen rek).
Teď jsem zřejmě těhotná, můžu s tím pokračovat? Případně co přidat?
Děkuji moc, zdravím v Novém roce a přeji vše dobré!
Jana

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele