Téma: Imunita - podpora 3Y a 7Y

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-01-18 05:46:02 ukázat v kontextu reset

GH 1 polévková lžíce (10 ml) + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky do 2-3 dcl vody, pít po trochách mimo jídla během dne dle chuti – po spotřebování udělat další.

Každému 2x denně propašujte do jídel čajovou mnohem chutnější lžičku OKHI (přinejmenším v omáčce, pomazánce, zelenině, jogurtu, tvarohu, bramborách, rýži si ani nevšimnou&hellip.

Černý kulich, či šátek až po bradu (mladší do půl očí, aby se nebál čepice) na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Na dýchání Sifonem 4 asi 5-10 minut 3-6x denně. Patrně budete muset koupit Sifon 6 a jeden dospělý (Vy) jít příkladem a dýchat společně.

Eukalyptová silice vonět kolem za studena (trochu na talířek, na misku a třeba na poličku).

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.

Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).

Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

Přispět též může Salin:

Elektrosolná jeskyně Salin http://www.novysro.cz/salin-domaci-solna-jeskyne-salin-plus-do-150-m3-pv362.html

A hlavně: Bez Dubovek nelze žít!... 

Už při náznacích nachlazení mít doma a hned nasadit:

RK s rozprašovačem (jde na 50 i 100 ml lahvičku) neředěné stříknut do krku, 3-8x denně.

Ke GH přidat ještě každému PK mladší ½ lžičky, starší 1 čajovou lžičku do 1-1,5 dcl vody, přidejte Práškový vitamin C asi ¼ lžičky a dávejte jim to pít dle chuti 3-6x denně mimo jídla.

Záda a páteř jim třeba každý den prskání namasírujte MO směrem ke hlavě.

Veronikazz 2017-01-17 20:35:46 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer, obracím se na Vás s dotazem. Mám dva synovce 3roky a 7let, oba bohužel ockovani i proti žloutence atd. ale to je jiné téma. Trápí mě, ze jsou stale nemocní, třeba i 3x do měsíce. Já osobně bych doporučila OO-KH, od te doby co ho užívám, nevím co je chřipka. Ale tohle by kluci nesnedli. Mohl byste mi prosím poradit? Děkuji moc, Zmrhalová Veronika.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele