Poznámka k margarínům

Dobrý den. Můžete mi vysvětlit, co to jsou margaríny a jaký na ně máte názor? Moc mě to zjímá. Děkuji

Poznámka k margarínům

Podle mých poznatků a názoru margaríny svojí chemickou strukturou připomínající plastické hmoty zpomalují jaterní detoxikaci do takové míry, že se v organizmu rychle zanášejí buněčné membrány. Předpokládám, že se v mnohem větší míře ztrácejí receptory pro přenos živin, hormonů a hlavně pro vyloučení škodlivin, čímž dochází ke zvýšenému zanášení buněk amorfními solemi aminokyselin v neprospěch vody a tím k tkáňové dehydrataci, omezení buněčné životnosti a při následném zrychleném dělení k předčasnému zkracování telomer. Vlivem běžného stresového přidušení v kombinaci s požitými margaríny stoupá škodlivý cholesterol a ukládání aromatických uhlovodíků do tělesného tuku. Dochází také k omezení produkce hormonu ghreinu, který slouží jako obrana před příjmem další stravy, a tudíž se margaríny podílejí na energetické indispozici, hubnutí a projevech potíží při přenosu informací mezi neurony. Následkem je i zvýšené vylučování katecholaminů do oběhu s řadou negativních aspektů, včetně podrážděnosti a nenálad, způsobených jejich řízením. Stupeň poškození kolagenu potravní chemií a jaterní nedostatečností si sami můžete ověřit jednoduchým testem trestných bodů:

1) Když na hřbetu ruky (3-4 cm za prsteníkem) uchopíte kožní řasu dvěma prsty a snadno povytáhnete.

2) Je-li kožní řasa sevřená mezi prsty příliš tenká (pod 2 mm).

3) Je-li zřetelné jemné rýhování mikrovrásek na pokožce vytažené v předchozím bodě.

4) Vrací-li se pokožka po povolení sevření déle než za 0,3 vteřiny, tedy ne dost rychle (za každou vteřinu návratu další trestný bod).

5) Tlačíte-li prstem pokožku pomalým pohybem po hřbetu ruky a ona se spíše nechá vrásnit, než aby se pod něj pružně podsouvala.

6) Cítíte-li při předchozím pohybu tuhost pokožky.

7) Když se opřete dlaní o zeď a na hřbetu ruky se tvoří výrazné faldy a vrásy.

Závěr: Já prostě margaríny zásadně nedoporučuji a co s tím uděláte vy, je jen na vás.“

Podívejte se na to takto. Před rokem se psalo o firmě, která zde vyrábí margaríny ve smyslu jejího opuštění republiky do myslím Dánska s tím, že tu bude 1000 nezaměstnaných a že firma má 200 miliard čistého zisku po zdanění za čtvrt roku!!!

WM magazín za svůj odmítavý článek o margarínech obdržel neprodleně hloubkovou finanční kontrolu s patřičnými pokutami a restrukturalizací remitendy = vše vyhodit, nerozdávat zdarma (a hlavně ne s článkem o margarínech...)!

Já měl na svých stránkách obsáhlý článek o chemizmu margarínů a obdržel jsem hloubkovou kontrolu potravinářské inspekce, která hledala a pořád nic, až se chytili na slově „rekonvalescence“ na našem Měsíčkovém oleji – Lymfoleji. Za závažné zdravotní ohrožení spotřebitelů mi napařili na potvrzení svého úředního nesmyslu a moci 11000 pokuty a příkaz ihned stáhnout z prodeje (náklady asi 150000). Když jsem se odvolal, hrozili vyššími tresty a tak jsem stáhl článek, zaplatil, škrtnul „rekonvalescenci“ a vše se uklidnilo.

Protože margaríny sice poškozují zdraví, ale přispívají některým výrazně do mocenskyrozhodovacího procesu, musím si vybrat, jak naznačit škodlivost a přežít.

Hitler veškeré máslo a sádlo posílal na frontu, protože tam nepotřeboval útočící trosky. Pro lidi v týlu mu chemici udělali náhražku, která trochu oddaluje smrt hladem. Tou náhražkou je margarín, rostlinné máslo syntetické, ztužený tuk.

Vezmete jakýkoliv podřadný rostlinný olej, ohřejete na asi 600 °C a vpusťte do autoklávu plynný vodík (katalyzátor je platina nebo dříve nikl), snížíte teplotu na 200 a přilijete smáčedlo, po promíchání přidáte trochu kvalitnější rafinovaný olej (kdyby ne, tak vznikne hmota podobná běžnému termoplastu a můžete z ní lisovat například obrubníky nebo patníky) po zchlazení pod 100 přidáte tenzid a vodu. Při tom můžete domíchat syntetická barviva, aromata, plnidla, vitamíny, konzervanty, strukturní přísady, chuťové korigens a nalijete to do plastových kelímků, přidáte 250% zisk a prodáte s reklamou, že to neobsahuje cholesterol.

Játra to nejsou schopna trávit a organizmus to jen obtížně vylučuje. Zvířata to nežerou, hmyz na to nejde a bakterie to nekazí. Prostě to je jen upatlaná forma igelitu. Dobrou chuť s chuťovými korigens.

Skoro každému pojídači silně vržou klouby při dřepu a zrychleně se mu kazí zrak.

To je dáno tím, že některé sloučeniny při reakci vzniklé mají vlastnosti ženských hormonů. A některé se účastní degenerativních změn ve vazivech.

Bohužel to způsobuje u mužů výrazné snížení plodnosti a po čtyřicítce špatný zrak a značný nezájem o sex!

To by mě zajímalo, kdo to ženským v nejlepším věku vysvětlí...

Přihlášení uživatele