Staré obludy

Obludy a e-bludy

 

1. Oblud:

Po bioenergetickém působení se musí umývat vodou nebo nad plamenem ruce, případně setřepávat škodlivá aura.

To není zapotřebí, protože hlavní dopravní bioenergetický prostředek nejsou ruce, ale program mozků. Ruce jsou jako pohodlná berlička těm, kterým to ještě moc nejde.

Doporučuji pro ukončení propojení mentální zámek pomocí vhodnější berličky, kdy s rezolutní myšlenkou "konec a dost" se dotknete zároveň dlaní jedné ruky solaru a druhou temena. Hlavně na to dál nemyslet a vytvořit si blok v myšlení na tento případ, jinak vás bude na pozadí mysli nenápadně okrádat o bioenergii dlouhodobě a budete se cítit jako s únavovým syndromem.

Poznamenávám, že transvitalita je pravý opak a spočívá v neblokování se vůči konkrétnímu klientovi. Černá magie se zase vyznačuje úmyslným parazitárním bioenergetickým napojením se na konkrétní osobu za účelem zisku vysavače ve hmotě...

 

2. Oblud:

Cholesterol škodí zdraví.

Někdy je nejlepší mlčet než neříci všechno. Bez ohledu na letošní mrazy a zimu stále ještě tvrdíme, že probíhá prudké a život ohrožující oteplení, omezujeme spaliny a obchodujeme s povolenkami na emise CO2. Vzhledem k absenci sluneční aktivity to ale vypadá na další, doufejme že malou, dobu ledovou a možná budeme rádi za každý kilogram CO2 do vzduchu vypuštěný, který nám část tepla vrátí.

Ve stejném rétorickém duchu je tvrzeno, že cholesterol škodí a pozor na máslo a vejce a že jezte margaríny.
Cholesterol je základní součástí buněčné stěny a můžeme říci, že je naším základním stavebním kamenem a když ho nedostaneme v potravě, musíme si ho udělat v játrech sami. Kde je tedy problém?

Problém je v tom, že cholesterol má vadné varianty, které mají příliš dlouhou molekulu, která se ale snaží uplatnit v buněčné stěně také a znemožní ztloustlé membráně buněčnou látkovou výměnu a na jejím povrchu mechanicky překáží. Dlouhomolekulární cholesterol se špatně dostává z cévního systému kamkoliv jinam a tak se koncentruje v krvi a o to více se nalepuje na vnitřní stranu cév a ucpává je.
Ostropestřecová kaše OO-KH
a případně lecitin napomáhají tento cholesterol odbourávat, ale k tomu potřebují omezit (ne ale zrušit) přísun cukru a zvýšit dodávku kyslíku.

Obecné oteplovací dogma říká, že máslo, sádlo a vejce jsou škodlivé, ale to je omyl vycházející ze životního stylu a reklam. Toto je strava, na kterou je náš organizmus po generace adaptován a je tedy pro nás optimální v podmínkách, ve kterých tyto generace žily. A to je problém, protože nyní nedýcháme a jen se stresujeme. Nedýcháme, protože neuděláme krok pěšky. Nemáme tedy zvýšenou potřebu kalorické výživy, jen výživy pro nervy. Nervy ale baští jen cukr. Játra s dostatkem sladkého přednostně zpracovávají cukr a nezpracovávají tuk a ani neopravují cholesterol. Na to by spotřebovala mnohem víc kyslíku, než v krvi po odběru mozkem v nezadýchaném bezpohybovém těle zbude. Tuk se tedy ukládá do tukových buněk, svaly atrofují nepoužíváním, kostra se hroutí překyselením organizmu.

Ještě štěstí, že máme k dispozici margaríny, které jsou z větší části játry nerozložitelné a tukovou tkání nevyužitelné, takže se jich organizmus musí zbavit bez nevhodného energetického potenciálu při naší špatné životosprávě, aniž by přibýval na váze. Jejich detoxikací se ale játra zdržují od jiné detoxikace včetně vadného cholesterolu a proto se organizmus zanáší víc. Zjednodušeně bych řekl, že margaríny nemohou chemicky cholesterol obsahovat, ale svojí omezenou stravitelností obtěžují játra tak, že játra nedetoxikují nejen metabolity, ale ani cholesterol, takže se nelze divit, když ten po margarínech stoupne.

 

3. Oblud:

časem...

Přihlášení uživatele