Téma: Imunita u dětí 4Y?/? a ztracená kočka

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-11-09 21:17:51, odpověď na #25183 ukázat v kontextu reset

Na kočku zkuste meditaci se zrcadlem.
Dětem RK z rozprašovače 2-8xD do krku
Na spaní černý kulich až pod bradu
Do obýváku na misce eukalypt
Do pusy udělejte do 1 l vody 1 lžíce LPK + 2 lžíce PK + 3 lžíce GP + 1/2 lžičky vit C100 a dávejte jim to upíjet v průběhu dne mimo jídla po libosti, jak to budou cítit.

Krabilice 2018-11-09 15:12:15 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový.
Viděla jsem Vaše video s předáváním energie. Ztratila se mi minulý měsíc kočka a mně je to moc líto, protože si myslím, že už asi nežije. Ale nevím to určitě (i když jsem ji týden intenzivně hledala a všechno v okolí prolézala), tak mě napadlo, jestli bych ji nemohla nějak přivolat "na dálku" - asi to zní divně, snad se mi nebudete smát. Nebo kdybych mohla aspoň nějak zjistit jestli žije nebo kde je (myslím nějak myšlenkově). Je nějaký takový způsob?
Druhá otázka se týká imunity dětí. Co by prosím bylo dobré pobírat ted na podporu imunity - u syna (4 roky, školkový, každý den kašle a vždycky ráno když se probudí tak začne bufat, pak se to změní na hlenový kašel, večer také kašle a pak někdy v průběhu noci někdy také, má "skleněné" oči, rýmu trochu, ale přední cestou nic moc nevytéká). Syn je velmi živé dítě, zvědavý, neposedný.
Dcera (11 let, klidná, v poslední době laryngitida a bradavice na chodidlech).
Moc děkuji s pozdravem Gabriela Rusó

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele