Téma: Bolest krční páteře, zablokovaný krk, migréna, tuhnutí v obličeji, jakoby ucpaný nos, kojení 33X174/65

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-08-22 00:04:48, odpověď na #26036 ukázat v kontextu reset

Patologické postavení krční páteře přesně vystihuje vaše potíže.
Já na toto mám cvičení krku, fyziologický postoj, masáž směrem ke lbi MO+ a zateplení.
Z bylin se hodí BK + KK 2+1 lžička do 2 dcl vody a pít 3xD mimo jídla.
Při kojení na migrénu nejsou žádné byliny k pití.
Zkuste v okolí nalézt člověka, který umí Dornovu metodu na rovnání krční páteře. Jinak - s krční páteří umí zázraky také pan masér Vršek 775556667.

JanaMN 2019-08-21 21:50:17 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer pane Nový, 13.4. jsem dávala do Vaší poradny dotaz ohledně bolesti a ztuhnutí okolo pravé lícní kosti. Doporučil jste mi cvičení krční páteře dle Vašeho videa, MO1, BK a GK. Bolest však stále trvá. Byla jsem u zubaře, na ORL, ortopeda, neurologa, na rehabilitaci. Poslední diagnóza dle rehabilitační lékařky asymetrické postavení hlavy, výrazný spasmus šíje a horní porce trapézů, palp. bolestivost TMK. Nyní chodím na laser krční páteře a TMK. Dle rtg z r. 2014 posunutý zub čepovce mírně doprava. Bolest už je docela dost nepříjemná, bolí to denně, v podstatě bez přestání. Navíc se přidal tlak u pravé nosní přepážky a jakoby ucpaný nos (rýmu nemám) a mravenčení druhé poloviny obličeje. Mám pořád zablokovaný krk nahoře na pravé straně. Může opravdu blokáda krční páteře způsobovat všechny tyto problémy a bolest? Už jsem zoufalá a u lékařů pomoc asi nenajdu. Můžete mi prosím ještě něco doporučit? 33 let, 65kg, 174cm, kojím syna. Moc děkuji.



Omlouvám se pane Nový, ještě jsem si vzpomněla na možná docela zásadní informaci. Od krční páteře mívám docela často (i několikrát do měsíce) silnou migrénu. Při migréně veškerá bolest v obličeji povolí. Migréna ustoupí a bolest se vrátí. Mohl byste doporučit i něco na rozjetou migrénu, co bych mohla použí, i když kojím? Běžná analgetika jako Paralen jsou bez efektu. Ještě jednou mockrát děkuji.


V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele