Téma: Neuroborelióza, potíže po léčbě 45X179/80

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-09-03 23:18:10, odpověď na #26042 ukázat v kontextu reset

Máte skříplé nervy mezi C5/6, takže prodloužená mícha se nedozví, že máte dýchat a šž se nedozví, že má makat... Přidušením se překyselujete a brníte probíjením nervů. Játra si zničíte atb a imunita nemůže robiť, bortí se vám páteř a inprdelizuje psychika. Navíc borélie a jste přejetá parním válcem.
Vyprste se , narovnejte krk a dýchejte Sif 6 co 2 hodiny a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech viz moje videa.
SK + LIK + MK 2+2+1 lžička do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla + Eleuterokok + Hylandia + Q10P + GY 2 tobolky (GY až za měsíc)
JK + 12K 2+1 lžička do 1,5 dcl vody a pít po jídlech 3xD a s jídly OKHI 1/2 lžíce.
BEN7 na krk jako nepříliš těsný náhrdelník.
Na noc Sanogel 2 lžíce mixovat do 2 dcl vody + 1 lžička NK + B komlex forte..
Zadbalon 4xD minutu.
Víc, až vás uvidím.

1Monika 2019-09-02 12:03:14 ukázat v kontextu reset

Milý dědku Kořenáři,

moc ráda bych se zeptala na moje potíže. Léčila jsem se na neuroborelii, 2 roky jsem brala v kuse kombinaci antibiotik - na nich mi právě začalo mravenčení a brnění celého těla. Nemám pocit, že by mi atb. pomohla, když tak na chvíli a pak se vše vrací do starých kolejí. Nejvíce mě trápí neurologické potíže - chvění v těle, brnění končetin, slabosti, malátnost, když jdu ven na procházku - tak se tak njak divně motám, taková nestabilita, lítají mi oči, mám dušnostt, celkově úzkost, po chvíli se vracím nazpět domů, brní mi tělo, hučí mi v uchu - místo toho, abych byla osvěžená, tak jsem vyřízená a psychicky na dně. - protože to fyzicky nedávám. A to ještě před 3 roky jsem lítala x kilometrů . V noci mě pálí , bolí ruce, ramena, brním.
Jinak jsem byla na MR - před 2 roky, mozek byl čistý, jen mám zúžený páteřní kanál C5-C7 - s kontaktem na míchu- dle neuroložky to tím není a je to prý stále nezaléčenou borelií (ale nejsem již schopná brát atb.) . Na atb jsem přibrala 20kg a ještě jsem celá otekla, zřejmě nefunguje lymfa.
Jinak nejím cukry, pečivo. Chtěla jsem Vás poprosit, co byste mi poradil . děkuji Vám moc. Moni , 45 let, 179 cm, 80 kg, tep okolo 90. OSVČ (ale beru prášky na snížení tepu - Egilok, Echo srdce, tlak mám v pořádku)
Děkuji Vám

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele