Téma: Játra, slezina, diskomfort po jídle, únava, těžká hlava, autoimunita ŠŽ 27Y183/62

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-10-13 00:29:39, odpověď na #26152 ukázat v kontextu reset

V době stresu máte odkrvené trávení, tedy nefunkční. Jedná se ale nejen o psychický stres z psychovypětí, ale i chemický z přidušení. Při stresu játra nedetoxikují, protože pokud vás zrovna nehoní pitbul, tak skoro nedýcháte a tím se proces inprdelizuje.
Začněte tedy dýchat a kombinovat ty houpavé dřepy a pomalu najíždět na celý recepis, který jste zvolil správně 1*.
Bez kyslíku játra uvolněné depozize odpadů nemohou zlikvidovat.
A přidejte si Zadbalon 2xD minutu.

Honza06 2019-10-11 11:58:21 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, muž 27 let, výška 183,aktuálně váha 62. V dubnu 2018 několikanásobně zvýšena štítná žláza(dále ŠT), léčeno bylinkami na ŠT a nadledvinky. Poté potíže se slinivkou, dvanáctníkem, střevama, léčeno bylinkami a poté se už dostáváme k hlavnímu problému - játra a slezina. Po jídlech špatně, břišní diskomfort, najeto na dietu a zhubnutí 20kg za 5 měsíců.Sedavé zaměstnání se stresem. Od ledna 2019 léčeno čínskými bylinkami a upravenou dietou(žádné smažené, tuky, cukry, mouka, syrová zelezina a ovoce atd...) ale bez většího úspěchu, také únava, těžká hlava. Aktuálně ŠT mírně snížena a autoimunita ŠT. Nyní se stresuji hlavně kvůli svému zdravotnímu stavu, je to začarovaný kruh. tlak v posledních měsících spíše nízký.

To je ve zkratce všechno a teď důvod proč Vám píši. Už víc než týden úžívám 12k+ (1 lžička 3xD) a JK+ (2 lžičky 3-4D) . Pocituji zvýšenou únavu a jakoby těžkou hlavu(jako by byla omotaná těžkým mokrým ručníkem) ztuhlé šíje a k tomu ještě pobolívání u žlučníku a celkově u jater a sleziny, pobolívání je mírné. Střeva taky zlobí, občasné mírné pobolívání u slepáku. Pozitivní je stolice každý den, někdy i 2xD. Je tento průběh normální?

Zakoupen Sif6 a OKH, nevím jestli je dobré kaši začít užívat abych si víc nedráždil žlučník a slepák. Dělány houpavé dřepy a chystám se na J1. Sif6 asi používat zatím pomálu aby to játra zvládli detoxikovat?
Děkuji
S pozdravem Honza.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele