Hroznový cukr

Hroznový cukr

Nedostatečná funkce jater, žloutenka, horečka, nadměrná fyzická námaha

Hroznový cukr je nejrozšířenější monosacharid, který se volně vyskytuje v mnohých plodech, zejména v hroznovém víně.

Glukopur je snadno a rychle stravitelný, doporučuje se na celkové posílení organizmu a jako zdroj energie při nechutenství doprovázející různá onemocnění a horečnaté stavy, také při špatné funkci a onemocnění jater (např. mononukleóza, žloutenka). Jako rychlý zdroj energie je vhodný i pro sportovce a pro těžce pracující osoby.

Hledat, nebo si vyrobit?

Zákon nám zakazuje doporučovat u chorob konkrétní přípravky, i když jsme letití výrobci bylinných směsí a prodejci doplňků stravy.

Doporučované přípravky si musíte buď sami vyrobit, nebo zkuste hledat v internetových vyhledávačích.

Přihlášení uživatele